.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

Супер фен
    Град
    na edno mqsto

Как се държите с половинката си?

Та въпроса ми е,4е една моя приятелка едва ли не ме съди,затова 4е съм естествена и непринудена,дори негримирана пред гаджето си! Той иска да съм такава,аз искам да съм такава...вие как се държите към половинката си? В смисъл естествено или сте малко по-направени така да се каже,за да сте неговата ме4та?
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    somewhere over the rainbow
    Ааа не това не го понасям.Никакво правене-или ме обича каквато съм или да духа супата.Не разбирам хора,които се оправят един час пред огледалото за човека,пред когото би трябвало да се чувстват спокойни и отпуснати.Аз за 10 минути ям обличам се и излизам.Какво е толкова сложно?Не виждам смисъл човек да се прави на нещо,което не е,та дори да е за уелския принц.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    и аз съм на това мнение,същата съм за оправянето,ама съм заобиколена от толкова изкуствени моми4ета,4е ве4е не знам аз ли греша или те? дори говорих с приятеля ми-как иска да съм с него? и той ми каза 4е не иска фон дио тени,оби4а да се контат за него,но не иска да ставам кукла заради него..а за държанието мисли,4е ако пред него не мога да съм непринудена няма пред кого друг....
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    dosta go smenqm
    той ме познава най-добре от всичките ми близки държа се естествено пред него и въпреки всичките ми недостатъци той си ме харесва и много пъти ме е виждал без грим даже понякога казва, че без грим съм още по неустоима бъди себе си просто твоята приятелка адски се е объркала
    No martini .. no party..

Град
    Хм..еми значи не е чак толкова вманиачен.Може да иска да си слагаш само лек грим.Не знам зависи колко го обичаш.Аз не бих го направила(можеби защото той не ме е карал),ама ако обичаш да му огаждаш а за държанието наистина не мисля,че има смисъл да се променяш...това,че си непринудена,даже те прави по-интересна за него.

Град
    STARA ZAGORA
    dam naistina posledno vreme se napulni s mn fal6ivi horica..barbita..
    ami az mislq 4e nai-dobre da si se darji6 normalno..vse pak kato vzeme6 da e prai6 pred nego..to kade ti ostava da se durji6 normalno.. a za grima.. nqa komentiram ... sakan ko ne si turni6 3 tona fondioten . polovin kilo moliv i 2 6i6eta glanc za ustni
    vse pak kato se zamislite...kak mislote dali na mom4etata im e priqtno da se celuvat s nqkoi i da gi e strah da te pipnat po liceto 4e da ne ti se razmaje grima..ili puk kat zemete da se celuvate da ne ti se razmaje glanca.. ili s tez kosi det .. se eno v kontakta bruknal..dali emn priqtno da nemoi 2 prusta da prokara6 prez kosata ...

Град
    Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    dam naistina posledno vreme se napulni s mn fal6ivi horica..barbita..
    ami az mislq 4e nai-dobre da si se darji6 normalno..vse pak kato vzeme6 da e prai6 pred nego..to kade ti ostava da se durji6 normalno.. a za grima.. nqa komentiram ... sakan ko ne si turni6 3 tona fondioten . polovin kilo moliv i 2 6i6eta glanc za ustni
    vse pak kato se zamislite...kak mislote dali na mom4etata im e priqtno da se celuvat s nqkoi i da gi e strah da te pipnat po liceto 4e da ne ti se razmaje grima..ili puk kat zemete da se celuvate da ne ti se razmaje glanca.. ili s tez kosi det .. se eno v kontakta bruknal..dali emn priqtno da nemoi 2 prusta da prokara6 prez kosata ...
    м спомних си веднъж си бях сложила прозрачен гланц на устните и като го целунах той ме погледна адски странно,все едно не съм аз, и каза "Сега кажи ми за какво си го сложила това?Достатъчно е лепкаво и без него!!!"

Аз обичам да съм гримирана и секси облечена като съм с гадже, защото аз самата се чувствам по-добре така, правя го заради себе си. Преди не се гримирах почти и не смятам, че ми пречеше, но все пак като се понаконтя, приятеля ми забелязваше и ми правеше комплименти - това определено ми доставя удоволствие. Каквото и да правиш, трябва да го правиш за себе си, а не заради някой друг. Не смятам, че гримът ще накара някое момче да се влюби в теб или обратното - липсата му ще стане причина да не те харесва.

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Ааа не това не го понасям.Никакво правене-или ме обича каквато съм или да духа супата.Не разбирам хора,които се оправят един час пред огледалото за човека,пред когото би трябвало да се чувстват спокойни и отпуснати.Аз за 10 минути ям обличам се и излизам.Какво е толкова сложно?Не виждам смисъл човек да се прави на нещо,което не е,та дори да е за уелския принц.

+ 1
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    E..malko spirala i glanc ne pre4i spored men,no da go napravi6 za sebe si.Hubavo e 4e te haresva i s grim i bez grim :P No puk tvoita priqtelka kvo i vliza v rabotata ;]

Град
    Бургас
    съвсем естествено само дет обикновенно обичам да се гримирам или поне молив и спирала да имам но той не ме харесва такава и не си слагам иначе сичко си е както е било преди да го срещна
    OnLy God CaN Judge Me !

Мега фен
    Град
    SF
    Ооо.. айде моля ви се. Аз си ходя без грим и изобщо не ми пука. Ако сложа, ще е по някакъв повод и определено ще го направя, защото аз ще се 4увствам по-добре. А не за да изглеждам по-хубава в о4ите на другите. Още пове4е, не мисля, 4е малко грим и гласене те правят моми4ето-ме4та.
    Определено съм за това да си естествен

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, по принцип като излизаме или отивам у тях съм добре облечена и гримирана. Ама аз почти винаги съм гримирана, де. но ме е виждал и с работни дрехи, прашна, цапана, мирищеща на манджа........

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Наистина да се мацаш часове преди среща с гаджето е някакси ненужно и в крайна сметка той все някога ще те види такава каквато си,рано или късно се случват и такива неща.Но нека все пак малко от малко да се подържаме пред гаджетата,най-малкото което е да не ставаме от съм с прическа стил "бръкнала в контакта".
    А колкото до държанието,никога не бих могла да се правя на такава каквато не съм,като си се представя да се правя на нещо което не съм ще умра от смях и после ще се застрелям

Мега фен Аватара на sasha_90
    Държа се естествено.Не се "контя" заради него.Той ме харесва такава каквато съм.Виждал ме е с грим и без,но това не е развалило мнението му за мен.

мм в началото не бях толкова отпусната и разкрепостена пред него,обаче с времето всичко се промени
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Град
    Nqkade tam
    Не се правих за пред него.Бях напълно естествена.Знам че ме обичаше и не ми пукаше,защото ме е приел такава какавато съм.Виждал ме е и супер наконтена и нагримирана,виждал ме е и без капка грим,виждал ме когато се събуждам с подпухнали очи,виждал ме е разплакана,уснимханата,пия на.........Де да можеше да ме види и сега
    Vinagi shte te obicham!!!

хаха...аз си се гримирам всеки божи ден,това съм аз...аз не се познавам без грим и никой не ме познава и надали ще ме опознае така.
    Не че съм грозна без грим...просто така още от 3-4 години съм свикнала да се гледам и ми е навик сутрин да започна с гримиране
    Иначе за държанието ми...ммм...естествена съм...сигурно го плаша понякога с детинските ми постъпки и му правя смешки,но съм си естествена и щом е с мен,значи ме приема и сигурно му харесва,че не се преструвам

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    нека някое мом4е да си каже мнението отсносно тази тема..интересно ми е как мом4етата възприемат моми4етата,какво о4акват да е държанието им?

Мега фен Аватара на koalka
    Гримирам се...Е, обикновено при мен грима е едната спирала и нищо повече.Обаче определено искам да съм по-красива за него, а той всякак ме харесва.
    Иначе се държа добре с него...

Град
    Свищов
    Значи щом съм гримирана, значи не съм естествена? Странна логика.......Аз не отивам до магазина за хляб без спирала, молив и гланц поне.....Просто имам малки очи и без грим приличам на 15 годишна............не съм грозна, просто нищо не ми коства да отделя 5 минути от времето си, за да се гримирам. А и приятеля ми винаги се облича с хубави дрехи, когато идва да ме вземе от вкъщи, въпреки, че повечето пъти ходим у тях и той живее на 2 минути път пеша...какво лошо има? Изобщо не ви разбирам......

о моя още не ме е виждал без грим ! и по добре не че вземе да се оплаши а не сега като се замисля виждал ме е не се притеснявам особено от тва ама по добре като излизаме да си имам грим и вярно малко неестествена съм ама пък тои няма право на глас с кфо ще се обличам или какъв грим да си слагам или пък не! :P

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    principno az sa6to se grimiram... daje za d aizhvurlq ko64eto nqkakva mania4ka sam no toi mn pati me e vijdal bez grim i v vsqkakvo sastoqnie. kazva 4e bez girim sam estesntvena i mi e po dobre, no az ne mislq taka.
    ptosto imam sa6tiq problem s o4ite.... kato krem4eto mani4ki sa , i s malko spirala ni6to ne pr4i
    no da naistina toi me e priel takava kakvato sam iskam mujki mneniq da 4uq
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз винаги и слагам естествен грим на дясното око
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    principno az sa6to se grimiram... daje za d aizhvurlq ko64eto nqkakva mania4ka sam no toi mn pati me e vijdal bez grim i v vsqkakvo sastoqnie. kazva 4e bez girim sam estesntvena i mi e po dobre, no az ne mislq taka.
    ptosto imam sa6tiq problem s o4ite.... kato krem4eto mani4ki sa , i s malko spirala ni6to ne pr4i
    no da naistina toi me e priel takava kakvato sam iskam mujki mneniq da 4uq
    И имам ужасно руси мигли, които не се виждат просто. Трябва да постна снимка без грим тия дни!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си