.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Hybrid View

каква педофилия< аз правих секс на дванадесет за първи път и не съжалявам

смятам Че съм много по_зряла от всиЧките си връстници и дори пвеЧетто осемнадесет годиШни в този форум>

заЩо тормозите момиЧето а не сИ ГЛЕДАТЕ СОББСТВЕНАТА РАБОТА

Цитирай Първоначално написано от sexi_sofi_92
    каква педофилия< аз правих секс на дванадесет за първи път и не съжалявам

смятам Че съм много по_зряла от всиЧките си връстници и дори пвеЧетто осемнадесет годиШни в този форум>

заЩо тормозите момиЧето а не сИ ГЛЕДАТЕ СОББСТВЕНАТА РАБОТА
    Едно е да правиш секс на 12,а съвсем друго е да забременееш на 12 Въпреки това според мене не е нормално 12годишно моми4е да пражи секс,но всеки си ре6ава!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    В Ангола (там живее една приятелка), раждат на по 9-10-11 и това е съвсем нормално. Моята приятелка е на 16 и я мислят за стара мома вече...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

mii iaz go gledah toq film za tva hlapence amm mislq 4e ne e 4ak golema pedofiliq amaa ima deca v bg koito praat sex na 9 godini i e prosto otvratitelno ....... nz tva sig go ima samo v bg

Град
    RuSe
    Оффф то нищо вече няма в тая държава.. . . . . . Смятайте до къде стигнахме. . . . !!!!

пфф само не разбирам на мангалите на 5 г ли им идва цикъла ве бахти множат се кат мравки тва ме подсети за един виц:
    летят в самолет бай ганьо,тучина и италианеца.По едно време италианеца се подава през самолета и хвърля една чиния със спагети.Другите го питат защо ги хвърля,а той им отг. - В Италия имаме много.След време турчинът хвърля една тава с баклава,питат го защо,а той казва че в Турция имат много.Минават няколко часа и по едно време бай ганьо мята един мангал през прозореца,питат го "защо?', а той - В България имаме прекалено много!

Град
    in your sweet dreams
    аз също гледах тези новини , но ти явно не си разбрала както трябва ... казаха за бащата че е на 23 години и има проблем с някакви си лични документи и МОЖЕ БИ ще го съдят за педофилие ... а доколкото разбрах тази "майка" си иска детето ... да го "отгледа с много любов"
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    аз също гледах тези новини , но ти явно не си разбрала както трябва ... казаха за бащата че е на 23 години и има проблем с някакви си лични документи и МОЖЕ БИ ще го съдят за педофилие ... а доколкото разбрах тази "майка" си иска детето ... да го "отгледа с много любов"
    тва че иска да си отгледа детето го чух ама не знаех че бащата е на 23 смурт за тая сган

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Nai-veche s liubov... Kato gi gledam malkite ciganeta kak prosqt po ulicite ot edna strana bezkraino mnogo me e jal,zashtoto i to e choveche i e gladno,i mu e studeno,i iska da spi v toplo i meko leglo,no ot druga strana samo kato se setq,che shte stane kato povecheto cigani mrysen i nahalen,prosqk ili kradec...napravo se otvryshtavam i iskam da go hvana i ... Naistina bezkraino mnogo gi mrazq i ako ima neshto,koeto da iskam za Bylgariq to e vsichki cigani,turci,evrei,moldovci i vsqkakvi drugi da bydat izbiti.Az sym za chistata naciq,a tezi mnojashti se kato hlebarki tvari q zastrashavat.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

аве то вече като се замислиш бележника го дават в бонус със секса

Град
    плевен
    tova e ujasno za 12 god momiche da rodi
    прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    За какво да е педофилия ако и т.нар. `баща` също е малък пикльо?

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    За какво да е педофилия ако и т.нар. `баща` също е малък пикльо?
    Na 23 godini malyk piklio ? A na kolko e gotin batko ? Na 45 ?
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

emi to toq sigurno mnn mu se ebalo i e oprail 12 godishnata ili tam 11 li beshe ama tq kak taka e zabremenqla mn ot rano ima cikal
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Съчмарлий са и майката и таткото

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Nai-veche s liubov... Kato gi gledam malkite ciganeta kak prosqt po ulicite ot edna strana bezkraino mnogo me e jal,zashtoto i to e choveche i e gladno,i mu e studeno,i iska da spi v toplo i meko leglo,no ot druga strana samo kato se setq,che shte stane kato povecheto cigani mrysen i nahalen,prosqk ili kradec...napravo se otvryshtavam i iskam da go hvana i ... Naistina bezkraino mnogo gi mrazq i ako ima neshto,koeto da iskam za Bylgariq to e vsichki cigani,turci,evrei,moldovci i vsqkakvi drugi da bydat izbiti.Az sym za chistata naciq,a tezi mnojashti se kato hlebarki tvari q zastrashavat.
    е спри се де цигани турци избивай имаме по много ама па кво са ти направили да речем молдовците! Аз съм полу-украинец и кво и мен ли ще ме гониш с мотиката! То бива ама чак па толкова! Вече ставаш като незнам кво дай да избием сичко дет не е българскоИ аз съм за изтрепването на циганите но това е друг въпрос

еми ако моми4ето си го е искало?
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Град
    Valhalla

Re: не е ли педофилия ?

Цитирай Първоначално написано от kakakaka
    по новините гледах за майката родила на 12 години , щях за сложа и линка към клипчето , но тук сайта явно е бъгав , има го на кли4е ком в избрани.

Та мисълта ми е , това не е ли педофилия и бащата не трябва ли да е в затвора след като е правил секс със 11 годишна ?
    Ми ако тя е искала ? Да няма да каже, че са я изнасили, нищо че от цигани всичко може да се очаква.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    след като е непълнолетен, няма как да го осъдят. А относно циганите те винаги са били над закона(то па и един закон). Дете да ражда дете...божее това е ебаси тъпото племе!!!

Град
    Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от elitututu
    еми ако моми4ето си го е искало?

по-лесно е да каже някоя "изнасилиха ме" отколкото да поеме отговорността за последствията
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си