- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В какви отношения сте с бившето си гадже ?
Не поддържаме връзка помежду си.
аме разбира ме се много по добре като приятели отколкото като бяхме двойка..но понякога усещам вси още онази тръпка която имахме с него в началото..
![]()
ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE
С повечето от тях си говорим и излизаме рядко. Двамата ми най-добри приятели, на които държа адски много, са ми бивши гаджета.
s nqkoi izob6te ne se vijdame i ne si govorim a ima edin biv6 deto sme si o6te fr
Ami poprincip otno6eniqta ni sa mn razli4ni..........ponqkoga se d1rjim mn gadno i daje i zdr i 4ao ne si kazvame......a nqkoi p1t kat se vidim o0o ko pr kak si.......daje i pregr1dki e imalo ........ponqkoga si pi6em v skype ama otdavna ne sme se vijdali
.....[/list][/quote]
To love is easier than to prove your love!!!
благодаря мн на всички за коментара![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Ми .. с бившия - дишаме се .. 'здравей' тва онова.. окей...
ама с по бившия .. там е опасно .. не се поздравяваме.. т'ва да се поздравиме требва нещо мн да е станало .. кат се видиме и гледаме в другата посока..абе там е трагично ..ама .. не ми пука .. НИЩО БИВШЕ НЕ ВАЖИ..
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Хах.. с бившия не си говорим даже, нямам особено желание :P Откакто се разделихме ми е звънял и е искал да излизаме доста пъти, но не искамУжасно ме дразни, не знам изобщо как съм ходила с него
![]()
Ми , всичко точно ..
Както преди да тръгнем , като тръгнахме и сега след това ..
Защото ходихме 5 дни , като се видяхме 2 пъти , писахме си по скайп .. нищо съществено , и сега е същата работа ...
Не се влияя от нейното мнение .. надявам се и тя от моето и така ..
Просто позната .. с удоволствие бих си останал и приятел с минало гадже , но ако тя го позволи .. защото някои се качват на главата .. няма да ме разберете , не , че и аз ще се разбера , защото нямам много гаджета , а след това пък и много приятелки ...
Та ... нищо различно , да не кажа, че с постъпките си , уби дори и малката по-специална симпатия в нея , и сега я гледам просто като позната .. точка.
Миналото - минало , и така .. има време за настояще , от което се гради и бъдещето .. мисъл написана от великия философ Захариев , 24.03.2008-ма година , около 18:06/07
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Не си говорим, пък и той го е срам да ме погледне даже.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
през хуя ми за неявикам и здрасти щот тя ми вика
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
С първото момче, в което се влюбих, се опитах да остана приятелка, но просто не се получава - всеки път, когато му се обадя да се видим, той решаваше, че това означава нещо и искаше да се съберем пак. С Друго момче, с което ходих около 4-5 месеца, се чуваме от време на време по телефона но просто няма какво да си кажем - живеем коренно различен живот, имаме различни интереси... Само секс ни свързваше.
точно с последния бивш сме на "здравей-здрасти-как си-добре ли си-как е работата"
но незнайно защо хич не искам да се връщам по-назад във по-бившите си връзки![]()
Ами...блокнати в скайп,не се и поздравяваме даже,въпреки че на мен лично много ми се искаше да си останем поне на здравей-здрасти![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
ми аз съм си в много добри отношения с бившите...![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
МИ остава приятелстовото но в различни степени според менС някои сме на здравей здрасти с други не си говорим ... абе зависи според мен и от другия човек , ако той държи да си останете приятели и на теб не ти пречи , ако и 2-мата знаете че няма какво да се получи повече ,защо да се карате
А пък и да не забравяме , че не можеш да мразиш човек , който настина си обичал !
GL&HF
С всички приятелки който съм бил съм добри отношения ... ( от моя страна ) не че са били толкова много ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ми то нещо не ме поздравява щото мн жестоко го отрязах...
(шото не си търсех кученце да го водя на каишка)
С повечето сме в добри отношения и ги възприемам само като приятели(сигурно защото нещата не са били чак толкова сериозни или не е имало достатъчно силни чувства от моя страна)защото и доста бързо ги забравям по принцип.
С един до преди няколко месеца бяхме много добри приятели и излизахме често,докато той не реши,че искал пак да се съберем.Аз обаче вече имах друг и така...той се разсърди,а много ми се искаше да останем приятели,много точен човек е,ама
![]()
А с единствения човек,който мога да кажа че съм обичала,там нещата са трагични,ще кажа само,че не се познаваме вече
С повечето сме приятели,с бившата сме на здр как си ама аз не искам дая гледам даже ама тя кат ма поздравява и аз нея...
КАто се заМИСля със сЪчки съм на НОж незнам защо причината явно е в мен...![]()
![]()
![]()
![]()
Приятелски взаимоотношения, в зависимост от човека с едни сме по близки с други не чак толкова.![]()
Не се стремя чак до степен да бъдем приятели,защото това е почти невъзможно,но все пак се старая да си запазим добрите отношения заради миговете,които сме имали заедно...и в повечето случай така и става с малки изключения все пак без тях не може![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...