.
Отговор в тема
Страница 2 от 12 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 289
    Честно казано преди това ме кефеше - "кучка съм, но не твоята", но това беше, като го бях виждала само в един сайт, в профила на някакво момиче. Тогава ми се виждаше оригинално. Обаче всяко нещо, което се копира няколко стотин пъти в различни профили, толкова се изтърква, че става противно. Нали уж всички искат да са различни и оригинални, пък са като изляти по калъп, изглеждат еднакво, мислят еднакво посредствено...

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Такиа цитатчета мноо ме радвам...ммм : )) Кат ги вида и просто... ...Кат прочета някъде "Кучка съм и кво от тва..." или "Кучка съм,но не твоята.." или .."Надута съм и кво.." ------>Ми супер тъпа си квоооо Офце

"Надута съм и кво ---> ми супер тъпа си квоо " - тва съм го виждала по много сайтове като си го напишат некви селски п***и на описание .. Все едно са много оригинални като казват "супер тъпа си кво " хахах ..
    ти надута ли си кво? Споменах ли,че и емотата ще ги правим на сапун?
    На колко си години ? Да не си от някой сайт флиртче или закачка .. Р О Ф Л ..

ПС. : мисля ,че темата не е за този раздел .. !!
    Аз съм горд 14 годишен националист,а в сайтове от такъв тип не влизам и не изпитвам нужда.Просто точно такива "емоционални" ги пишат тия неща,а ти както виждам, ги защитаваш и...Какво да си помисли човек?

Супер фен
    Аз обичам кучките и то много . Казваш и че имаш приятелка тя тръгва след гъза ти с цел да те спечели и да те раздели с настоящата. Караш я да помисли че тъкмо е успяла, но накрая тя се влюбва и те желае повече от всичко.Но точно тогава и биеш шута и готово - не вярвам вече думичката "кучка" да и харесва повече. Лесно е да се справиш с такива путаранки, ама иска и акъл . Момичета обичам ви заради това че сте толкова глупави създания. ОБИЧАМ ВИ . Благодаря

П.С. Няма надути и ненадути момичета. Всяка, дори и тези тип ледени кралици си имат слабо място. Само да го нацелиш. Оттам разтапянето е въпрос на няколко мили думи и целувка

Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Такиа цитатчета мноо ме радвам...ммм : )) Кат ги вида и просто... ...Кат прочета някъде "Кучка съм и кво от тва..." или "Кучка съм,но не твоята.." или .."Надута съм и кво.." ------>Ми супер тъпа си квоооо Офце

"Надута съм и кво ---> ми супер тъпа си квоо " - тва съм го виждала по много сайтове като си го напишат некви селски п***и на описание .. Все едно са много оригинални като казват "супер тъпа си кво " хахах ..
    ти надута ли си кво? Споменах ли,че и емотата ще ги правим на сапун?
    На колко си години ? Да не си от някой сайт флиртче или закачка .. Р О Ф Л ..

ПС. : мисля ,че темата не е за този раздел .. !!
    Аз съм горд 14 годишен националист,а в сайтове от такъв тип не влизам и не изпитвам нужда.Просто точно такива "емоционални" ги пишат тия неща,а ти както виждам, ги защитаваш и...Какво да си помисли човек?

Не ги защитавам .. НАПРОТИВ .. !!! Казвам ,че съм го виждала точно същото изказване и е суперррррр мега гига ТЪПО .. !! А незнам доколко те са ЕМОЦИОНАЛНИ .. може да не ме слагаш в една графа с тях ..
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    Бургас
    от такива надписи не се дразня ,но от хора крадящи гаджета или натискащи се с чуждите -Да
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз най-често съм засичала "Кучка съм,но не твоята"
    Тва са някви комплекси или не знам какво,но толкова често ги срещам тези надписи,момичета да се описват като кучета...
    Вече щом е на мода да се сравняваш с куче...
    До къде я докарахме?!

Mi az nity krada gadjeta nity sa eba nared ama katy mi storqt ne6ty gadny i mizerny i ko-da stoq otstrani i da se ysmihvam li mi nqa stane prevr16tam se v gadna ky4ka ama ky4ka,ne kyrva 4e spored vas mai tfa e ednakfy prosty sa za6titaam po toq na4in,est s1vsem v ramkite na normite
    N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Ku4ka sam i kvo...????
    Podraznih li te? sig
    Да,бе да дразниш Осъзнай се!!!Не беше ли точно ти момичето,което е в "Амор" всяка седмица...ОМГ...И кво като си кучка,тва не те прави повече от другите-напротив,даже те прави по долна и се причисляваш към всички останали с този надпис лигавета на по 13-14 години!!!
    Just haters make me famous! εĭз

CuRly Doll ходиш ли в "АМОР" Ама честно ?!
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Ти добре ли си??? Аз дори не съм от София..ама тва е чалга дискотека,доколкото знам,нали?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Имаше един приятел, който казваше следното - "Кучка съм и кфоо? - Е тъпа си как какво?!".. Да, дразнят ме подобни изказвания ама нали трябва да изглеждат лоши момичета..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Ти добре ли си??? Аз дори не съм от София..ама тва е чалга дискотека,доколкото знам,нали?
    Всичко знаеш нищо не ти обягва. Аз като минавам оттам и се изумявам колко много боклук правят чалгарите...той боклукът при боклук ходи.

Всичко знаеш нищо не ти обягва. Аз като минавам оттам и се изумявам колко много боклук правят чалгарите...той боклукът при боклук ходи.
    АХАХАХАХАХА вижжж вижжжж MartyParty в София сме известни с "АМОР" не с някой як паметник , стадион или квото и да е било .. А с най - мизерната дискотека .. !!

Чи кой е казал,че чалгата е хубаво нещо???? Казах го по повод на тва,че тая мони се беше хвалела в някаква тема,че била чалгарка и нещо от сорта.Никога не съм и споменавала,че София е известна с няква проста дискотека,която дори не съм и виждала,така че недей да ми преиначаваш думите!

Град
    Чи кой е казал,че чалгата е хубаво нещо???? Казах го по повод на тва,че тая мони се беше хвалела в някаква тема,че била чалгарка и нещо от сорта.Никога не съм и споменавала,че София е известна с няква проста дискотека,която дори не съм и виждала,така че недей да ми преиначаваш думите!
    Е,не,може и да не си го казала,но си е факт.Хора,които не живеят в града,най-често питат "къде е Амор". аве...Орхан - Буркана the best

Еми всичко се пренася.То в тоя форум само за това чета-кой,кога,с кого щял да ходи на Амор да слушат не знам си кой....Пфф....

Град
    Panamaaa
    bravo0 macka mNg go0tiNa teMa ..
    aMi shoty katy se narichat kyrvi, kychki .. vip kuklichki.. i taka natat1k .. sde mislqt za vs v toq svqt .. apf ... daje sa si smeshni .. ili p1k ..na svsqka ftora drisla na profil i pishe .. "nadyta s1m?! i kfo" ami t1pa e i kfo0.. neshty poveche li e katy se naricha taka... yjas .. daje tfa e tragichno ne smeshno ..
    Както казах раждаме се да живееме,
    не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
    Не признавам системата големи-малки,
    има два вида хора - Достойни и жалки.

Е то не е лошо да си кучка.Въпроса е че тези девойчета дето го пишат това тук-там го правят щото така е модерно,без въобще да знаят смисъла на тая дума
    За да се превърне една жена в кучка трябва някой да я изиграл много гадно и подло,тогава вече можем да си говорим за кучка в истинския смисъл на думата.А тея нещата дето вие ги четете са демонстрацийки на недорасли момиченца в опитите им да се напваят на интересни и оригинални.И по-смешното е че има хора,които наистина ги смятат за такива.
    Мен не ме дразнят,забавляват ме.

АЛЬОООООООО модераторитееее ... темата не е за туккк . .!!!

а по въпроса "АМОР" всички го знаят с тъпите "биячки"

АЛЬОООООООО темата не е за туккк . .!!!

алоооо намали си подписа и тогава говори за правилно поставяне на темата

Цитирай Първоначално написано от sexita

покажи ми къде пише колко да ми е голям подписа

ramaiana
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexita

покажи ми къде пише колко да ми е голям подписа

т.5. от правилника-Да НЕ публикуват снимки с големи размери, които затрудняват
    разглеждането на сайта от останалите потребители
    Намали го

П.С.
    А така

Em na takiva moje da se otgovori s ''6ti stro6a mutrata,i kvo???''

Мега фен Аватара на koalka
    Такива могат да ти откраднат гаджето само, ако той си пада по такива леки момиченца и не държи на теб.Иначе шанс няма.
    Нека се обиждат...мен в крайна сметка какво ме интересува...
    Явно сега да си пишеш такива неща е модерно и в тия сайтове се приема за напълно нормално и никой няма да тръгне да им се подиграва, а дори и да тръгне, те няма да схванат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си