- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се държите с половинката си?
Когато имах гадже характера ми беше същия, както е и всеки друг път.А за гримирането - да тогава си слагах молив за очи, но на скоро спрях.Но определено не съм се гримирала заради него, най-малкото защото бях започнала още преди да го срещна.
и аз се гримирвам... и прически си правя... и се обличам добре... но това не е само когато съм с него... просто когато ходя по кафета купони понеже държа на себе си искам да съм красива... но определено като ходя на училище си спестявам грима по простата причина, че едвам ставам сутрин, а ако трябваше и да се глася...
Приятелят ми ме е виждал и без грим...учеше в моето училище![]()
А за държанието съм си 100% себе си, дори мисля, че пред никой не се отпускам толкова много...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Говори ми, говори...Първоначално написано от krem4et0
![]()
Аз изглеждам изключително бяла... с тази рижава коса, вежди, мигли... ако не ги подчертая някак си... приятелите ми са ми казвали, че имам вид на бяло платно.Уви...
пък и знае ли човек кой може да срещне по пътя към магазина... Току-виж се сблъскам с бъдещия си мъж. Нали трябва да му направя добро впечатление?![]()
А и не мисля, че с един грим ставаш чак толкова неестествена. Въпросът не е в грима... въпросът е в това как се държиш пред гаджето си и доколко си откровена с него.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
АЗ НЕ СЕ ГРИМИРАМ МН РЯДКО ,ДЪРЖА СЕ МН ЕСЕТЕСТВЕНО И ПОНЯКОГА ДАЖЕ ПРЕКАЛЯВАМ ИСКА МИ СЕ ВСЕ ДА СЪМ С НЕГО НАПРАВО НЗ КАК МЕ ПОНАСЯ ПО ЦЯЛ ДЕН![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Боже.. естествено си се държа с него та ние сме заедно 3 години вече..живеем си заедно ..едва ли не ме познава достатъчно добре та да се крия и да се държа не каквато съм..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ако говорим за съблазняване и сваляне е хубаво да сте с грим. Все пак един добре хвърлен поглед от момиче подкрепен с хубав грим може да подкоси краката на всяко момче. Работата е там че вие не осъзнавате че естествената ( природната си ) красота е най - добрата без грим ! Вие не сте родени гримирани. Грима е просто женски аксесоар. В древността е бил и мъжки де... На мене лично едно момиче ми харесва повече без грим, но понякога е необходимо той да се използва. По нагоре обясних защо. А и когато става въпрос за някакво официално събиране,купон,сватба,диск и т.н. всички искаме да изглеждаме добре. Вие предпочитате да си слагате грим и да се точите като за световно. Няма лошо разбира се, това е аксесоар който ви кара да се чувствате и изглеждате добре. Не мисля че ви интересува мъжко мнение. Смятам че за всеки човек е важно да се харесва самия себе си ! След като смятате че гримирането ви прави по красива и се чувствате добре гримирайте се. Ако човека който е до вас ви обича истински, ще ви харесва ако ще и в селски дрипи да бяхте облечена
![]()
Същата работа. Рижавите сме орисани без грим да изглеждаме малки. Ама радвай се-младееш!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Тъй като живеем заеедно...ме вижда в цялата ми светлина и съ6тност,дори смея да кажа,4е пове4е си ме харесва без грима< колкото до държанието...дори не се опитвам да се сдържам и да си спестявам действия и думи,нека ме оби4а такава,ка
Ако няма да излизаме и отиваме направо към тях съм без грим,но на заведение,с приятели или като сме на разходка съм задължително с грим. Гледам да се поддържам и да съм красива, това му доставя иу на него удоволствие![]()
Smile!?
Аз по принцип грим не слагам. Няма нужда просто, хубава съм си и без грим. Макар, че това не значи, че не полагам грижи за себе си...
А ме е виждал в ужасно състояние и пак не съм го отблъснала...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
насилие и терор до припадък![]()
иначе тя си слага по 60 кила черен молив шот е емо там нейни с раути ама мен впечатление ми не прай![]()
I az go imam toia problem vupreki 4e ne sum rijava...Mnogo sum biala,s lyni4ki po nosa i kusi rysi migli koito izob6to ne se zabeliazvat...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Kato biah na 14-15-16 ne izlizah bez grim no ve4e ne mi pyka osobeno i samo ako 6te hodia niakude slagam spirala,moliv i glanc/4ervilo.Gotinoto na kojata mi e 4e kato si pod4ertaia malko o4ite izglejdam o6te po biala i vsi4ki si misliat 4e sum s fond de teint
![]()
Gadjeto mi me poznava mn dobre i me e vijdal vuv vsiakakvi sityacii tui 4e niamam problem da sum bez grim pred nego no vupreki tova predpo4itam kato 6te se vijdame da si sloja malko moliv i da si izvia miglite prosto za da sum po-hybava za nego![]()
късно се сетих..ама май не сте ме разбрали аккто трябва...и аз се гримирвам,но въпросът ми е,4е приятелките ми слагат толкова много....4ее 4ак се губи естествеността...това е въпросът ми? Гримът е за да се под4ертае а не да се скрие лицето? И вие ли мислите като мен?
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ами виждал ме е много пъти туко-що излязла от банята...Отдавна съм го забравила това суетене,че ще го видя и "аууу как изглеждам"
offline forever!
Съвсем естествена съм си с него. Не виждам смисъл да се правя на нещо, което не съм, още повече като знам, че си ме обича и харесва такава каквато съм.
ако я има половинката винаги съм се дръжал подобаващо показвам й че я обичам (показвам й като я уважавам да разбере че тя е обичана от някого че някой я уважава) винаги за мен любовта е на най-висок приоритетсекс правя когато само тя е готова (смисъл когато тя поиска..) че ми се е доебавало така е..но съм си го прикривал
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Когато излзиаме някъде или имаме уговорена среща вианги ъсм гримирана и добре изглеждаща /е стремя се/.Виждам ме е по одмашни дрехи,с по-рошава коса,негримирана.Все пак не сме и малко време заедно.Няма какво да се преструвам п ред него.Хора сме,не може да изглеждаме перфектно винаги
Естествено, мн ясно!Пък и то ако тръгнеш да се правиш на това, което не си, все някога се разкрива!
Let The BEAT Control Your Body
Съгласна съм , че гримът е за да се подчертае лицето.Затова и като не ти ходи червено червило,няма да сложиш такова.Ще си скриеш недостатъците,а ще покажеш хубавите си черти.Гримът понякога влага свежест и наистина красота(за тези,които могат да го използват).
За темата,която подхванаха другите...моят приятел МРАЗИ да се гримирвам,аз пък не се понасям без грим...абее просто не съм хубава.Чувствам се добре като сложа фон дю тен и един молив ... понякога и спирала.За това и най-често се караме.Не съм от естествените красавици,но не искам да се срамя като някой се вгледа в лицето ми.Това си е лично мое мнение ...
..............
ЪЪъъъ...ами ние преди да тръгнем се познавахме един месец,запознахме се съвсем случайно,не съм имала повод да преигравам и да се правя на такава каквато съм,така че той се влюби в мен,а не в нещо,което е измислено.Разбира се когато се гримирам го правя колкото заради него,толкова и заради самата мен.Казвал ми е милион пъти,че ме обича както и да изглеждам,но аз държа да изглеждам добре,за да се гордее и радва,че ме има.![]()
В началото на връзката 2 месеца всеки ден си слагах молив и спирала, за да мога по-добре да подчертая очите си. После спрях за малко със спиралата, а отвреме-навреме не слагах и нищо. Спомням си още как ме пита "Защо очите ти са такива странни?", когато бях избрала да си сложа грим на първия учебен ден. Оттам нататък спирала си стои и хваща прах в несесера ми. В началото също и избягвах да нося толкова рокли и поли, защото той казваше, че по ми ходи с по-широките ми панталони и дънки, но после се отпуснах... Естествено, има си и предпочитания - за него съм жена-мечта, когато съм с камуфлажен панталон и с черен потник или блуза, евентуално когато съм с нещо, с което раменете ми са по-голи, и се е случвало нарочно да се докарам така.Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Но в никакъв случай нямам ограничение в облеклото или проблеми в това да се чувствам себе си. Само дето ми е позабранено да се мацотя с боички (фон-дьо-тени, сенки, спирали и пр.
)
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
остани си такава каквато си... е няма лошо някой път да му угодиш, но не мисля че ще е проблем да си останеш така. за мен тва е по-добрият вариант.Първоначално написано от neshtastno^vliubena
![]()