Цитирай Първоначално написано от Първокласник
Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
Цитирай Първоначално написано от bebeto0o
Kak se stava moderator? Mn iskam da stana
Ето я и поредната... ...

То да беше така леснооо...тука вси4ки щяхме да сме модове.1во стани мега фен пък после ше говорим...
Защо е нужна да е мегафен?Това изобщо не е вярно, ако си отзивчив, не пораждаш спорове и конфликти, не обиждаш(не хапеш) и винаги помагаш а не спамиш ще те направят мод, само трябва търпение
е все пак трябва да е прекарала пове4ко време във форума...Не може още с регването или понеже си направил 200-300 мнения и са били както казваш отзив4иви и не поражда спорове и оп хайде да те направят мод.Трябва да помагаш на останалите и да имаш представа все пак кво правят тия модове бе мамка му ...Тряя да си стабилен.Пък и да не си мислиш,4е е лесно да си модератор?...Ако трябва да става модератор моми4ето,някой ден може и да стане,но аз мисля,4е няма да е много скоро(меко казано).Има хора,които са тука от 2004 и още не са станали.Пък да не говорим,4е иматолкова много хора,които по твоите стандарти трябва да станат модове,4е тък тогава,трябва да има по-малко юзъри.

Бес една дума,много трудно според мен се избира модератор...Моми4ето доста тряя да се потруди.Ако стане,ще 4ерпи