- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Кучка съм, и к'фооо?!" -> мнения.
Бреее...много голяма тема.Съгласна съм с теб до няква степен,макар че мисля че LovePoizoned не се е целяла към жените,за които ти говориш а единствено към тъпите пикли... Според мен кучка може да те направи САМО ЖИВОТЪТ , кучка не се раждаш...Така виждам аз темата ама не разбирам,както някой каза,зако момичето да има комплекси... Комплексари за мен не са хора който си изказват мнението така пряко....Първоначално написано от imfamous
кво да си говорим..кефят се на обиди..
адски е глупаво.
![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Фев 17 2008 пусната![]()
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
оф толкова ТЪП израз че не е истина![]()
![]()
![]()
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Така е..бая хора нямат уважение към себе си и продължават да си пишат по описанията в различни сайтове "кучки "и кви ли не.Ама според мен вече понамаля броя на тия субекти ,все пак се придържат по "модата" ,а вече тия лафове от сорта на "кучка съм и кво " се поизтъркаха
аве мрете вее..кучки..к*рви..ТЪпи!!Мале и кой по-точно завижда на тия мърли!?Да може би аз им завиждам ,че немога да измисля по-глупави изрази и най-вече ,че фотошопа не ми е в кръвта!![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
обикновенно не обръщам внимание но бих си признал че съм се замислял: "леле искам и аз да те мина""кучка съм и к'фоо"![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
аз съм се замислял "леле как искам да ти шибна един..."![]()
Леле да като видя такива и ме избива яко на смях и горките се заблуждават че са най-великите и яки момичета на света .. ''Кучка съм и кфо ''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ле ле ле
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Разликата между к***а и кучка е че к***ата ше спи с всички а кучката ше спи с всички освен теб.![]()
![]()
![]()
дразнят ме мн ясно! но изобщо не им обръщам внимание... защото има едн фраза " Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса! " на този принзим съм
не си зслъжава просто да се занимаваш....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
тийнчета всякви...нещо може да не е подходящо за теб, но щом е вървежно сега няма как да се цепиш от колектива и все пак всеки да прави каквото знае, важното е ти дали ще се вържеш![]()