.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 96 от общо 96
    Мега фен Аватара на EarthShaker
    необратимо заплетена

Моята е много права без никви чупки и мн и се кефа.Мога да правя всичко с нея.

Emi moqta e 4upliva.. kato se izpravq stoi prava kato se na4upq stoi na4upena abe vsi4ko stava samo ne i da si ostane taka bez da q pipna malko sled banq
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

гадна.

Град
    Добрич :o)
    Кестенява,не съвсем права..ии..може би дълга

Къдрава...особено като е мокра е много къдрава, после като изсъхне е по-добре.

Странна Някаква чуплива такава... Като изсъхне и я изправя е доста по-добре

Град
    Некъде там...
    Еми мойта е къса и като я изсуша е начупена,а като я среша след това става тип "гръмнал бойлер в тръстика".Обаче си я харесвам.
    Който се смее последен - най-бавно загрява!

Амии кестенява, чуплива, малко под рамото...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен
    моята е идеално права

mn prava i sled kupane q kudrq

Моята е ужасно бухнала,къдрава...УЖАС!Взех често да се изправям,ама не ми се ще много много да я изтощавам.И понякога си оформям косата доколкото се може ама...права много по ми отива и така де,нали знаете,че който има права иска къдрава и обратното...
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    по време на баня е адската,секси,права,дълга... .ненаелектризирана...но след като се изкъпя и я подсуша с кърпа,как да кажа влажна леко,на4упена леко,мога да си я наглася както си пойскам,но ест. идва момента,в който трябва да е суха съвсем,тогава слагам пяна и суша със сешуар и става рошавоооооо ама найстина рошаво и многоооооо многооооооо бухнало ( после рева,лепа още пяна,вързвам,4акам,махам,ре а и излизам да плаша народа)
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Хм..обемна.
    What you give is what you get!

Повече от фен Аватара на plamka
    Моята си е права освен ако когато е мокра не я вдина със шнола, тогава става вълнообразна. Иначе си е правичка, обемна и лъскава.

Моята също е чуплива.. но си я харесвам.. понякога я поизправям, понякога я чупя с пяна (или бира) ... зависи как искам да изглежда... като цяло си харесвам косата.. само да попорасне още малко...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

моята си е права но все пак като се изкъпя и слагам малко гел в корените и като се поизсуша я издърпвам с четка за коса

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Права с много леко извити краища на долният пласт
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    /\/\0uL!n r0uGe
    Моята пък е ужасна-нито е права,нито къдрава.А и не е от това хубавото начупено,ми някво гадно,което се оформя много трудно.Аз за това винаги след като я мия,или я изправям,или я къдря...
    Skate or die
    Ride and fly
    Fuck you haters
    Long life skaters

Град
    плевен
    kudrava i q izpravqm seki den ponqkoga za raznobrazie hodq s kudrava kosa
    прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!

nakudrena,po-nqkoga staa mnoy kudreva ama az seki den si q durpam s presa taka 4e nqmam problemi s tovaa.
    I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
    All I have to do is think of me and I've peace of mind

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си