- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На къде вървим?
За свобода на словото чували ли сте? Ще се изразявам, както си искам. Факт е, че има изрази, които ми харесват повече на английски - и ще ги казвам така. И обезателно съм комплексар, заради това.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
da ti kaja samo 4e sinvol se pi6e s n ne s m
Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аааа, копелее...
![]()
![]()
неее..нямаш право
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ААААААААААААААААААААААААА АааПървоначално написано от 4eere6ka_kiss
ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААА
сериозно ли ве, брааааат?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ходи се киссвай, черешке, правописа го остави на умните![]()
![]()
![]()
На където си искаме, на там. ти искаш ли да ни заведеш ня къде? щото по принцип май сме за ни къде...цял живот се мотаме и накрая пак на сам идвамеНа къдена село дето не сме учили български, ама учим другите на него
Значи,хайде да приемем,че "накъде" и "на къде" е ПРАВИЛНО написано и в двата случая,става ли?Първоначално написано от fаke
Питай учителя си в какви ситуации се използва едното и в какви - другото,че гледам ти е трудно....(пък ако ще издребняваме ти, специално,може да го/я питаш как се пишат думите "изрУд" и "инЪче"..)
Въпросът ми не беше дали и кой каква грешка е допуснал..И все пак не може да не се изтъкне фактът,че половината от вас се захващат за нещо,в което дори не са сигурни и,което няма много общо с темата...Просто ми беше интересно колко от вас са готови да бият шута на собствената си азбука,щото явно вече не е модерна...Абе немам си работа и ми се спори...То е ясно,че 90% от вас биха сменили 24 май с Хелоуин(както и доста са направили)...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Ама то поне правилно да се изписваха чуждите думи. И това не правят. И като напишеш някоя английска дума с български букви по начин по който и 12 годишната ми братовчедка не би написала става манджа с грозде. Глобализация - ДА , но съхраняването на българиските думи и фрази е на първо място пред това. Надявам се ме разбирате. Защо в Германия и Франция не правят това ! Следите ли ме ?
Ай хоп со. АЙ тотали агрий уит дъ аутор оф дис тем![]()
![]()
. Нърфнете си малко ретардските мозъци ступидовци такива
. Латиница ФТВ ( това е много модерно напоследък
)
Компренде ?
Айде...![]()
Принципно темата има смисъл, защото макар да не можем да избягаме от чуждиците, поне можем доволно да ги намалим.
П.С.> Съкращения от рода на ОМГ и още по-противното ОМФГ са толкова ужасни, че няма накъде.
П.С.> Само за ценители - дис бритиш хомосекшуъл броук дъ гейм!![]()
Левски шампион але але!
А аз мислИя, че си крайно зле относТно грамотността..Първоначално написано от SWASTICA
Ziezi,имам ли поне червена точка,защото писах английски думи с български букви?![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ziezi, я си погледни подписа и после дръж сметка на останалите...
Ти какво искаш - да започнем с драсни-пални клечица?
Whatever.
Тъй красиви, тъй наивни,
АААААХАХАХХАХАХАХА,абе красавец,я се погледни на какво приличаш в главата бе....Са да не ме биеш,имаш право да пишеш на какъвто език си искаш бе,криптокисмус,но просто мисля,че тези неща съвсем не са толкова невинни колкото изглеждат..Първоначално написано от SWASTICA
Ако имаше червена точка шефът ти сега щеше да го търси жандармерията..Ziezi,имам ли поне червена точка,защото писах английски думи с български букви? RazzТочката ти все още е розова!
По моята логика тези небрежни писания на английски ще доведат до трайното им присъствие в българския език в близко бъдеще!понякога пиша и на английски или немски, но не мисля, че това означава отказване от родния език. Стига сме ловили вещици, където ги няма...
Ти специално би могъл да почнеш с три кила олово в кухината зад очите ти!Ziezi, я си погледни подписа и после дръж сметка на останалите...
Ти какво искаш - да започнем с драсни-пални клечица?
ПП:бе кой пе-де-ра-ст ми заключи другата тема,да го еба?
Ziezi, тук не ти е пазар, ясно.
Съобразявай си и уважавай, както мен така и останалите колеги.Не сме тук, за да търпим грубите ти изказвания.
Спри и с обидите към потребителите никой не е виновен за липстата на домашно възпитание.
Ако, обичаш премахни незабавно подписа си.Расизъм не се допуска!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е,очевидно модераторите не ги избират с конкурс,поне това се изясни....
Не,не ми е ясно,би ли пак обяснила това за расизма?И ако може да ми кажеш определението на думичката "расизъм"?
И,ако може също да ми кажеш защо ми беше заключена другата тема...
Някой неща са тъпи и смешни, но не отричам съществуването на чуждици и не мисля, че е нужно намаляването им до минимум, а нещо средно. Крайностите никога не са хубави. Нито това, което е сега (и май и преди е било така), нито това, което искат националистите ни.
Иначе до колко знам драсни-пални-клечица не е значело кибрит, ами цял израз, а Богоров е искал да наложи като дума "огънче", "огниво" или нещо подобно. Това го казвам за тези, които казват драсни-пални-клечица като нарицателно име за българските думи.
Не си интересенПървоначално написано от Ziezi
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
И как по-точно се е изяснило, ако не е тайна?!Първоначално написано от Ziezi
Да, обезателно ще се гръмна, защото си ми казал. Прав си!
Не, понякога наистина се чудя на хората...
Тъй красиви, тъй наивни,
Отново само за ценители - ВЪН БЕЛИТЕ ОТ ЦСКА!Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Левски шампион але але!
Наистина накъде отива тоя свят, след като за нещо съм съгласна със Зиези
![]()
Тея ми ти англицизми, немцизми (използвани с цел да се правиш на интересен) , писането с главни и малки букви , особено на латиница, ми бъркат много здраво там дето слънце не огрява. Направо като видя на 12- годишната ми сестра скайпа, ми иде да се хвърля от някъде![]()
Не че съм кой знае какъв патриот. Питайте автора и ще ви каже каква гнусна родоотстъпница съм.![]()
Обаче наистина ме дразнят...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ами то каквото и да кажеш ще е тъпо... По-неграмотен си от тези, които пращаш на сапун. Националист- ДРЪЖКИ. Ходи на вечерно училище...Първоначално написано от Ziezi
абе май на зле вървим...![]()
И на мен не ми харесват,разни изрази на английски език,аз нито мога,нито искам да пиша на английски![]()