- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Висока съм
i taka az sam na 16(model sam na edna firma za drexi v ruse) i sam visoka 175 nqkade spr mi e nelovko pove4eto ot priqtelkite mi sa okolo 165moje da prozvu4i spr tapo no do sq sam xodila samo s mom4eta koito sa na okolo 20 ina4e se kompleksiram napravo smisal 4e tezi koito sa na moita vazrast sa kolkot men na viso4inata vaprosa mi e visoki ili niski momi4eta vi xaresvat pove4e
PS:znam 4e ne viso4inata opredelq 4oveka ama...
BAGODARQ ZA OTDELENOTO VREME
т.7
krem4et0
4e priqtelkata mi e 175 sm kav e problema? az sam si 184 (normalno)
spored men temata e mn tupi4ka...bez da se obijdate.....i az sum 175 na 18 sum,model...priqtelq mi e 187 i taka....sled kato si po viso4ka hodi s po visoki,ne vijdam kakvo tolkova te smu6tava???
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
поредната такава тема![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
ОХ ПРАВА СИ ВЪПРОСА ТИ Е УНИКАЛНО ТЪП
ох да ти имам проблема..гаджето ми е 190 и нещо а аз само 166..какво да кажа![]()
налиПървоначално написано от ghostwisper
![]()
![]()
ние какво да умираме,че не сме високи,като тебе.
аман от маркучи
Zavisi. Vsqkakvi. Q prati malko pics da precenq.Първоначално написано от <3L1L1
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
за теб специално е хубаво , щом си модел...това е един плюс
![]()
![]()
az li4no obi4am da e po-visok ot men
Принципно жената е добре да достига до носа на мъжа.Иначе не се притеснявай от това.. Една моя френдка е на 14, висока е 1,70 и нещо, приятелят й пък е по-голям, висок е горе-долу колкото нея, ама всичко е наред.
![]()
Чи к'во от т'ва,че си 175см??
Аз дори съм 176 и има момичета по-високи от мен...
Не разбирам на к'ва се правиш...на "ВИЖТЕ МЕ КОЛКО СЪМ ВИСОКА,БАСИ ЯКАТА ПИЧКА"??
Аз пък съм модел за презервативи![]()
![]()
![]()
![]()
Ебаси заебавката...2 метра може да стигнеш до другата годинапази се дете
![]()
И аз съм от Русе,дай ми снимка да видя за к'во си модел![]()
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
HA HA HA E gasi tapata tema a we kakvo me barka mene dali momi4eto mi e visoko ili nisko ebe me dali q obi4kam ili ne![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.