.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

решението на проблема е ...

otmastitelen 4ovek li ste?i mislite li 4e otmy6tenieto vinagi e nakazanie i re6ava problema???
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

не мисля че решението е да отмъстиш .. та не не съм отм1стителна ! е ест сега няма да кажа че нито веднъж не съм си отмъщавала .. правила съм го естествено но това са единични скучаи

Ами и аз не мисля,че да отмъстиш е решения,въпреки, че съм го правила....излиза, че май съм леееко отмъстителна.. :P
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Да отмъщаваш е тъпо..

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Da otmystq ... edva li,no sys sigurnost ne moga da pro6tavam !!

Re6enieto na problemite ne e da si otmusti6.Az ne sum otmustitelna,no mi se e nalagalo da go pravq.
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Голям фен
    Прощавам, но не забравям. Отмъщението и принизяване.

за жалост съм доста отмъстителна..но и лесно ми минава когато някой ми е направил нещо,с което ме е наранил естествената ми реакция е да му отмъстя,но ако имам възможност да помисля известно време-се отказвам,затова обидиш ли ме-покрий се за малко и ще ми мине

П.С. рядко прощавам и никога не забравям..

Цитирай Първоначално написано от 1n5ub0rd1na73
    Прощавам, но не забравям. Отмъщението и принизяване.
    Аз съм по абсолютно същата система

Град
    ПрИ Теб
    Samo v nqkoi slu4ai si otma6tavam.No vse pak "Otma6tenieto ne vra6ta zagubenoto" !!!!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Зависи от проблема!
    Детско и незряло е отмъщението!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    О, зависи от много неща.. На бивши гаджета не съм отмъщавала.. не е имало причина, а и не мога да причиня нещо лошо на човек, когото съм обичала..
    Но виж на приятели ми се е случвало да им правя мръсно.., стига наистина да са си го заслужили.. не знам дали съм отмъстителна, но определено съм злопаметна
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ами да отмъстителна съм. Ако някой много ме е наранил надали бих живяла с мисълта че на мене ми е гадно а той/тя си вее байрака и му е добре. Не! Връщам и то жестоко

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Аз лично не съм отмъстителна ... А това не е в дадени моменти ми изиграва лоши шеги ... И не не вярвам че решението на даден проблем е в омъщението ...
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Не мисля ,че да отмъстиш на бившата си половинка е решение на проблема!Правил съм го , но съм бил доста по-малък и на доста по-различно мислене от сега , но ако е толкова усойна и ми прави гадно
    мисля ,че бих й го върнал!Само и само да знае ,че с мен шега не бива!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Голям фен Аватара на sapphirr
    не,не е решение,защото след като си бил наранен,след това натоварваш съзнанието си още толкова в мислене как да направиш лошо и да си го върнеш.рано или късно си4ко се връща на тоя свят,а колкото по-късно толкова по-мръсно.така,4е за мен най-правилно е да продължиш напред и да си поставиш за цел да забравиш лошото.а когато момента дойде,това което са ти при4инили ще им се върне 3-йно и то без да си направил нищо.

Голям фен
    Не, защото отмъщението е възможно най-тъпото и безсмислено нещо на света.
    Don't worry, be happy!

Рядко отмъщавам, но никога не забравям. Винаги помня, когато някой ме е наранил или се е подиграл с мен. Никога не бях правил лошо на бившата, но ето че и този момент дойде и разбрах, че никога не трябва да казваш НИКОГА. Пък и чрез отмъщението намразваш, а аз като намразя - човека ми става безразличен и така ми е по лесно. Когато някой ми е направил гадно и аз му правя гадно

Victory , not Vengeance.

Много често се дразня на много хора за много работи, но рядко стигам до степен , в която ми се е налагало да отмъщавам на някого за нещо.

Не решава проблема , но определено на моменти носи голямо удовлетворение ! Аз не съм много отмъстителна , но понякога отмъщавам страшно жестоко за да разбере човекът , че с мен шега не бива !

Мне.. отмъщението никога не е решение, определено носи удовлетвореност и наслада, но мисълта, че ще падна на нивото на човека, който си е заслужил отмъщението ме спира от това да го направя..
    When I am around, words lose their meaning... =)

Супер фен
    Супер отмъстителен и злопаметен човек съм. Направи ли ми някой лошо го помня и държи влага дълго време. Не смея да кажа че бързо ми минава. И да аз предпочитам да отмъстя с всички сили, вместо да се правя на моралист, да гледам как човека който ме е преебал се вдига над мене,утешавайски се че живота ще му го върне. А и когато отмъщението е направено със стил, добре обмислено, правилно изпълнено и най вече продължително време узряло не е проява на слаба психика,а проява на креативност и търпение ! Струва си да убиеш за насладата от него. Както се казва : "няма нищо по сладко от отмъщението, колкото по - дълго узрява плода му толкова по - добре". Не ми пука че ще падна на нивото на човека защото след това аз ще се чувствам удовлетворен, а той ще бъде рухнал и няма да има сили да се изправи. Затова - VENDETTA !

Цитирай Първоначално написано от ghostwisper
    за жалост съм доста отмъстителна..но и лесно ми минава когато някой ми е направил нещо,с което ме е наранил естествената ми реакция е да му отмъстя,но ако имам възможност да помисля известно време-се отказвам,затова обидиш ли ме-покрий се за малко и ще ми мине

П.С. рядко прощавам и никога не забравям..
    \/

пък то кфо се оказа че никой тука не е отмъстителен ма за тфа пък секи е отмъщавал поне 1 път
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

otmushtavam koggato sum se ozlobila ina4e ne
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    otmushtavam koggato sum se ozlobila ina4e ne
    То май всеки отмъщава тогава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си