- Форум
- По малко от всичко
- Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
- Description of a place
Спешно ми трябва до довечера есе по горепосочената тема, до 150 думи..ако можете ще съм ви много благодарна!!НА АНГЛИЙСКИ!
![]()
Поне го измисли на български " Описанието на някое място " и дай някой да ти го преведе ... На готово не става![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
ами аз проблема ми е, че не мога да го измисля , а иначе без проблем ще го напишамерси все пак
![]()
е много е сложно да отвориш гугъл да напишеш "Седемте Рилски езера" примерно и да си го преведеш ...![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Аз пак не вдянах много много амаа ..
Although people usually know what the word means,it often has no exact translation.It`s not surprising really ,because the idea of home varies from country to country,and from person to person . A home is more than a roof and four walls . It`s the cooking , eating , talking ,playing and family living that go on inside which are important as well . And at home you usually feel safe and relaxed .
But it`s not just that homes look different in different countries,they also contain different things and reveal different attiuds and needs.
For example ,in cold northen Europe,there`s a fire in the living room or kitchen and all the chairs face it. In the south,where the sun shines a lot and it`s more important to keep the heat out,there are small windows ,cool stone floors and often no carpets.
Дано не съм се изложила много
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Дано да ти свърши работа![]()