Първоначално написано от
Diggity
Тъпите п*тки, фешанки, гъзарки или както там да ги нарече човек, се мислят за голяма работа. Това, че като ги питаш "Много ли си луда?" и тя ти каже"Пффф имам неизживяно детство" или пък "Не ме слуша главата" ги кара да се мислят, че са много луди, че са най големите, че като се хилят по центъра на града на висок си мислят, че не ги слуша главата. Тъпи пУтки! Сега ще ми се нахвърлите - еми давайте, ако искате ми пратете хора да ме бият

А пък още повече, че някаква 15 годишна ходи с някакъв батко на 20 години - вече е най голямата. Онзи ще ви хвърли по една пишка и ще трупате форума с теми "защо постъпи така"
Путки смотани. Това се отнася само за превземките, жалко, че те вече са 2/3 от всички момичета. Свястните момичета са малко.... за съжаление.
Ако искате ме банвайте, ако искате ми трийте мнението.
Пич аз съм от тия батковци точно!
Значи да ти обясна що така става.На 15 години момчета сме идиоти и трябва да пораснем.Някои си остават идиоти и на 20,други цял живот,друг въпрос е това.
Та за да имаш едно момиче трябва да и покажеш,че знаеш какво иска и да и го дадеш.Да обаче една жена никога не знае кво иска,на 15 още не знаят ебе ли им се пикае ли им се.
Те се колебаят и имат нужда да ги лъжеш редовно и са твои,а 15 годишните пичове не ги разбират тия неща и не им върви.
Ае вече кат ти споделих опит си напред с материала върви чукай

Е има и такива дето искат пари и коли и на 15 няма как да ги имаш

Общо взето това е.
Аз лично мразя курвите,фешанките,парцалки те.Често ги ебавам,пускам базици,права ги на луди.
От както се влюбих в момиче на 15 скоро,забележете влюбих и само се ядосвам,защото е свестна ама е много малка и не знае кво иска и ме дразни.
Поуката,не трябва да има голяма разликата в годините и трябва да има любов

Ако има и пари идеално