- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В какви отношения сте с бившето си гадже ?
Miiiiii,na hilqdi km sme edin ot drug,ne samo fizi4eski...makar,4e iskah da si ostanem priqteli,am taka se stekoha ne6tata...biv6ite ni vruzki igraqt golqma rolq vuv sega6nata ni vruzka s priqtelq mi...i re6ih da ne izostrqm dopulnitelno ne6tata...ta prekusnah vsqkakvi otno6enie s nego,v imeto na novata si liubov![]()
mi za moe 6tastie s vsi4kite si biv6i sum v dobri otno6eniq...hm mai samo edin 4ifut se izgubi ot horizonta ama po dobre i da go nqma ,no s ostanalite sme v priqtelski otno6eniq ,dori kogato se pribiram v pld se vijdam s 2-3 ot tqh i si izlizame zaedno.te estestveno sa si s novite priqtelki,az puk s muja si i vsi4ko e super.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
ami kat sa vidim sa gledame mn losho,shot go zarqzax dosta brutalno![]()
![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
mi vijdala sym go edin dva pyti ama gledam da go izbqgvam nz 6to... moje bi 6toto az go skysah![]()
Първоначално написано от Riot
Не съм го виждала от раздялата ни( и се надявам да не го видя).В отвратителни отношения сме.Още ми е гадно,но си го пазя вътре в мен и не го показвам,като се надявам с времето да ми мине.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Отношенията ни са супер.. =))) споделяме си и си останахме приятели.. даже заедно избирахме подарък за приятелката му.. в такива добри отношения сме.. защото аз го зарязах...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нито сме приятели нито враговеКато се видим се поздравяваме и си казваме някои общи приказки,нищо повече
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами аз с вичките момиче от предишните си връзки подържам мн добри отношения!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
бившите не ме интересуват. може да махна за здрасти ако се засечем, но общо-взето ми е все едно.
Ами с последния ми бивш сме се блокирали отвсякъде, нито аз го понасям, нито той мен. Но обстоятелствата, поради които се разделихме не позволяваха да стане по друг начин, макар да ми се искаше да си запазим добрите отношения, нито имаше как, нито той даде шанс да се държа човешки с него.
С някои бивши като се засечем си говорим, не сме в лоши отношения. А най-интересното е, че съм ходила с 2 момичета и О! Чудо! - и с двете сме в много добри отношения помежду си, даже с едната се виждаме всеки ден. Впрочем няма и как да не се виждаме, но отношенията ни са си приятелски, има доста неща, които си споделяме, макар да не е абсолютно всичко.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Охх... как му беше името... ?!?![]()
Не си говорим...
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
с другите се разбирам отлично, а с последния не искам да се виждам и чувам!!!!! квото и да става....
БисквитенотоЧудовище
Ами кажи речи никакви...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
mi v momenta sme priqteli
Ами до сега точно с едно момче си запазих добри отношенията.. другите явно ги плаша..не знам...![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
попринцип аз искам да бъда в добри отношения защото сам била близка с поечето..но някой пат става така че малко близост и айде пак се почва "аз те обичам ощи " с малко момчета сам приятелка но поне (2-3) щото свестните хора са си свестни.. pak i s dosta ne sam v cvety6ti otno6eniq ..
![]()
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
С последния,ли...
ми,нямаме никакви отношения.Не съм го виждала отдавна,а и да го видя,ще сме просто непознати.![]()
podarjame normalni otno6eniq na dobri poznati . e ima nqkoi na koito moga da raz4itam i vinagi 6te mi pomognat , a drygi s koito si kazvame prosto -zdravei i kak si
абе по-добре се късат взаимоотношенията
винаги работата ще куца поне според мене
+1 С разлика ,че сме се виждали повече от веднъж !Първоначално написано от angel_whit_devil_suol