- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Шаферка на 16?!Роклята?!
Здравейте!Скоро ми предстои да бъда шаферка на една сватба и понеже вече съм доста голяма (16)
а трябва да се издокарам в шаферска рокля се притеснявам че ще изглеждам глупаво
...въпросът ми към вас е какъв тип рокля би ми подхождала при положение 4е съм висока 162 см и съм слабичка...дълга или къса,бяла или друг цвят..
ако прикачите и снимки ще въм ви много благодарна.....Благодаря предварително!
еми аз бях на 13 и не бях с рокля щот беше през зимата.Бях с панталон и риза, малко по официално. Ся също не е мн топло.
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Хах,аз имам подобен проблем само че ще съм кръстница,което май не изисква някво много специално облекло,ама ддз...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
разгледай сайтове за сватбени рокли или направо се разходи по магазините - ясно е че роклята ти ще прилича на булченска,но гледай да е нещо по-семпло - да не засенчваш булката все пакпрецени си - ако тя е с някоя по-обемна рокля ти си вземи някоя по тялото и по-къса от нейната ...е зависи си и кога ще е сватбата ако е скоро няма да си със къса защото ще измръзнеш
айде успех и пиши дали си си намерила подходяща рокля![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Аз мисля че вариянта с официално панталонче, ризка или блузка е много добър![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Правилно!Първоначално написано от Whisskas
Огледай всички магазини в града за рокли и си избери една.Не е нужно да е толкова официална
Цял ш*бан живот дишаш прахта.
Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
Започнал си да гниеш отвърте,
за теб няма да има `утре`.
Ти си човек,обречен да страда.
Хванал си влака за ада!
На мен тази ми харесва http://www.bebotbebot.com/wp-content...06/rihanna.jpg![]()
Аз така бях предиии... хм 10год (у0у!Първоначално написано от Whisskas
)
Бях с бяла шаферска рокля от един такъв булчински магазин... и то беше зима! 25.01 ^^![]()
За 16годишна също ще се намери нещо само дето наистина е по-добре да е цветно (да не конкурираш булката).. все пак аз като бях шаферка бях на 8-9 и нямаше кого да конкурирам ^^ (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
хихи ами и аз имах този проблем до скоро,също за шаферска рокля ...иииии си купих ето тази: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=220580&photo=2 На мен лично много си ми харесва,влюбих се в нея още във мига в който я видях..а и е много подходяща за случая.Дори онзи ден видях същия модел,само че в бяло като за булчинска рокля
![]()