- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещо за бъъърз растеж на косата ?
ЗдравейтеНещо съм се вманиачила в дългата коса
тъй като мойта е къдрава и тя по принцип не е много дълга ама като се навие на мисурчета пък хептен не си личи и изглежда мн къса
Та кажете ми нещо за бърз растеж на косата .. и на каква цена ще да е то?Използвали ли сте го изобщо и дали сте доволни
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
като си прикачиш изкуствена коса ще ти стане по дълга![]()
![]()
...
Чувала съм, че хининовата вода помага, но аз лично не съм я пробвала
Първоначално написано от gree_girl
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Оффф мацка сорка че почвам така ама има поне 10 темички за бърз растеж на косата и най вече за ТРИВИТАМИНОЛ наскоро беше пусната за тея витамини поразрови се малко баси толкова ли ви мързи или всичко на готово чакате? Аман !!![]()
![]()
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~
Ами едното рещение е хининова вода...Другото е да питаш фризиорката си...Мойта ми продаде един шампоан,който не се продава по магазините и наистина помага![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
хининова вода...помага да!за 2 месеца ми порасна около 3-4 пръста...а моята коса расте много бавно...
mm nz kolko pomaga xininovata voda no ot neq mi se izsu6i kosata i zapo4na da cafti![]()
![]()
![]()
![]()
Усмивкаа*, мила, не искам да се заяждам, но е странно да правиш забележка на някой, че пуска тема, която я има по 5-6 пъти като ти самата пускаш такава. Визирам темата ти за пресата за коса...![]()
А по темата - Тривитаминол, ампули за коса, хининова вода...![]()
GaBiIi__ и при мен се получи това с цъфтежа на косата. Просто спрях хининовата вода и си взех серум за краищата на косата.
xmm i az probvah hininova voda,amaaa..nz,neshto ne se poluchi s rasteja![]()
Първоначално написано от Jaffs
Jaffs, аз се извиних за грубостта си но просто се издразних да права си че има много теми за пресите но точно ненамерих за моя "проблем" ако мога така да се изразя но не можеш да отречеш че за тривитаминола има поне 10 теми. Не искам да стават кавги в форума, нека има мир![]()
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=91202
И аз съм на вълна 'тривитаминол', което има заместител във ветеринарната () аптека.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.