.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

хора плс кажете че много се нервя

all q kajete aposledak edno mom4e mnogo zapo4na me zaka4a ama ne samo hybavi dymi4ki mi kazva a sqkvi i nali az se smeq i toi zaedno s mene znam 4e 6 kajete awe toi te haersva ili ne6o ot sorta ama nz moje se zaqjda s mene ama neznam 4akam vii da kajete misi predvaritelno :P :P
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Супер фен
    Нищо чудно да е някакъв намек....

fifi_friend
    Guest
    Не знам на каква възраст е , но е абсолютно възможно ей така да си се бъзика....детска му история...

Mi kato za na4alo kaji na kolko ste,kakvo ti e kazval,kak se darji poprincip s teb...? :P No e vazmojno i da se bazika ili da se otitva da ti namekne ne6to .
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

:)

mi na 14 god a ne 15 am da sig ama nz mn me nervii
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

:)

ami na 15 e toku 6to gi naprai ami v smisal vika mi gledia kvi djuki ima6 vika mar4e ala bala ko praim pita ma tam ot de mi proizliza imetoo i ma bazika tyka ma svatosva za edin a ina4e mejdu neska ma gleda ama za drygite dni normalno

Ако и праи некви намеци на момичето... То те са много странни поне за мен

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Аз не разбрах на тебе хубаво ли ти е да ти казва "всякакви" думички... ?
    Ако той те харесва има баси добрия подход към момичетата...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

tedi

Пфф мн ми е трудно, той е супер сладък, но не от онези богатшчета дето се мислят за мн важни.Е мн по различен е но .... наистина е супер но .. е по-срамежлив и от мен и нз какво да правя, а докато се усетя няколко мои приятелки вече го нагрбиха защото ... те не са срамежливи като мен

теди

Аз съм на 13 тох на 16, но изглежда по-малък моля ви кажате ми какво да правя Благодаря предварително
    gOlqm slaur

Град
    somewhere over the rainbow
    Ами просто го попитай дали те харесва или не.Толкова ли е трудно?Ако ти каже "не" го оставяш на тия хиени-приятелките ти и да си троши главата с тях.Пък после най-вероятно ще се върне не знам...

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Де да знам ...
    Точно тая възраст е на границата м/у зрялостта и детското поведение...

Това ми е интересно , като всички са по-малки .. намеците , на момичетата към момчетата и обратно , закачките , побутванията , а по някой път и по-грубите неща , но после винаги се чува
    "харесвам си я ..." и т.н. .. прочЕЕ

Може и да е намек ... защо направо не го питаш , не мисля , че има нещо срамно в това , да знаеш какво мисли за теб , или изпитва ... ако е минал границата на
    "мисля , че те харесвам" и "харесвам те .."
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Нищо чудно да си идиот...ако не можеш да различиш дали се заяжда или те закача...бахти разликата е огромна. Или поне аз ако се заяждам с теб ще ти се иска да се не беше раждала...порастни...и ние откъде подяволите можем да знаем дали те храсва или не? Екстрасенса е отпуска. Иди на врачка. набюдавай го малко и виж каква му е крайната цел от всичко което прави какво постига...ако те прави на гъз пред другите значи ...значи е ясно...ако просто се закача може би те сваля...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на koalka
    Някакви намеци прави ли ти?
    Защото може момчето просто да си се бъзика, да се забавлява.

НЕ сме врачки д`ге!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

:P

am usmihva mi sa neska iska6e ma snima i taka ujas ama all malko po sokoino pls :P

;)

v4e se obedih 4e me haresva poneje ne spia me zqpa i da me zamerq s hartiiki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си