.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

не е ли педофилия ?

по новините гледах за майката родила на 12 години , щях за сложа и линка към клипчето , но тук сайта явно е бъгав , има го на кли4е ком в избрани.

Та мисълта ми е , това не е ли педофилия и бащата не трябва ли да е в затвора след като е правил секс със 11 годишна ?

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    може да е непорочно зачатие
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Тия хора според мен са с изкривена психика....

Психарска работа заеби

Тц това само в Бг го има...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

след като това е практика при циганите , дали те не са над закона ?

Голям фен Аватара на sapphirr
    ква педофилия ,ако бащата и е набор ?принципно за подобни провинения и присъда разтрел е малко....ооо Боже,току-що осъзнах 4е трябва да се присъединя към АТАКА

Винаги са били над закона.

Цитирай Първоначално написано от kakakaka
    след като това е практика при циганите , дали те не са над закона ?
    Винаги са били над закога.

е явно бащата не и е съвсем набор защото е на 17 години , т.е. непълнолетен , а тя е малолетна.

ами до4ух малко за слу4ая по новините,нещо за две 14-годишни родили в един ден или нещо такова разбрах,но дотам.не мога да коментирам този слу4ай в 4астност (въпреки 4е на 17 не е особено зарибен педофил,ама карай....виж след 15 години ще е),но като цяло,за мен педофилия е болестно състояние

в закона доколкото знам няма долна граница за това като правиш секс с малолетни дали си на 17 или 37 , все си е педофилия.

ne stava ? za pedofiliq mi i as nz za kvo tctctc
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

добре и как спред закона ще е педофил при положение,4е и той е непълнолетен?

има разлика между непълнолетен и малолетен малолетен е до 16 години , от 16 - 18 години е непълнолетен и се съди като пълнолетен , но лежи присъдата в затвор за непълнолетни до навършване на 18 след което се премества в обикновен затвор .

преди малко го прочетох как е по закон.

Град
    Варна
    ...тцтц нямам думи.
    Накаде тръгна света
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

даже в репортажа се казва , че за първи път е забременяла на 10 години, но не успяла да износи бебето

Re: не е ли педофилия ?

nai-veroqtno moje da se govori za pedofiliq no pri tqh zakonite sa takiva
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    Тц това само в Бг го има...
    Аиде и вие като почнете пак да вините България за щяло и нещяло!ГЛУПОСТИ,ИМА ГО ПО ЦЕЛИЯ ЦЕЛИЯ ЦЕЛИЯ свят.

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Те най-вероятно са женени ( те се женят от бебета) => Не мое ги барнеш!
    Пък и като са щастливи вас какво ви бърка така и не разбрах ??
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Град
    Там, където е сърцето...
    То това не е ново, повечето ромки раждат на по 12-13... просто явно такъв им е манталитета. Сбъркана работа
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    ква педофилия ,ако бащата и е набор ?принципно за подобни провинения и присъда разтрел е малко....ооо Боже,току-що осъзнах 4е трябва да се присъединя към АТАКА

Тя не беше ли ромка?
    WTF?!?!Първо е забременяла на 10???
    Омг...
    Let the beats control your soul...

За да е педофил трябва да е пълнолетен бе хора!!!Какъф перогил на 17 години... хахахха И само нз как на 10 г е забременяла бее...Бахти.Тфа ако е вярно...на 10 г цикъл...?

аз знам само един начин за забременяване на 10 години и той е незаконен

циганите не можеш ги спреш да се множат!!
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си