- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква ви е косата..?
Чуплива ама като сложа кристали се оправя![]()
Къдрава.БИ било хубаво,само че каквото и да правя с къдриците,както и да ги оформям,позла няма и седи ааааадски рошава.Така че обмислям вариант за преса.Затова въпрос към къдравелките,които се изправят редовно:Увредена ли ви е косата или с подходящите масла и маски вредата е значително по-малка?Ще се радвам да споделите.
![]()
Права
Аз не слагам нищо...нито кристали,нито някви маски хахахаПървоначално написано от kissin' you
Като я изправя не личи да е изтощена,ама като не я изправя си личи.
Светло кестенява, сравнително чуплива.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
мн светло кестеняво даже през лятото става русо а иначе си е права![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Гъста светло кестенява.От време на време си я правя червена![]()
![]()
![]()
Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.
много си харесвам косата, веднага щом се изкъпя!!!!!!!!!!!!!!!!!! Става на букли и къдриците са многооооо, много яки.Няма нужда от пяна, балсам или лак, не я изправям с преса, защото къдрева си ми харесва! Гъста е, кафява с червеникав оттенък. Дано да си остане същата завинаги!!!
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
чуплива,но от едната страна е по-чуплива от другата и стои гадно затова се изправям с преса
Най-същественото е невидимо за очите...
начупена, но не изглежда зле, само че понякога и бухва и тогава е кофти
Ако не я изсуша става много чуплива, но ако я изсуша става по-прилична![]()
![]()
![]()
prava na mesta na4ypena ama mn leko ii za tva q izpraqm i stava perfektna
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
Гъста, леко чуплива и тъмно руса не мн тъмно де![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
+1Първоначално написано от wasntme_
![]()
чуплива е и ако спя с намачкана коса става къдрава.. а иначе преса и аз ползвах но след няколко месечно горене на косата ми осъзнах че е малко изтощена и сега съм спряла за малко да я тормозя![]()
![]()
До раменете..много шантава прическа![]()
Леко чуплива е..ии страстно червена.![]()
права, ама напоследък почва да придобива некви чупки
тъмно руса, боядисах я малко червена преди и все още има остатъци от червеното![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?