- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- я кажете моми4ета....?!?
тцтцтцтцт какви мом4ета се харесват масово в смисал кой тип момче би хванал окото на всяко момиче? 6тот аз съм малко по мусколест.. боксиор.. а пф са момичетата харесфат масово тъпите прически....пфф...! та кажете вие какъф тип предпочитате.. ?
Предпочитат секс символи като Галин Калчев - Релефат!
За да те аресат пускаш бритонче изрусяваш го, слагаш дънките да са по тебе, почваш да слушаш хаус и се превръщаш в пендел...Никога не го прави! Щом си боксиор кат видиш такова момче му биеш 2 шамара и го пращаш да си ходи![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
м красиви и от онези грубияни
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
![]()
няма так1в тип за мен! 4овен не може да ми направи никакво впе4атление с в1н6ен вид, камо ли да се влюбя или да запо4на врузка......
Първоначално написано от ™G-Baby™
Тука излъга, нали първо го виждаш човека външно и ако ти хареса чак тогава го заговаряш...Първоначално написано от BeBsItO
пффф мн ги намразих... снощи на диското на 1 такъф щех му разбия глвата :@ мнс атъпи пък и лошото е че има момичета дет им се жръзват на педалския стил.... :@:@:@![]()
![]()
![]()
![]()
тузаро е правПървоначално написано от tuzaro
![]()
иска6 ли да ти кажа не6то 4есно :Д 1 вият поглед не винаги е веренПървоначално написано от tuzaro
едно е да загледа6 някои ,др е да го хареса6
![]()
аз май си казах вече ,ама на друго място беше...Орхан - Буркана![]()
е да, ама нали първо го виждаш как изглежда ако ти допадне тогава го заговаряш...Първоначално написано от BeBsItO
![]()
всеки с който съм е различен...нямам стил по-който да избирам...
Ама трябва да е сладък в лицето и да не е глупав,да е забавен и да знае как да ме разсмее![]()
Абе нещо като тоя долу![]()
о аз мразя момчета с прекалено много мускули .. ест тр да имат ама да са си малкокефят ме просто тези които правят нещо за външния си вид
поддържат се и т.н. също голямо впечатление ми прави ако момчето си бръсне краката
да да да! знам че е геиско но на мен ми харесва !!
![]()
![]()
heh dobre :P predavam seПървоначално написано от tuzaro
no sam prava!
ne otdavam zn na van6niq vid, zakleam se taka e
prosto sam po razli4na ot dr te momi4eta
e verno n bih se hvanala s nekav isuhnal takav.... no probiram po intelekt ne po krasota
v kraina smetka ne moje da e samo 1 ot dvete. trqbva ravnovesie v prirodata
![]()
Emi...Az lichno si padam po momcheta s hubav harakter(v smisal da ne sa grubiani ili nqkakvi divaci) A viziqta e na vtorostepenen plan...Taka che s nqkolko dymi si padam po dobri momcheta
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Кат почнете сички-трябва да е вътрешни краси, да е добър, а у, а външността е на втори план... да бе да ние да не сме от космоса...Аз не крия че харесвам хубави момичета, може да нямат 100 точки на IQ, или да са "вътрешно красиви"...![]()
бате тоя тузаро ме разбива нема такъф пи4ага :d ма си е прав ве да го еба.. и аз си падам по хубави момичета ма за мене е важно и да имат нещо в главата .. ако ми треа моми4е за сериозна връзка де... та ане разбрах коий от 2та типа еи ви мой пик :Д http://sofianci.com/index.php?m=memb...ofile&id=14927
харесвам едри и мускулести мом4ета ...дет кат ме прегърне да се загубя в него![]()
Az pik si padam po visoki sis 4erna kosa i 4erni o4i :P :P :P :P :P :P :P :P
axhah и двете си падате по мене :Д
kak pozna![]()
ооо нямам точно тип който харесфам е по хубу ше е да е некой слабичак не закръглен такифа ги харесфам![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Вярно е,Първоначално написано от tuzaro
като прочетох това и се сетих за един мой познат,който се беше "набарал" така с рус бретон и ме попита дали е готин,аз да не го обидя(необикновено за мен,защото казвам вс. на хората :д)му казах,че му е яко...,но истината беше горчива
![]()
МОМЧЕТА,моля ви писна ми всяко 2-ро момче,което виждам да се прави с такава "прическа" на големия "пич".Ставате все по-банални..определено,Не харесвам такива персонажи!!!
И аз,и азПървоначално написано от elitututu
![]()
![]()