.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    ммм как се държа.. Еми човешки.. така както се държа винаги...ако на него или на някой друг не му изнася..знае пътя
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Цитирай Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
    ммм как се държа.. Еми човешки.. така както се държа винаги...ако на него или на някой друг не му изнася..знае пътя
    ей тфа е

Re: Как се държите с половинката си?

Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    Та въпроса ми е,4е една моя приятелка едва ли не ме съди,затова 4е съм естествена и непринудена,дори негримирана пред гаджето си! Той иска да съм такава,аз искам да съм такава...вие как се държите към половинката си? В смисъл естествено или сте малко по-направени така да се каже,за да сте неговата ме4та?

За кфо ми е момиче което без грим немое да живее
    Vladoka rulzzz

Re: Как се държите с половинката си?

Цитирай Първоначално написано от the_marshal
    За кфо ми е момиче което без грим немое да живее
    +1
    Най-добре е да е естествена, като говоря не само за вида и, а и за държанието

Аз винаги съм бая понаправена пред него

Град
    софия
    ако един човек те обича ще е стеб такава каквато си и ако е стеб не трябва да харесва токова външността ти колкото това къв човек си!За мен това да позираш пред гадйето си е супер тъпо.Все пак това е човека пред теб и ако не си такава квато си пред него за кво сте заедно въобще?!
    Когато някой си отива,но нямаш сили да го спреш!Когато виждаш,че една любов умира,но ти неможеш с нея да умреш разбираш,че живота е измама,че си обичала,а обич няма,че споменът е болка остаряла,че си била щастлива но не си разбрала!

Е то пък тука половината не се гримирате и не правите "нищо специално".дано поне се къпете и решете като излизате с някого.

Аз пък се грмирам винаги,но никой не може да разбере,че съм с грим.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си