- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Кучка съм, и к'фооо?!" -> мнения.
Честно казано преди това ме кефеше - "кучка съм, но не твоята", но това беше, като го бях виждала само в един сайт, в профила на някакво момиче. Тогава ми се виждаше оригинално. Обаче всяко нещо, което се копира няколко стотин пъти в различни профили, толкова се изтърква, че става противно. Нали уж всички искат да са различни и оригинални, пък са като изляти по калъп, изглеждат еднакво, мислят еднакво посредствено...
Аз съм горд 14 годишен националист,а в сайтове от такъв тип не влизам и не изпитвам нужда.Просто точно такива "емоционални" ги пишат тия неща,а ти както виждам, ги защитаваш и...Какво да си помисли човек?Първоначално написано от kapinka
Аз обичам кучките и то много. Казваш и че имаш приятелка тя тръгва след гъза ти с цел да те спечели и да те раздели с настоящата. Караш я да помисли че тъкмо е успяла, но накрая тя се влюбва и те желае повече от всичко.Но точно тогава и биеш шута и готово - не вярвам вече думичката "кучка" да и харесва повече. Лесно е да се справиш с такива путаранки, ама иска и акъл
. Момичета обичам ви заради това че сте толкова глупави създания. ОБИЧАМ ВИ
![]()
. Благодаря
П.С. Няма надути и ненадути момичета. Всяка, дори и тези тип ледени кралици си имат слабо място. Само да го нацелиш. Оттам разтапянето е въпрос на няколко мили думи и целувка![]()
![]()
Първоначално написано от MartyParty
Не ги защитавам .. НАПРОТИВ .. !!! Казвам ,че съм го виждала точно същото изказване и е суперррррр мега гига ТЪПО .. !! А незнам доколко те са ЕМОЦИОНАЛНИ .. може да не ме слагаш в една графа с тях ..
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
от такива надписи не се дразня ,но от хора крадящи гаджета или натискащи се с чуждите -Да
OnLy God CaN Judge Me !
Аз най-често съм засичала "Кучка съм,но не твоята"
Тва са някви комплекси или не знам какво,но толкова често ги срещам тези надписи,момичета да се описват като кучета...
Вече щом е на мода да се сравняваш с куче...
До къде я докарахме?!
Mi az nity krada gadjeta nity sa eba naredama katy mi storqt ne6ty gadny i mizerny i ko-da stoq otstrani i da se ysmihvam li
mi nqa stane
prevr16tam se v gadna ky4ka
ama ky4ka,ne kyrva
4e spored vas mai tfa e ednakfy
![]()
![]()
![]()
prosty sa za6titaam po toq na4in,est s1vsem v ramkite na normite
![]()
N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P
Да,бе да дразнишПървоначално написано от mon4eto
Осъзнай се!!!Не беше ли точно ти момичето,което е в "Амор" всяка седмица...ОМГ...И кво като си кучка,тва не те прави повече от другите-напротив,даже те прави по долна и се причисляваш към всички останали с този надпис лигавета на по 13-14 години!!!
Just haters make me famous! εĭз
CuRly Doll ходиш ли в "АМОР"Ама честно ?!
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Ти добре ли си???Първоначално написано от kapinka
![]()
![]()
Аз дори не съм от София..ама тва е чалга дискотека,доколкото знам,нали?
![]()
Имаше един приятел, който казваше следното - "Кучка съм и кфоо? - Е тъпа си как какво?!".. Да, дразнят ме подобни изказвания ама нали трябва да изглеждат лоши момичета..![]()
Животът е адът описан в Библията!
Всичко знаеш нищо не ти обягва.Първоначално написано от CuRly Doll
Аз като минавам оттам и се изумявам колко много боклук правят чалгарите...той боклукът при боклук ходи.
АХАХАХАХАХА вижжж вижжжж MartyParty в София сме известни с "АМОР" не с някой як паметник , стадион или квото и да е било .. А с най - мизерната дискотека .. !!Първоначално написано от MartyParty
![]()
![]()
![]()
Чи кой е казал,че чалгата е хубаво нещо????Казах го по повод на тва,че тая мони се беше хвалела в някаква тема,че била чалгарка и нещо от сорта.Никога не съм и споменавала,че София е известна с няква проста дискотека,която дори не съм и виждала,така че недей да ми преиначаваш думите!
Е,не,може и да не си го казала,но си е факт.Хора,които не живеят в града,най-често питат "къде е Амор". аве...Орхан - Буркана the bestПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
Еми всичко се пренася.То в тоя форум само за това чета-кой,кога,с кого щял да ходи на Амор да слушат не знам си кой....Пфф....![]()
bravo0 macka mNg go0tiNa teMa ..![]()
![]()
aMi shoty katy se narichat kyrvi, kychki .. vip kuklichki.. i taka natat1k .. sde mislqt za vs v toq svqt .. apf ... daje sa si smeshni .. ili p1k ..na svsqka ftora drisla na profil i pishe .. "nadyta s1m?! i kfo" ami t1pa e i kfo0.. neshty poveche li e katy se naricha taka... yjas .. daje tfa e tragichno ne smeshno ..![]()
![]()
Както казах раждаме се да живееме,
не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - Достойни и жалки.
Е то не е лошо да си кучка.Въпроса е че тези девойчета дето го пишат това тук-там го правят щото така е модерно,без въобще да знаят смисъла на тая дума![]()
За да се превърне една жена в кучка трябва някой да я изиграл много гадно и подло,тогава вече можем да си говорим за кучка в истинския смисъл на думата.А тея нещата дето вие ги четете са демонстрацийки на недорасли момиченца в опитите им да се напваят на интересни и оригинални.И по-смешното е че има хора,които наистина ги смятат за такива.
Мен не ме дразнят,забавляват ме.![]()
![]()
АЛЬОООООООО модераторитееее ... темата не е за туккк . .!!!
а по въпроса "АМОР" всички го знаятс тъпите "биячки"
![]()
алоооо намали си подписа и тогава говори за правилно поставяне на тематаПървоначално написано от kapinka
![]()
покажи ми къде пише колко да ми е голям подписаПървоначално написано от sexita
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kapinka
т.5. от правилника-Да НЕ публикуват снимки с големи размери, които затрудняват
разглеждането на сайта от останалите потребители
Намали го
П.С.
А така
Такива могат да ти откраднат гаджето само, ако той си пада по такива леки момиченца и не държи на теб.Иначе шанс няма.![]()
Нека се обиждат...мен в крайна сметка какво ме интересува...
Явно сега да си пишеш такива неща е модерно и в тия сайтове се приема за напълно нормално и никой няма да тръгне да им се подиграва, а дори и да тръгне, те няма да схванат.