.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 102

Град
    Sofia
    Не поддържаме връзка помежду си.

аме разбира ме се много по добре като приятели отколкото като бяхме двойка.. но понякога усещам вси още онази тръпка която имахме с него в началото..
    ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE

Мега фен Аватара на Pliok0019
    С повечето от тях си говорим и излизаме рядко. Двамата ми най-добри приятели, на които държа адски много, са ми бивши гаджета.

Голям фен
    s nqkoi izob6te ne se vijdame i ne si govorim a ima edin biv6 deto sme si o6te fr

Ami poprincip otno6eniqta ni sa mn razli4ni..........ponqkoga se d1rjim mn gadno i daje i zdr i 4ao ne si kazvame......a nqkoi p1t kat se vidim o0o ko pr kak si.......daje i pregr1dki e imalo ........ponqkoga si pi6em v skype ama otdavna ne sme se vijdali
    .....[/list][/quote]
    To love is easier than to prove your love!!!

благодаря мн на всички за коментара
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

Ми .. с бившия - дишаме се .. 'здравей' тва онова.. окей...

ама с по бившия .. там е опасно .. не се поздравяваме.. т'ва да се поздравиме требва нещо мн да е станало .. кат се видиме и гледаме в другата посока..абе там е трагично .. ама .. не ми пука .. НИЩО БИВШЕ НЕ ВАЖИ..
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Хах.. с бившия не си говорим даже, нямам особено желание :P Откакто се разделихме ми е звънял и е искал да излизаме доста пъти, но не искам Ужасно ме дразни, не знам изобщо как съм ходила с него

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Ми , всичко точно ..
    Както преди да тръгнем , като тръгнахме и сега след това ..
    Защото ходихме 5 дни , като се видяхме 2 пъти , писахме си по скайп .. нищо съществено , и сега е същата работа ...

Не се влияя от нейното мнение .. надявам се и тя от моето и така ..
    Просто позната .. с удоволствие бих си останал и приятел с минало гадже , но ако тя го позволи .. защото някои се качват на главата .. няма да ме разберете , не , че и аз ще се разбера , защото нямам много гаджета , а след това пък и много приятелки ...

Та ... нищо различно , да не кажа, че с постъпките си , уби дори и малката по-специална симпатия в нея , и сега я гледам просто като позната .. точка.

Миналото - минало , и така .. има време за настояще , от което се гради и бъдещето .. мисъл написана от великия философ Захариев , 24.03.2008-ма година , около 18:06/07
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Не си говорим, пък и той го е срам да ме погледне даже.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

В трудни взаимоотношения сме...
    Skype - detekt0441

Град
    Враца
    през хуя ми за нея викам и здрасти щот тя ми вика
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

С първото момче, в което се влюбих, се опитах да остана приятелка, но просто не се получава - всеки път, когато му се обадя да се видим, той решаваше, че това означава нещо и искаше да се съберем пак. С Друго момче, с което ходих около 4-5 месеца, се чуваме от време на време по телефона но просто няма какво да си кажем - живеем коренно различен живот, имаме различни интереси... Само секс ни свързваше.

Мега фен Аватара на iiirish
    точно с последния бивш сме на "здравей-здрасти-как си-добре ли си-как е работата"
    но незнайно защо хич не искам да се връщам по-назад във по-бившите си връзки

Ами...блокнати в скайп,не се и поздравяваме даже,въпреки че на мен лично много ми се искаше да си останем поне на здравей-здрасти
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    ufff i na men mi se iskashe da si ostanem friends i v nachaloto bqhme...ama sled edna typa sluchka zaradi drugi hora se izpokarahme i veche ne si govorim...typo..i naistina me e qd...
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

ми аз съм си в много добри отношения с бившите...
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

МИ остава приятелстовото но в различни степени според мен С някои сме на здравей здрасти с други не си говорим ... абе зависи според мен и от другия човек , ако той държи да си останете приятели и на теб не ти пречи , ако и 2-мата знаете че няма какво да се получи повече ,защо да се карате А пък и да не забравяме , че не можеш да мразиш човек , който настина си обичал !
    GL&HF

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    С всички приятелки който съм бил съм добри отношения ... ( от моя страна ) не че са били толкова много ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

ми то нещо не ме поздравява щото мн жестоко го отрязах...
    (шото не си търсех кученце да го водя на каишка )

С повечето сме в добри отношения и ги възприемам само като приятели(сигурно защото нещата не са били чак толкова сериозни или не е имало достатъчно силни чувства от моя страна )защото и доста бързо ги забравям по принцип.
    С един до преди няколко месеца бяхме много добри приятели и излизахме често,докато той не реши,че искал пак да се съберем.Аз обаче вече имах друг и така... той се разсърди,а много ми се искаше да останем приятели,много точен човек е,ама
    А с единствения човек,който мога да кажа че съм обичала,там нещата са трагични,ще кажа само,че не се познаваме вече

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    С повечето сме приятели,с бившата сме на здр как си ама аз не искам дая гледам даже ама тя кат ма поздравява и аз нея...

КАто се заМИСля със сЪчки съм на НОж незнам защо причината явно е в мен...

Град
    The Land Of The Doomed
    Приятелски взаимоотношения, в зависимост от човека с едни сме по близки с други не чак толкова.

Не се стремя чак до степен да бъдем приятели,защото това е почти невъзможно,но все пак се старая да си запазим добрите отношения заради миговете,които сме имали заедно...и в повечето случай така и става с малки изключения все пак без тях не може
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си