.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Наще не ми позволяват да тренирам Таекуондо

Искам да тренирам таекуондо но наще не дават викат ми че това е опасен спорт че може да ме ударят е такива. Просто незнам как да ги убедя че искам да тренирам

Редактирано от-Цвети
    Нарушена 7-ма точка.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Няма безопасни неща, ти като излезнеш от входа, някой може да си хвърля боклука и той да се стовари върху главата ти, това обаче не означава, че ти ще ходиш с каска нали?Просто им дай този пример, няма безопасни неща, не можеш само кротко да си седиш у вас да зяпаш някой бозав филм и да нагъваш поредната кофа с пуканки...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Аз преди влеме имах същия проблем , но с фитнеса. Поговори с тях и им обясни , че няма нищо опасно и т.н. При мен така се реши проблема.

Град
    там където мечтите стават реалност
    Отиди и тренирай,спорта краси човека,оформя тялото и характера.
    Ако искаш да станеш добър боец,тренирай и размишлявай,като цяло всичко това ще ти помогне в живота.
    А ваште?Ами това е твоят живот,не могат да те спират и не трябва,ти ако им позволиш въпроса е друг.
    Таекундо е готино БИ,но е леко опасно и брутално,преценявай уменията си при спарингите и бъди винаги нащрек,шибаните неща стават бързо!
    Виждал съм на тренировка как се пукат 3 ребра през протекторите от един дебелак с удар с крак...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Е,и аз имам такъв проблем в момента,само дето не е защото било опасно или някви такива-сега било студено и като излезна от тренировка навън на студа,съм щяла да се разболея... ИДИОТИ... Решила съм че ше си тренирам тва и точка-винаги са ми давали ограничения и винаги съм се съобразявала с тях...сега обаче няма да стане тяхното.АКО не... [аз сериозно ]

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
    Е,и аз имам такъв проблем в момента,само дето не е защото било опасно или някви такива-сега било студено и като излезна от тренировка навън на студа,съм щяла да се разболея... ИДИОТИ... Решила съм че ше си тренирам тва и точка-винаги са ми давали ограничения и винаги съм се съобразявала с тях...сега обаче няма да стане тяхното.АКО не... [аз сериозно ]
    Не**т0?

Кажи им, че този спорт ти харесва и че искаш много да го тренираш.То и аз преди тренирах но ме пуснаха без проблем.
    ИСКАМ ДЪВКА!

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Няма безопасни неща, ти като излезнеш от входа, някой може да си хвърля боклука и той да се стовари върху главата ти, това обаче не означава, че ти ще ходиш с каска нали?Просто им дай този пример, няма безопасни неща, не можеш само кротко да си седиш у вас да зяпаш някой бозав филм и да нагъваш поредната кофа с пуканки...
    Винаги намираш точните думи, а тва с боклука ме разби

По темата: Ако мислиш, че искаш сериозно да се занимаваш, се опитай да ги убедиш на всяка цена, но ако мислиш така само да си губиш времето, по-добре се откажи от сега

Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    Цитирай Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
    Не**т0?
    Ми да,що не

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си