.
Отговор в тема
Страница 12 от 12 ПървиПърви ... 289101112
Резултати от 276 до 289 от общо 289
    Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от imfamous
    Яяя сега да видим-ти сладурче страдаш,защото не си\не можеш да бъдещ такава ли?!Значи,ЖЕНАТА КУЧКА е тази,на която всеки завижда и понежи ти си сигурно малка(без да се обиждаш) гледаш много повърхносно на нещата,както и твоите там съученички!Та кучката:1.Има всеки мъж,който пожелае,понеже има СОБСТВЕН СТИЛ,красива е и знае как да почертае прекрасното в нея!2.УСПЯЛА В КАРИЕРАТА СИ!3.ИМА САМОЧУСТВИЕ,ФАТАЛНА Е!
    А това,че има някакви пикли,който си мислят,че са хванали господ за шлифера е отделен въпрос!Един съвет-дръж ги в неведение колко са смешни и като пораснеш ти пожелавам да си точно една от онези КУЧКИ!!!
    Бреее...много голяма тема.Съгласна съм с теб до няква степен,макар че мисля че LovePoizoned не се е целяла към жените,за които ти говориш а единствено към тъпите пикли... Според мен кучка може да те направи САМО ЖИВОТЪТ , кучка не се раждаш...Така виждам аз темата ама не разбирам,както някой каза,зако момичето да има комплекси... Комплексари за мен не са хора който си изказват мнението така пряко....

Град
    Силистра
    кво да си говорим.. кефят се на обиди.. адски е глупаво.
    Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!

Фев 17 2008 пусната
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

оф толкова ТЪП израз че не е истина
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Цитирай Първоначално написано от pam1
    оф толкова ТЪП израз че не е истина

Така е..бая хора нямат уважение към себе си и продължават да си пишат по описанията в различни сайтове "кучки "и кви ли не.Ама според мен вече понамаля броя на тия субекти ,все пак се придържат по "модата " ,а вече тия лафове от сорта на "кучка съм и кво " се поизтъркаха

аве мрете вее..кучки..к*рви..ТЪпи!!Мале и кой по-точно завижда на тия мърли!?Да може би аз им завиждам ,че немога да измисля по-глупави изрази и най-вече ,че фотошопа не ми е в кръвта!
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Град
    Испания.
    "кучка съм и к'фоо"
    обикновенно не обръщам внимание но бих си признал че съм се замислял: "леле искам и аз да те мина"
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    аз съм се замислял "леле как искам да ти шибна един..."

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    аз съм се замислял "леле как искам да ти шибна един..."

Град
    sofiqqq
    Леле да като видя такива и ме избива яко на смях и горките се заблуждават че са най-великите и яки момичета на света .. ''Кучка съм и кфо '' ле ле ле
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Разликата между к***а и кучка е че к***ата ше спи с всички а кучката ше спи с всички освен теб.

дразнят ме мн ясно! но изобщо не им обръщам внимание... защото има едн фраза " Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса! " на този принзим съм не си зслъжава просто да се занимаваш....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

тийнчета всякви...нещо може да не е подходящо за теб, но щом е вървежно сега няма как да се цепиш от колектива и все пак всеки да прави каквото знае, важното е ти дали ще се вържеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си