.
Отговор в тема
Страница 3 от 12 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 289
    Цитирай Първоначално написано от ramaiana
    Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    АЛЬОООООООО темата не е за туккк . .!!!

а по въпроса "АМОР" всички го знаят с тъпите "биячки"
    алоооо намали си подписа и тогава говори за правилно поставяне на темата
    покажи ми къде пише колко да ми е голям подписа

т.5. от правилника-Да НЕ публикуват снимки с големи размери, които затрудняват
    разглеждането на сайта от останалите потребители
    Намали го

П.С.
    А така

Аз съм готова с мойта част ; ))
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    eh kapinke, ti na moderator ili admin se pravi6, 4e kazva6 koq tema za kade e + ALOOOO ? a po temata, saglasna sam s vas spored men, tova sa 12, 13 godi6ni momi4eta koito hormonite gi poburkvat i nz qt kajkvo pi6at, i kakvo zna4at dori tezi ne6ta. jalki sa ama kvo da se pravi..... deca tragi4no e kogato edno golqmo momi4e si napi6e ( govorime ot 16 nqaagore) togava ve4e...... kurvite na sapun TAPI STE!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Mi teq momi4eta gi sajalqvam napravo,6toto tova koeto pi6at e v rezultat na tva 4e qvno nikoi ne im obra6ta vnimanie i te ve4e gledat kak da privlekat vnimanieto na nqkoi,dori i da trqbva da se samoobijdat za tova.Te ve4e neznaqt kvo da napravqt za da im se obarne vnimanie i si mislqt 4e kato pi6at 4e bili kurvi i nqkoi moje da se spre da im pro4ete profila ama toq nqkoi ako se spre nqMa da e za drugo ami da vidi dali nqmat nqkvi psihi4eski raztoistva 4e sami ve4e si vikat kurvi,i si mislqt 4e si pravqt komplimenti.MNOGO SA SME6NI,ni6to 4udno drigata godina ve4e da po4vat i sami da se psuvat da pi6at''mama mi prosta da si eba,i kvo??''
    To te sa tolko kompleksirani ve4e 4E NQMA NA KADE !!!!!!!!

е бебси темата е свързана с Любовта ; )) права си мхммм .. извинете ме ,че изказах мнение
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Нека цитирам аватара на един приятел: "КуЧкА сЪм И кФо?! - Ми тъпа си, кфо." Напълно на неговото мнение съм.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    е бебси темата е свързана с Любовта ; )) права си мхммм .. извинете ме ,че изказах мнение
    добре не е то4но с любовта сагласна сам,не се обиждаи толко просто остави да си в1р6ат работата др те, явно така са преценили. темата е интересна и заради това може би не е изтрита все още
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

"Кучка съм и к'фооо" еми проста си кво?

тва е мойто мнение, отношение и т.н.
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Цитирай Първоначално написано от ofyes
    "Кучка съм и к'фооо" еми проста си кво?

тва е мойто мнение, отношение и т.н.
    + 1 по - яко ми звучи от ` тъпа `

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    "Кучка съм, и к'фооо?!"- ми тъпа си кфоо
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    там където мечтите стават реалност
    Кучки,курви и т.н. все боклуци са.
    Искам си едно нормално,симпатично момиче,нищо повече.Тия с многото тебешир по лицето и развлечените парцалки и коси стърчащи ударени от тока сами смешни и ги чукам ей така за спорта,все едно,че си бия чекии,дори в чекия влагам повече любов и страст!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

кучка съм и кфо ..

кфо кфо ?! тъпа си кфо ..

има жени дет работат да изкарат некои лев а тези девоики им взимат хляба мн е долно тяхното поведение но според мен тфа не е на4ина да покажат себе си ....

ем на тея дет си пишат и казват - 'Надута съм и кфо от тва.." ... <-- ще ви кажа ем ТЪПА СИ .. АМА КВО ОТ Т'ВА ??

ам света се е променил на 360 градуса и с всеки измианал ден, поколенията пропадат и стават все по задрсътени (с извинение ама си е точно така .. )
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Castaway
    ем на тея дет си пишат и казват - 'Надута съм и кфо от тва.." ... <-- ще ви кажа ем ТЪПА СИ .. АМА КВО ОТ Т'ВА ??

ам света се е променил на 360 градуса и с всеки измианал ден, поколенията пропадат и стават все по задрсътени (с извинение ама си е точно така .. )
    Да бе,писна ми да рина боклуци с лопатата от всякъде...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Castaway

точно от 91 нагаре поколанията са...

Град
    V.Tyrnovo
    draznqt i to mnogo...no tezi momi4eta se mislqt za veliki i nerazbiram otkoga da si zavistliva i zla e na moda Predi se cene6e dobrotata a ne "tva" koeto sa tezi momi4enca
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Тъпите п*тки, фешанки, гъзарки или както там да ги нарече човек, се мислят за голяма работа. Това, че като ги питаш "Много ли си луда?" и тя ти каже"Пффф имам неизживяно детство" или пък "Не ме слуша главата" ги кара да се мислят, че са много луди, че са най големите, че като се хилят по центъра на града на висок си мислят, че не ги слуша главата. Тъпи пУтки! Сега ще ми се нахвърлите - еми давайте, ако искате ми пратете хора да ме бият А пък още повече, че някаква 15 годишна ходи с някакъв батко на 20 години - вече е най голямата. Онзи ще ви хвърли по една пишка и ще трупате форума с теми "защо постъпи така"

Путки смотани. Това се отнася само за превземките, жалко, че те вече са 2/3 от всички момичета. Свястните момичета са малко.... за съжаление.

Ако искате ме банвайте, ако искате ми трийте мнението.

Цитирай Първоначално написано от Diggity
    Тъпите п*тки, фешанки, гъзарки или както там да ги нарече човек, се мислят за голяма работа. Това, че като ги питаш "Много ли си луда?" и тя ти каже"Пффф имам неизживяно детство" или пък "Не ме слуша главата" ги кара да се мислят, че са много луди, че са най големите, че като се хилят по центъра на града на висок си мислят, че не ги слуша главата. Тъпи пУтки! Сега ще ми се нахвърлите - еми давайте, ако искате ми пратете хора да ме бият А пък още повече, че някаква 15 годишна ходи с някакъв батко на 20 години - вече е най голямата. Онзи ще ви хвърли по една пишка и ще трупате форума с теми "защо постъпи така"

Путки смотани. Това се отнася само за превземките, жалко, че те вече са 2/3 от всички момичета. Свястните момичета са малко.... за съжаление.

аз направо ще го цитирам : ) защото съм съгласен на 10000 %

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    В повечето случаи това си го слагат на профилчетата фешън каките или момиченца които са си навили на ума че задължително трябва да са курви та дори и само на думи...кой знае след време може и да са на действия! С такива момичета ни пропада държавата но така е като не можеш да си измислиш нещо оригинално което да описва твоята индидуалност а това е доказателство колко умствен багаж имат такива момичета които използват такива надути фрази

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN

аз направо ще го цитирам : ) защото съм съгласен на 10000 %
    станаха 20 000%

благодаря за което... просто казвам истината не ме интересува колко момичета ще се засегнат

Бра0 за темата,супер е[!]Съгласна съм,със всичко тука =D> \/

Град

Пич аз съм от тия батковци точно!
    Значи да ти обясна що така става.На 15 години момчета сме идиоти и трябва да пораснем.Някои си остават идиоти и на 20,други цял живот,друг въпрос е това.
    Та за да имаш едно момиче трябва да и покажеш,че знаеш какво иска и да и го дадеш.Да обаче една жена никога не знае кво иска,на 15 още не знаят ебе ли им се пикае ли им се.
    Те се колебаят и имат нужда да ги лъжеш редовно и са твои,а 15 годишните пичове не ги разбират тия неща и не им върви.
    Ае вече кат ти споделих опит си напред с материала върви чукай
    Е има и такива дето искат пари и коли и на 15 няма как да ги имаш
    Общо взето това е.
    Аз лично мразя курвите,фешанките,парцалки те.Често ги ебавам,пускам базици,права ги на луди.
    От както се влюбих в момиче на 15 скоро,забележете влюбих и само се ядосвам,защото е свестна ама е много малка и не знае кво иска и ме дразни.
    Поуката,не трябва да има голяма разликата в годините и трябва да има любов
    Ако има и пари идеално

Голям фен
    Аз имам много познати с този "девиз" и съм на мнение,че това не е нищо по различно от КОМПЛЕКСИ.Това е като при чалгарите -правиш всичко възможно да си "гооотин"
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Цитирай Първоначално написано от vamp

Пич аз съм от тия батковци точно!
    Значи да ти обясна що така става.На 15 години момчета сме идиоти и трябва да пораснем.Някои си остават идиоти и на 20,други цял живот,друг въпрос е това.
    Та за да имаш едно момиче трябва да и покажеш,че знаеш какво иска и да и го дадеш.Да обаче една жена никога не знае кво иска,на 15 още не знаят ебе ли им се пикае ли им се.
    Те се колебаят и имат нужда да ги лъжеш редовно и са твои,а 15 годишните пичове не ги разбират тия неща и не им върви.
    Ае вече кат ти споделих опит си напред с материала върви чукай
    Е има и такива дето искат пари и коли и на 15 няма как да ги имаш
    Общо взето това е.
    Аз лично мразя курвите,фешанките,парцалки те.Често ги ебавам,пускам базици,права ги на луди.
    От както се влюбих в момиче на 15 скоро,забележете влюбих и само се ядосвам,защото е свестна ама е много малка и не знае кво иска и ме дразни.
    Поуката,не трябва да има голяма разликата в годините и трябва да има любов
    Ако има и пари идеално

Добре, браво, като си от тия батковци. Мен слабо ме интересува. А ти като си голям player, и тази мацка като те дразни, защо не я зарежеш и не миниш към някоя друга?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си