- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали да простя, дали да забравя!
.....
Когато някой си отива,но нямаш сили да го спреш!Когато виждаш,че една любов умира,но ти неможеш с нея да умреш разбираш,че живота е измама,че си обичала,а обич няма,че споменът е болка остаряла,че си била щастлива но не си разбрала!
Tova e mn gadno naistina...mislq 4e trabva da si zadadesh vaprosa na sebe si kolko go obi4ash, do kakva stepen darjish na nego i dali go zaslujava, ne ostavqi da te naranqva!
аве тва че ти е казал за изневярата е добте смисъл почувствал се е гузен. Ама тва някой дори и да го обичам да избира между мене и неква друга се едно сме некви предмети за мене е недопустимо![]()
само едно ще ти кажатой яко си играе с теб
ако държи на теб и те обича както твърди няма да стори тези грешки
остави го и ще видиш тогово дали държи на теб и дали те обича
раздялата показва вс
макар и странно да звучи
успех
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
.....
Когато някой си отива,но нямаш сили да го спреш!Когато виждаш,че една любов умира,но ти неможеш с нея да умреш разбираш,че живота е измама,че си обичала,а обич няма,че споменът е болка остаряла,че си била щастлива но не си разбрала!
Ами, ти ще решиш за себе си.Не е направил хич малко, особено това за чувствата към бившата.Помисли, но аз в интерес на истината не знам дали бих простила.НО пък го обичаш, може би и той те обича и сега не знам как е положението, но поне е имал доблестта да си признае.
Не го търси.Ако той избере теб,го накарай да осъзнае грешката си.Нека той дава всичко за теб,той да те търси,той да се бори за вашата връзка.
offline forever!
+1Първоначално написано от sweet4esf
Emi....i az smqtam che tozi mno0ogo qko si igrae s teb.Az takiva neshta ne bih gi ponesla...No v krayna smetka ti trqbva da pomislish dobre nad neshtata i da se zamislish dali NAISTINA tolkova go obichash, za da mu prostish vsichko.Hayde uspeh![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Ами мила разбирам те защото и аз бях в почти същата ситуация, само с едната разлика че той не обича никоя друга - аз съм първата която обича истински.
Така де .. бяхме на екскурзия и той там се целува в една стая с една моя фр , после дойде при мен, и ме целува по цялото тяло цяла вечер като ми шушнеше че ме обича и те такива. Супер яко ми беше, до следващия ден като разбрах...
И знаеш ли ... Простих му, но никога не го забравих...
А при тебе има и още един проблем - той не е сигурен кво иска...
Остави го ... Той ако иска да бъде с теб ще дойде, ако не иска ще си върне бившата.Колкото и да ти е трудно трябва да решиш кво да правиш докато не е станало късно. Или е с теб и те обича или по- добре да не е с теб... Ти решаваш...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Значи вие 2г сте заедно и изведнъж осъзнал,че изпитва чувства към бившата си приятелка?!![]()
![]()
Туй момче не знае какво иска
За сега е най-добре да не го търсиш,остави го,докато той не ти се обади и не ти каже решението си.През това време не се отчаивай!Каквото и да става,то е за добро! Успех!![]()
Po-dobre ne my pozvolqvai da si igrae s teb.Vqrno e 4e 2 godini ne sa malko no pak po losho 6te stane ako stanat pove4e i togava pak ti izvarti nqkakav nomer![]()
Виж мила и аз бях в подобна ситуация...Простих му всичко .. и се опитах да забравя за стореното..Но след време започна да се отразява това на връзката ни и се разделихме..
За това мн помисли дали след всичко сторено си готова отново да си с този човек.
Дано земеш правилното решение
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
![]()
Нищо по-гадно няма от това да ти кажат "Емиии.. аз още оби4ам бившата."
![]()
Робинята на Quench
Чудя ти се какво го търпиш още и то след толкова лъжи....
Ochakvame sled 1 mesec da ti "priznae" oshte neshto...Първоначално написано от kifla
Tova,che ti e kazal e dobre.Pone e otkroven s teb,vmesto da te lyje...
No zamisli se obichash li go dostatuchno za da produljish da tyrpish?!
Ili pone ako izbere teb pogovorete za da ne se povtarq tazi situaciq...
I v nikakyv sluchai ne go tyrsi predi toi sam da si izbere nqkoi ot dvete!
.....
+1Първоначално написано от princesa_viki
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Оле това са две ужасни постапки,играе си с теб спор няма.
Ти толкова си свикнала с него че те е страх да си сама,което е много грешно.Аз ако съм на твое място не бих му простила.
Нагло е най-малкото това, че има отношения с друга, докато ти си в съседната стая. Поне да не става под носа ти егати...
На твое място не бих простила.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
според мен място,за паника щеше да има ако беше разбрала от други хора не от него.да,определено е по-добре да ти каже не след 6 месеца,а маалко по-рано,но по-дбре късно отколкото никога.след като се колебае за някои неща,зна4и му е коствало мн,за да си каже истината и все пак го е направил,за да не губиш доверие в него.може би това донякъде е и доказателство,4е държи на теб и не иска да те губи,заради импулсивни моменти,които всеки е имал и за които винаги съжалява.не е грешка,4е си простила,благородно е 4е си престъпила достойнството си,за да съхраниш тази връзка.времето,което си му дала пък още толкова,защото пък така не го задушаваш и му даваш свободата да прецени кое е по-добре за него-това може да го направи само 4овек узрял 4рез връзката си.
Често хората си признават изневери и други такива грехове само и само защото им тежи на съвеста.
...или пича е изневерил пак и му е дотежало твърде много и е решил да признае поне стара изневяра...Първоначално написано от hooliganka89
....тъпо е наистина
...ти сама си решаваш аз лично съм прощавал по 1 изневяра на последните ми 2 приятелки ахах...даже все още съм с последната...кво да се прай понякога хората имат нужда от още един шанс...
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
.....
Ъх трябва да си поговориш с момчето.. И да, дай му шанс.. Все пак обичаш го..
Животът е адът описан в Библията!