.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    там където мечтите стават реалност

Как да си намеря нови приятели?

Старите са боклуци и искам да ги разкарам,обаче не ми се седи сам унас,затова трябва да си намеря нови,някакви предложения?
    На 18 съм
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

probvai kato:

zapo4ni s zapoznanstva sled tova zapo4ni da hodi6 tam kadeto hodqt novite ti poznati i zapo4ni da gi opoznava6 pove4e i taka natatak
    cvetka

Град

Re: probvai kato:

Цитирай Първоначално написано от cveti_0519
    zapo4ni s zapoznanstva sled tova zapo4ni da hodi6 tam kadeto hodqt novite ti poznati i zapo4ni da gi opoznava6 pove4e i taka natatak
    Къде да стават запознанствата според теб?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    pishi mi
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Враца
    общууууувай аз па например се збърквам с кой да излизам и се некой от некъде се сърди... и тва е кофти

Re: Как да си намеря нови приятели?

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Старите са боклуци и искам да ги разкарам,обаче не ми се седи сам унас,затова трябва да си намеря нови,някакви предложения?
    На 18 съм
    Ми да си мислил като си бил малък бе!

Град

Re: Как да си намеря нови приятели?

Цитирай Първоначално написано от GenerationX
    На 18 съм
    Ми да си мислил като си бил малък бе!
    И аз това си мислех,кво да правиш няма как да промениш миналото!

Какво им е на старите?
    А нови може на всякъде да срещнеш. На кръчма или даскало най-лесно се установяват социални контакти.

Град
    Цитирай Първоначално написано от MindYourMind
    Какво им е на старите?
    А нови може на всякъде да срещнеш. На кръчма или даскало най-лесно се установяват социални контакти.
    Предатели,егоисти,отрепки и бандити са.Дърпат ме надолу,когато имам нужда от някой съм сам,трябват ли ми такива приятели?

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Какво им е на старите?
    Предатели,егоисти,отрепки и бандити са.Дърпат ме надолу,когато имам нужда от някой съм сам,трябват ли ми такива приятели?
    Абсолютно в същата ситуация съм,само че ги заебах и сега съм си в нас,кофти ама ми е по добре да съм сам отколкото с олигофрени...
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Сякаш ти самият не знаеш та питаш нас... Просто отлагаш действията.

Aми всеки е имал проблем с приятелите си,бих ти дала един простучък съвет,който ми помогна много
    -не търси приятелите,та сами ще си дойдат при теб

Град
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Какво им е на старите?
    Абсолютно в същата ситуация съм,само че ги заебах и сега съм си в нас,кофти ама ми е по добре да съм сам отколкото с олигофрени...
    И аз така правя!Виж,че за кратко време направих 60-70мнения в тоя форум,а съм от една седмица тук...

и аз много искам да си намеря нови приятели старите само ме използват и не стават за нищо пълни идиоти искам да се добера до нови хора с които да съм щастлива но някой трябва да е до мен и да ми помогне

как да се запозная с нови хора

значи аз съм момиче и искам много да си намеря нови приятели зашото усещам че старите само ме използват и не ме ценят като човек преди бях много гадна но сега мисля че съм по добра но явно не стига мислих много пъти да се променя но не си струва как да го направя смисъл знам има много начини да си намериш нови приятели аз буквално разчитам на една моя приятелка тъй като тя винаги ме разсмива и е добра с мен подкрепя ме .. искам да бъда щастлив човек усещам че вече няма на кой друг да разчитам когато тя не е наблизо просто искам да се запозная с нови хора но имам чувството че ме имат за злобарка и надута кифлаа а аз не съм при това и мразя кифлите попитах много хора как да си намеря нови приятели но всеки ми казва че не знае вярвам че вие ще ми помогнете ако знаете нещо

Запиши се да тренираш нещо.Така лесно попадаш в нова среда и сред нови хора.

Няма някаква велика тайна или специален начин за намиране на приятели. Можеш да се запознаеш с нови хора почти навсякъде и по всякакви случаи, включително и тук. Ииии осъзнаваш, че си писала в тема на 5 години, нали? Ок, не се опитвам да се заяждам, пратих ти покана за приятелство, ако искаш си дай контактите и да си пишем. Един нов приятел никога не е излишен И гарантирам, че не съм крийп, който ти пише че само защото си момиче, имам си сериозна приятелка вече над година.
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Темата е от 2008.

хей, следиш ли темата още?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си