Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Та въпроса ми е,4е една моя приятелка едва ли не ме съди,затова 4е съм естествена и непринудена,дори негримирана пред гаджето си! Той иска да съм такава,аз искам да съм такава...вие как се държите към половинката си? В смисъл естествено или сте малко по-направени така да се каже,за да сте неговата ме4та?
В началото на връзката 2 месеца всеки ден си слагах молив и спирала, за да мога по-добре да подчертая очите си. После спрях за малко със спиралата, а отвреме-навреме не слагах и нищо. Спомням си още как ме пита "Защо очите ти са такива странни?", когато бях избрала да си сложа грим на първия учебен ден. Оттам нататък спирала си стои и хваща прах в несесера ми. В началото също и избягвах да нося толкова рокли и поли, защото той казваше, че по ми ходи с по-широките ми панталони и дънки, но после се отпуснах... Естествено, има си и предпочитания - за него съм жена-мечта, когато съм с камуфлажен панталон и с черен потник или блуза, евентуално когато съм с нещо, с което раменете ми са по-голи, и се е случвало нарочно да се докарам така. Но в никакъв случай нямам ограничение в облеклото или проблеми в това да се чувствам себе си. Само дето ми е позабранено да се мацотя с боички (фон-дьо-тени, сенки, спирали и пр. )