.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ

ПИСНА МИ!!!ЕДНАКВИ ТЕМИ

Абе хора стига с тея еднакви теми...Сега ще ви помогна с някои от най-задаваните въпроси..

1.Харесвам момче/момиче.Какво да правя? - Отиваш и му казваш,толкова ли не ти стига умствения багаж

2.Скъсах с гаджото си как да го/я забравя - Намери си друга или се разсейвай с нещо.С времето минава всичко

3.Харесвам еди кой си ама приятелите/приятелките ще ми се смеят че ходя с него - Щом те интересува какво ще кажат другите явно още не си узрял/а за нормална връзка

4.Харесвам гаджето на приятелката си - Ами харесай си друг има още 3 милиарда мъже

5.Какво да и подаря за еди-кой си празник - Щом не знае6 какво харесвам представям си колко "силна е връзката ви"

СПРЕТЕ ДА ПУСКАТЕ БЕЗМИСЛЕНИ И ЕДНАКВИ ТЕМИ!!!
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    pod liubimata

Re: ПИСНА МИ!!!ЕДНАКВИ ТЕМИ

Цитирай Първоначално написано от bibo
    Абе хора стига с тея еднакви теми...Сега ще ви помогна с някои от най-задаваните въпроси..

2.Скъсах с гаджото си как да го/я забравя - Намери си друга или се разсейвай с нещо.С времето минава всичко

СПРЕТЕ ДА ПУСКАТЕ БЕЗМИСЛЕНИ И ЕДНАКВИ ТЕМИ!!!

за да има и др наранени ли ??????? мн тъп съвет съжалявам
    my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

Град
    ПЛОВДИВ
    а ти какво предлагаш - самосъжаление ДА БЕ

Град
    pod liubimata
    еми ок, ама много често става така, че тръгваш с някоя с цел да забравиш предишната, а тя взема че хлътва по теб, а сериозна връзка зор се забравя...защо трябва да нараняваш момичето ? аз лично предпочитам да си се самосъжалявам, да се депресирам и т.н. от колкото да карам друг човек да страда заради мен...

Голям фен Аватара на sapphirr
    виж сега и на мен от много неща ми писнало (като да 4ета едни и същи теми всеки ден,даже с по4ти едни и същи заглавия и да се 4удя ве4е как да си подбирам думите ,за да не се повтарям,ама...) да не коментирам отнасящото се за мен в 4астност,така 4е 4овек трябва да се нау4и и да премъл4ава,и то не защото е по-слаб ,а е по-разумен и прекратява конфликта в зародиш.тва е форум с цел да задаваш въпроси и да молиш за помощ или да се консултираш,или дори просто да се изповядаш,ако няма на кой друг.още пове4е раздел "Любов"-както и сам виждаш е най-дискутираната тема,така 4е свикни с тая мисъл и си намери друга болка!

Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    виж сега и на мен от много неща ми писнало (като да 4ета едни и същи теми всеки ден,даже с по4ти едни и същи заглавия и да се 4удя ве4е как да си подбирам думите ,за да не се повтарям,ама...) да не коментирам отнасящото се за мен в 4астност,така 4е 4овек трябва да се нау4и и да премъл4ава.тва е форум с цел да задаваш въпроси и да молиш за помощ или да се консултираш,или дори просто да се изповядаш,ако няма на кой друг.още пове4е раздел "Любов"-както сам виждаш най-дискутираната тема,така 4е свикни с тая мисъл и си намери друга болка!

на мен тва не ми е болка...ама едно и също всеки ден...форума е задръстен с еднакви теми и смислените понякога се губят сред тях

Цитирай Първоначално написано от Gabroveca
    еми ок, ама много често става така, че тръгваш с някоя с цел да забравиш предишната, а тя взема че хлътва по теб, а сериозна връзка зор се забравя...защо трябва да нараняваш момичето ? аз лично предпочитам да си се самосъжалявам, да се депресирам и т.н. от колкото да карам друг човек да страда заради мен...

дреме ми на патката . живея един път , нямам време да съжалявам другите.. аз съм непукист не ми дреме от нищо и си ми е СУПЕР. няма момент в който да си викам въй как стигнах до тука . живота ми е купон

hottie
    Guest
    Suglasna sum ,4e mnogo se povtarqt, no ot druga strana mnogo ot saforumcite idvam tuk osven za savet i za da si izleiat du6ata. Ne im se sardi. Vse pak vseki go prejiviava tova po razli4en na4in

Голям фен Аватара на sapphirr
    на мен тва не ми е болка...ама едно и също всеки ден...форума е задръстен с еднакви теми и смислените понякога се губят сред тях

ок,казах,4е те подкрепям,само 4е смяташ ли,4е можеш да го спреш?според мен не,така 4е каузата и нервите са обре4ени!sorry dude....

Град
    pod liubimata
    Цитирай Първоначално написано от doomer

дреме ми на патката . живея един път , нямам време да съжалявам другите.. аз съм непукист не ми дреме от нищо и си ми е СУПЕР. няма момент в който да си викам въй как стигнах до тука . живота ми е купон
    да не стана така, че някой ден ти да си наранения (няма безчувствени и безсмъртни) и да съжаляваш, че си го казал това не ти го пожелавам

Цитирай Първоначално написано от doomer

да не стана така, че някой ден ти да си наранения (няма безчувствени и безсмъртни) и да съжаляваш, че си го казал това не ти го пожелавам
    ще стане . ще бъда наранен и познавай се какво ще направя ?

ще изляза с някоя лека за 1 вечер и ще си правим такъв къпон ,чеееее нема да си помня името след това ... камоли някоя женска..

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Е хубу де да са повтарят...ако ще 1838458324такива теми да пуснем няма да спрат така че няма смисъл!Като те дразнят избягвай ги бе човек
    ___to Be Continued___

EVERYBODY DANCE NOOOOW

Ми бате, като тука 75% са момичета какви въпроси искаш. Лично за мене е много поучително да чета бисери пък и доста разбирам за същността на момичетата, не че в училище и сред приятели не разбирам, но тука пишат неща, които принципно не със всеки споделят. Нормално е еднакви теми да има. Ти какви теми очакваш...

Супер фен
    Точно това че 75 % са момичета. Теми от глупави по глупави. Пиклички които не са виждали пишка на живо тръгнали да ми пишат че обичат 1 момче и могат без него. На 13 мислят за опити за самоубийство, а на 14 имат 2-3 такива. А да не говорим че част от темите са силно преувеличени или ебавка. Еми човешко ли по цял ден да четеш такова нещо. Просто използвайте си мозъците малко и поогледайите темите наляво надясно. Ама то и модераторите като спят така става...

Иначе да. Аз главно затова влизам тука. Да се начитам на бисери и простотия. Но всичко което се повтаря се изтърква и става безинтересно и не чак толкова смешно. Общо взето трагично е положението сред тийновете да не казвам плачевно

Те ще спрат да пускат такива повтарящи се теми, когато ти се научиш да не им обръщаш внимание.
    едит: дам и аз влизам тука главно заради простотията, просто винаги ми оправя лошото настроение, ако има такова де...Инак е имало вечери в който буквално съм падал на пода от задавен смях

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Fierro
    Те ще спрат да пускат такива повтарящи се теми, когато ти се научиш да не им обръщаш внимание.
    едит: дам и аз влизам тука главно заради простотията, просто винаги ми оправя лошото настроение, ако има такова де...Инак е имало вечери в който буквално съм падал на пода от задавен смях
    Аз представи си, не пиша в теми които съм чел преди 5 мин и въобще рядко пиша. Но да и аз много се давя от смях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си