- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква ви е косата..?
Моята е много права без никви чупки и мн и се кефа.Мога да правя всичко с нея.![]()
Emi moqta e 4upliva.. kato se izpravq stoi prava kato se na4upq stoi na4upena abe vsi4ko stava samo ne i da si ostane taka bez da q pipna malko sled banq![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Кестенява,не съвсем права..ии..може би дълга![]()
Къдрава...особено като е мокра е много къдрава, после като изсъхне е по-добре.
СтраннаНякаква чуплива такава... Като изсъхне и я изправя е доста по-добре
Еми мойта е къса и като я изсуша е начупена,а като я среша след това става тип "гръмнал бойлер в тръстика".Обаче си я харесвам.![]()
Който се смее последен - най-бавно загрява!
моята е идеално права
mn prava i sled kupane q kudrq
Моята е ужасно бухнала,къдрава...УЖАС!Взех често да се изправям,ама не ми се ще много много да я изтощавам.И понякога си оформям косата доколкото се може ама...права много по ми отива и така де,нали знаете,че който има права иска къдрава и обратното...
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
по време на баня е адската,секси,права,дълга... .ненаелектризирана...но след като се изкъпя и я подсуша с кърпа,как да кажа влажна леко,на4упена леко,мога да си я наглася както си пойскам,но ест. идва момента,в който трябва да е суха съвсем,тогава слагам пяна и суша със сешуар и става рошавоооооо![]()
ама найстина рошаво и многоооооо многооооооо бухнало ( после рева,лепа още пяна,вързвам,4акам,махам,ре а и излизам да плаша народа)
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Хм..обемна.![]()
What you give is what you get!
Моята си е права освен ако когато е мокра не я вдина със шнола, тогава става вълнообразна.Иначе си е правичка, обемна и лъскава.
![]()
моята си е права но все пак като се изкъпя и слагам малко гел в корените и като се поизсуша я издърпвам с четка за коса![]()
![]()
![]()
Права с много леко извити краища на долният пласт
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Моята пък е ужасна-нито е права,нито къдрава.А и не е от това хубавото начупено,ми някво гадно,което се оформя много трудно.Аз за това винаги след като я мия,или я изправям,или я къдря...![]()
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
kudrava i q izpravqm seki den ponqkoga za raznobrazie hodq s kudrava kosa![]()
прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!
nakudrena,po-nqkoga staa mnoy kudreva ama az seki den si q durpam s presa taka 4e nqmam problemi s tovaa.![]()
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind