- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ем..бяло течение..цикъл
ЗдравейтеТака ... абе мн ми беше чудно за това как някои момичета правят секс по време на цикъл
![]()
за мен това е доста не хигиениечно и чесно казано малко ще ме е срам ако го правя с гаджето ми и съм нераположена ,а и няма ли опасност от някаква инфекция?
По повод бялото течение...оф, как да ви кажа...веднага щом ми свърши цикъла и започва това бяло течение... и така докато не ми дойде другия месец или пък понякога въобще нямам
това не е нормално нали ?
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
за секса по време на цикъл...струва ми се най-малкото гнусно...аз не бих го направила , когато съм неразположена. А за бялото течение...това е инфекция или знак за някакъв здравословен проблем...най-добре се консултирай с гинеколог![]()
Мерсиаз мислех да говоря с майка по този въпрос,но никога не мога да събера смелост и да и го кажа това или да я питам не6то по повод течението нз просто ме е адски срам
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
nqma ko da te e sramna vs moi sa sly4i
taka 4e gore glavata
ama pose6teniety pri genekolog naistina e nalojitelny
![]()
N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P
споко ве мила,тя ти е майка и е жена...сигурно и тя е имала подобни проблеми, даже може заедно да отидете на гинеколог...за преглед просто![]()
![]()
i kat ti sa doibe qko.... mislish li che mozyka ti shte wzima kwito i da bilo resheniq ?!?!!?Първоначално написано от ville baby
![]()
off.. tva za sexa po vreme na cikyl e mnogo otvratitelno... pyrvo e nelovko .. vtoro 4uvstva6 bolki i diskonfort v koremnata oblast.. awe gadno e ne bih go napravila nikoga.. a za bqloto te4enie po4ti vsi4ki go imame tozi problem i naistina trqbva da poseti6 ginekolog i do kolkoto znam predpisvat edni hap4eta (podobie na sve6ti4ki) koito se slagat vav vaginata i tva svar6va .. no ve4e trqbva da se konsultira6 s lekar
uspeh mila
![]()
JiVeQ zA uDoVolSvIe , ZaShToTo SyM sYzDaDEnA oT nEGO !!! {}
10х angelofsin
и аз не бих правила секс по време цикъл..ама има едни луди глави дето го правятза мен това е отвратително
![]()
za sexa po vreme na cikal... az samo kato si go predstavq mi stava gnusno... nekvo takoa edno ti da te4e6 takova, toi da te klatinqkvo palno mazalo 6te stane - stra6na kartinka
abe tova e LO6O ne6to
a za bqloto te4enie kaji na maika si i ot tam na ginekolog... ne mi e ot kompetenciqta problema..
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Сладури, чудя ви се как може вече да правите секс, а да не знаете дали бялото течение е нормално... Накъде отива младото поколение, поне се образовайте, в училище даже ни раздаваха от малки такива образователни книжки по мн въпроси, включително и бялото течение.То е напълно нормално, появява се още преди 1вия цикъл и приключва, когато настъпиш в критическата
То затова хората са създали ежедневните превръзки, да не чувстваш дискомфорт.
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Това е нормално, първи март наближава... това ти е мартеницата, споко като видиш щъркел (с или без бебе) ще се орпавиш![]()
![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
На мъжете като им се е*е не им пука дали си в цикъл или не...![]()
Притесненията от твоя страна са безсмислени.Е,стига да не е обилен де...![]()
А и както казват винаги има заден вариантПървоначално написано от Канела^
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Tova sigueno e niakakva infekcia.Moje bi gubi4ki.Tipi4no za gubi4kite e ,kakto ti kazva6 da iima6 bialo te4enie i posle izvednuj da iz4ezne i pak da se poiavi.Kato iz4ezne,tova ne ozna4ava 4e tazi infekcia ve4e ia niama.Moje da ia nosi6 dulgo vreme s sebe.
Za tova te suvetvam da otide6 pri ginekolkog i 6te ti predpi6e ne6to. Ne se pritesniavai tova se slu4va mnogo 4esto pri jenite.Prosto nie hva6tame tezi infekcii po-lesno.![]()
Tова ми е пределно ясно ,не само в училище дажа и майка ми ме е запознала с това!!! Но даже тези ежесдневни превръзки не ми помагат понякога е толкоава обилно 4е направо не искам да излизам от банята ....Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
но понякога въобще нямам ..хммм страна работа
Това е много типично за гъбичната инфекция. Появява се и после изчезва,но това не означава,че я нямаш! Отиди на лекар,защото колкото повече чакаш толкова по-трудно ще я премахнеш!Първоначално написано от him4e_f
мале сигорно си на 13 и вече полови инфекции, на къде върви тоя свят..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne e zaduljitelno da sa polovi. 4esto se hva6tat ako se hodi na basein. Taka 4e moje i ot tam da gi e hvanalo.Moje dori i ot moreto.
тфа за секса по време на цикъл а адски гнусно и отвратително .. никога не бих го направила! а относно проблема ти иди на гинеколог
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Na 16 s1m i ne vodq polov jivot!Първоначално написано от traqn_savov
![]()