- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Медальони
здр. аз и една фр си турсим едни медалиони ама такива да се отварят може ли да ми дадете линче към некой сайт с такива медалиони ама да мове да си ги поръчаме. 10х предварително
що просто не се разходите и да потърсите? има много такива
знам ама ни трябват в момента не непомагаш не пишиПървоначално написано от ville baby
айде по-спокойно де.....дадоха ви съвет,като не ви помага -не се сърдете... Има едно н6 наре4ено гугъл..пробвай там!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ми в тфа нещу наречено гугъл търсих и аз и фр-то и нещо няма коитоса яки са мн скъпиПървоначално написано от neshtastno^vliubena
![]()
![]()
Е вижте потърсихме и в гугъл и ако не бяхме нямаше да пишем,нали?Молим за помощ не съм искала напатки,ако можете да дадете линк ок,ако ли не не искаме излишни мнения.Айде бай.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
аз имам такъф подарък от най добрата ама не знам от каде го е зела провери в мафазини за сребро или арт магазини
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
em kato google ne pomaga nie ot de da zemem link ?
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
еми може пък да знаетеПървоначално написано от bebeto0o
мерси мн blacksheep ама не ни трябва сребърен а нещо по евтино![]()
Проверете в магазините за сребро..онзи ден обикалях и видях много такива.. 'отварящи' се с най - различни форми..сърца,слънца и кво ли не.
Аз имам такъв от Манго с огледалце отвътре и място за снимка.
офф е защо ме дразните само и аз искам казвайте от къде плсссПървоначално написано от 08mdam__
![]()
Първоначално написано от cold_arrow
От Манго спомена момичето мерси като ходя в София ще потърся.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
бе то аз съм си в сф и ще потърса ама не бих дала 100лв за медалионПървоначално написано от lonely in my live
![]()
Не е 100, а 30тина.
аре още малко хелп плсс![]()