олее какво стана... от къде да почна.значи с приятеля ми в сряда правим 1 месец от връзката ни,сигурно отстрани звучи малко,но за човек като мен 1 месец е БАЯ време.Освен това за 1 месец доста неща изживяхме та идеята е,че приятеля ми иска в понеделник да излезем със сестра му и мъжа и (таи де ще се женят лятото..) нали да ме запознае с някои от родата му понеже не се харесва с маиката и решил първо със сестра му до тук добре даже напротив много се радвам нали? добре е че иска да ме запознае с нея ?? или се лъжа .. оф таи добре трябва да е обаче аз друг път не съм излизала с роднини на гаджетата ми и изобщо не знам как трябва да се държа а е важно за мен да ме хареса ... някои да го е преживял преди мен това? помагаите .. изобщо със всичко начин на обличане как да се държа .. дори ако щете какво да вечерям като идем в ресторанта ... тои уж ме успокои каза че тя била "широкоскроена" и наи вероятно те 2мата (мъжа и и моя пр) ще си говорят за коли и ще си говоря само с нея оле умирам от страх и то мноого! .. та даваите съвети (а да спомена .. аз съм почти на 16 гаджето ми е на 16 а сестра му е на 23.. маи.. ако има някакво значение ... )