.
Отговор в тема
Страница 5 от 12 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 289
    Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Ем писала си се XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX ,пък не одобряваш,че малките момиченца без никакви сиви клетки се пишат така?Аз ли нещо не разбрах?
    Явно аз не мога да се изкажа... Просто "малките момиченца без сиви клетки" не поглеждат в речника преди да се пишат така /или поне повечето/ или им харесва да са кучки.. Не знам А това че аз съм се писала... хах... не значи че съм го написала като кучка , моето значение е друго
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ем писала си се XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX ,пък не одобряваш,че малките момиченца без никакви сиви клетки се пишат така?Аз ли нещо не разбрах?
    Явно аз не мога да се изкажа... Просто "малките момиченца без сиви клетки" не поглеждат в речника преди да се пишат така /или поне повечето/ или им харесва да са кучки.. Не знам А това че аз съм се писала... хах... не значи че съм го написала като кучка , моето значение е друго Не го превеждай буквално
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Кое по-точно значение?Сичките са с един и същ замисъл...

BITCH
    [bitʃ]
    I. 1. кучка, женска лисица, вълчица

2. коварна/зла/деспотична жена, вулг. развратница, кучка

3. неприятно нещо, противен човек

4. оплакване

II. 1. злобен/несправедлив съм

2. разг. оплаквам се, роптая
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    У дома пред компютъра
    Алергия ще хвана от тва

НаДуТъЪъ СъМ и КфОо?

Ей такова-тъпа си...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Оф, тези фрази са на някакви недорасли момиченца, които искат да се самоизтъкнат.
    Пък и тези реплики са толкова изтъркани... всеки втори си я е написал на скайпа или някъде другаде... пфф.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Браво!И аз срещам такива фрази по сайтовете за запознанства.Тъпи са,но кво да се прави-и балъци трябва да има
    Някакви позьор4ета са вси4ките...Няма с кво да се гордеят и за тва се правят на голямата работа.Всъщност мъжете ги използват,както каза"за еднократна употреба",което си е правилно... Те гледат външната обвивка и колко пари имаш в джоба.Доста са тъпи4ки и умствения багаж въобще го няма Знаят само да се заяждат и да се правят на важни...Да не говорим за снимките им по сайтовете,4е направо е жалко...

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Браво!И аз срещам такива фрази по сайтовете за запознанства.Тъпи са,но кво да се прави-и балъци трябва да има
    Някакви позьор4ета са вси4ките...Няма с кво да се гордеят и за тва се правят на голямата работа.Всъщност мъжете ги използват,както каза"за еднократна употреба",което си е правилно... Те гледат външната обвивка и колко пари имаш в джоба.Доста са тъпи4ки и умствения багаж въобще го няма Знаят само да се заяждат и да се правят на важни...Да не говорим за снимките им по сайтовете,4е направо е жалко...
    И всичко това заради масовото мнение, че да си кучка е модерно... А всъщност то си е цяло изкуство. Друг е въпроса на кого се приписва това определение напоследък... По принцип "кучка" е нарицателно, което завистливите момиченца лепват на по-атрактивните от тях, заслепени от гнева си, че стоят в сянка.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Голяма мания всяка втора да се нарежда...просто нямам думи. Пък ако някоя от тия момиченца знае точното значение на тази думичка,пък на...Тц тц...Голяма гордост да си известна и да си кучка....пфф....
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    Добрич/Свищов
    Голяма мания всяка втора да се нарежда...просто нямам думи. Пък ако някоя от тия момиченца знае точното значение на тази думичка,пък на...Тц тц...Голяма гордост да си известна и да си кучка....пфф....
    Двете неща не вървят ръка за ръка мила и ми се струва, че и ти говориш наизуст. Освен това не е нужно да имаш кой знае какви умения във владеенето на чужд език за да знаеш значението на думата...
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    тая тема ми хареса.и да права си,определено,4е света без тия екземпляри щеше да е някак ску4ен.благодарение на такива (не само жени,но и мъже) ка4ествените хора,могат да преценят и оценят стойностния 4овек до себе си и да си кажат гледайки изпълненията им отстрани "Оф,опазил ме Господ от такива пудели".
    +1 Ама наистина са мн забавни тия дето си го пишат

--------------------------------------------------------

Също така модерно е и да си снимаш "дупето" и "циците" и на някоя такава снимка да имаш по над 100 коментара. Е, че ако нямаш такива снимки не си ВИП и не си геинста.

edit: p.s. :: vamp,братле, това, че не въртя руси косички въобще не ме интересува.. и да прав си, лашкам си чикийте.. аз се обзалагам, че и ти го правиш, дори и да отричаш.. а аз... аз просто се целя на по високо

ми кат са кучки добре че си го признават

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    кучки са големи и то .. само дето в 8 без 10 се сабират да гледат сънчо .. после като свърши пак стават кучки

E,kvooooooo i az sam ot ky4kite/gadna sam si/ma kvo sq..takava sam si..........

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    си4ките са много т1пииии
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Супер фен
    За 12 годишните ли говориш? Аз пък много обичам такива самоуверени като тебе, с които е най-лесно да си играеш и да ги въртиш на пръста си, а после като изчезнеш от живота им се чудят дълго време от къде им е дошло. Единствената разлика е, че ти говоря за мъже, а не за момченца...
    И все пак оправдавам наивността ти, като порастнеш сигурно ще се осъзнаеш.
    На 12 годишните не би им дошло на акъла да направят такова нещо. А знаеш ли аз как ги обичам е такива като тебе които говорят за хората без да ги познават. Демек заучила наща 2 фрази и ги говори наизуст и си мисли че хванала Господ за хуя. Етакива като тебе, които мислят че могат да въртят всяко срещнато момче-явно дружиш още с дечица. Изградила си си някаква погрешна представа за мъжете и момчетата. Само глупаците които чистят кенефи и тея които са от 19-20 надолу можеш да въртиш за другите не вярвам. Ходи върти тея в черните джипки и лъсквите бмв-та и аудита като си такава играчка. Бих се радвал да те видя в акция....

А това че ти не можеш да отречеш написаното мнение и те хвана яд твоя работа. Да играч съм и е такива като тебе (самонадеяните) ги ям за закуска...Искрено се моля пътищата ни да се засекат някой светъл ден . Вероятността е малка, но светът е малък...

Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Такиа цитатчета мноо ме радвам...ммм : )) Кат ги вида и просто... ...Кат прочета някъде "Кучка съм и кво от тва..." или "Кучка съм,но не твоята.." или .."Надута съм и кво.." ------>Ми супер тъпа си квоооо Офце

Vladoka rulzzz

Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Такиа цитатчета мноо ме радвам...ммм : )) Кат ги вида и просто... ...Кат прочета някъде "Кучка съм и кво от тва..." или "Кучка съм,но не твоята.." или .."Надута съм и кво.." ------>Ми супер тъпа си квоооо Офце

"Надута съм и кво ---> ми супер тъпа си квоо " - тва съм го виждала по много сайтове като си го напишат некви селски п***и на описание .. Все едно са много оригинални като казват "супер тъпа си кво " хахах ..
    Много е оригинално да...Проблем?

еднообразно е .. ! вече го има в горните постове .. ; ))
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    Добрич/Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    За 12 годишните ли говориш? Аз пък много обичам такива самоуверени като тебе, с които е най-лесно да си играеш и да ги въртиш на пръста си, а после като изчезнеш от живота им се чудят дълго време от къде им е дошло. Единствената разлика е, че ти говоря за мъже, а не за момченца...
    И все пак оправдавам наивността ти, като порастнеш сигурно ще се осъзнаеш.
    На 12 годишните не би им дошло на акъла да направят такова нещо. А знаеш ли аз как ги обичам е такива като тебе които говорят за хората без да ги познават. Демек заучила наща 2 фрази и ги говори наизуст и си мисли че хванала Господ за хуя. Етакива като тебе, които мислят че могат да въртят всяко срещнато момче-явно дружиш още с дечица. Изградила си си някаква погрешна представа за мъжете и момчетата. Само глупаците които чистят кенефи и тея които са от 19-20 надолу можеш да въртиш за другите не вярвам. Ходи върти тея в черните джипки и лъсквите бмв-та и аудита като си такава играчка. Бих се радвал да те видя в акция....

А това че ти не можеш да отречеш написаното мнение и те хвана яд твоя работа. Да играч съм и е такива като тебе (самонадеяните) ги ям за закуска...Искрено се моля пътищата ни да се засекат някой светъл ден . Вероятността е малка, но светът е малък...
    Ах милият ми той, засегнахме мъжкото му его... Лъха ми на агресия от мнението ти и не ми е особено приятно да се принизявам до това ниво, но понеже много нападки отнесох, ще се наложи да пиша. Първо за заучените фрази... нямам нужда от тях понеже съм достатъчно умна за да реагирам адекватно според ситуацията. Второ от съвсем малка ми е била отнета възможността да се събирам с деца и тове не се е променило и досега. Трето говорех ти наистина за мъже (и повярвай ми правя разлика между момче и мъж) няма да ти цитирам години защото не е учтиво да споделям толкова лични неща за други хора и повярвай ми не искам приятел на моите години... 20годишните мъже са твърде недорасли...
    И освен това миличък, няма нещо, което да искам да получа и то да не става. Самия процес на постигане е интересен, а не какви етикети ще ти лепнат след това. За твое сведение съм достатъчно отговорен човек и повечето хора около мен ми възлагат големи надежди и смея да твърдя досега не съм ги разочаровала, но малките момичета наоколо имат лошия навик да си го изкарват на мен, понеже съм по-атрактивна и техния любим батко тича след мене като кученце и се започва с етикета "Кучка" Е какво ми остава друго освен да се усмихна през рамо и да кажа "Кучка съм и к'во?"

П.П. Така или иначе никога не бих си сложила подобно нещо в профила или скайп понеже е станало твърде широко използвано и изпразнено от съдържание... Друг въпрос е, че ми идва отвътре да си играя с хората(мъжете) и каква вина имам ми кажи, че толкова лесно хлътват по мене?
    П.П.П. За онези с bmw не се тревожи и такива е имало, само дето не виждам какво значение има колата или милионите му. В крайна сметка е важен човека зад фасадата и с него ще делиш живота и любовта си, а не с имуществото му...
    П.П.П.П. На колко години си?
    Поздрави.

Цитирай Първоначално написано от keitt
    E,kvooooooo i az sam ot ky4kite/gadna sam si/ma kvo sq..takava sam si..........

Не те слуша главата тебе? A?

Такива екземпляри са ми много елементарни Игнорацияяя!
    Some things are better left unsaid!

Супер фен
    Ах милият ми той, засегнахме мъжкото му его... Лъха ми на агресия от мнението ти и не ми е особено приятно да се принизявам до това ниво, но понеже много нападки отнесох, ще се наложи да пиша. Първо за заучените фрази... нямам нужда от тях понеже съм достатъчно умна за да реагирам адекватно според ситуацията. Второ от съвсем малка ми е била отнета възможността да се събирам с деца и тове не се е променило и досега. Трето говорех ти наистина за мъже (и повярвай ми правя разлика между момче и мъж) няма да ти цитирам години защото не е учтиво да споделям толкова лични неща за други хора и повярвай ми не искам приятел на моите години... 20годишните мъже са твърде недорасли...
    И освен това миличък, няма нещо, което да искам да получа и то да не става. Самия процес на постигане е интересен, а не какви етикети ще ти лепнат след това. За твое сведение съм достатъчно отговорен човек и повечето хора около мен ми възлагат големи надежди и смея да твърдя досега не съм ги разочаровала, но малките момичета наоколо имат лошия навик да си го изкарват на мен, понеже съм по-атрактивна и техния любим батко тича след мене като кученце и се започва с етикета "Кучка" Е какво ми остава друго освен да се усмихна през рамо и да кажа "Кучка съм и к'во?"
    Първо момиче като тебе не може да засегне мъжкото ми его защото то се подхранва достатъчно . Не знам дали моето его е засегнато но не явно ти се принизяваш на моето ниво и ти единствена отговори на поста ми който чисто просто показваше действителността. Явно аз съм засегнал нещо ? Какво стана да не видя себе си в описанието ? Не ми говори за заучените фрази защото пак говориш наизуст и не можеш да ме разбереш.
    Ахх миличка да те светна. Дружиш явно с кръгли идиоти за да се оставят на "кучка" за каквато се имаш да получи нещо освен 1 голяма пишка. Аз съм на 19 години - не смея да твърдя че съм мъж, но защо се принизяваш тогава на лапешкото ми ниво ? И на всичкото отгоре водиш спор с хлапе ? Е какво стана - май не моето его бе засегнато, а нечие курвенско . Пак ди го повтарям - един истински мъж няма да се остави на момиче/жена да го манипулира. За мене ти се занимаваш с някви шматки които и 12 годишната ми брачетка би могла да върти. Имал съм си работа с точно такива като тебе. Както ти се описа - изкусителки. Бият на очи от 100 км и се разбират. Лесно и приятно да си играеш с тях защото знаеш какви са намеренията им. Именно да ти отнемат гаджето. Работата е там че аз даже нямах и гадже. Те се мачеха да отнемат нещо което не съществува. . Като почнеш да говориш на 1 такова момиче се хваща и лека полека почва да се привързва и първоначалните намерения започват да се превръщат в чувства. Веднъж стане ли това въпроса на седмица е да я накараш да те желае максимално много и точно тогава да и биеш шута.
    П.П. Така или иначе никога не бих си сложила подобно нещо в профила или скайп понеже е станало твърде широко използвано и изпразнено от съдържание... Друг въпрос е, че ми идва отвътре да си играя с хората(мъжете) и каква вина имам ми кажи, че толкова лесно хлътват по мене?
    Нали ти казвам бих искал да те видя в акция. Не можеш да играеш тези в черните аудита и бмв-та щото за да спечелиш милиони се иска нещо повече от физическа сила. Сеш се - а такива курви като тебе ги пращат зад граница да проституират и да ми носят кинти

Поздрави от Алабалапортокала - "хлапето" с което спори една истинска кучка !!

Готино е като човръкнеш някоя незасъхнала рана и я посолиш. Другия път се постарай повече....

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Albalaprotokala , Disorder мерси за минутите смях.Аз подкрепям напълно Алабала и не виждам нищо с гордо в това да си курва.Даже е долно Пък и твойто време ще доийде когато някой ще те преебе... Ако искаш да спориш с още едно хлапе аз съм насреща

--------------------------------------------------------

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Albalaprotokala , Disorder мерси за минутите смях.Аз подкрепям напълно Алабала и не виждам нищо с гордо в това да си курва.Даже е долно Пък и твойто време ще доийде когато някой ще те преебе... Ако искаш да спориш с още едно хлапе аз съм насреща
    За мене Дискордер е едно 15-16 годишно момиченце което си мисли че като е отрязало няколко момчета е станало голяма играчка....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си