- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква ви е косата..?
Права
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Много чуплива :/
изправям я...
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Увастно къдрава начубена и аз нз каква е без обем без форма !! Но после си е изправям и всичко се подрежда![]()
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~
Къдрава - понякога я изправям, понякога й слагам пяна, напоследък ме е ухапало да я изправям.
gadno na4upena![]()
dulga,gusta i kudrvaaaa![]()
На4упена...но я изправям след това![]()
i moqta si e nachupena obache kato se izkupq i si sresvam kosata i q ponamachkvam (vse edno s pqna za kosa) samo che s razni masla..ii hem q podhranvam hem q nakudrqm taka..i az predi bqh maniachka da q izpravqm shtoto mi beshe mn grozno ama sega ot meseci ne sumПървоначално написано от GaBiIi__
![]()
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
Права и катрането черна, като исъхне става гадно начупена и тъмно кестенява
![]()
no relationship, no emotion, just sex..
ami s kakvi masla predpolam 4e se polu4ava qko a ne kakto moisa s pqna sedi prekaleno suxoПървоначално написано от siLenT_scReaMs
![]()
Косата ми е чуплива. Не си я харесвам, защото е леко рядка.. иначе проблем с оформянето на разни прически нямам![]()
You are broken, I can fix you...
Абе ти да не си няква болна на тема коса?
emi moqta e mn kadreva sled kato se izkupia no sled parvoto razresvane kadricite se razvalqt i stava otgore prava ,a otdolu na4upena.kestenqva kosa imam![]()
cool
Моята е някаква специална, все едно си мени настроенията... а пък като беше дълга, не ми се говори![]()
Моята си е къдрава.Единствено бритона си изправям. Като цяло се опитвам рядко да си горя цялата коса с преса... но по 'поводи'... случва й се да я опъна от време на време. Но после я глезя със сума ти маски и глупости, че ми е много жал пф.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Къдрава![]()
косата ми е 9мм - мислиш ли, че има значение дали е мокра или не![]()
moqta e prava s leki 4upki po krai6tata.. i e mn hubava no 4as sled tova stava ujasnaako ne se namesq razbirase
Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!
права, и да я начупя пак се изправя
Let The BEAT Control Your Body
Нормална. Не я пипам![]()