- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Притеснения относно външния Ви вид
Е к'во? Важното е да не си по-висока от гаджето си като сте заедно. В случая пак ще съм по-висок от теб, макар и малкоПървоначално написано от fаke
Дай да пробваме
![]()
хмм чесно ви каам .... имам толкова недостатаци че могада ви дам по един ....но въпреки всичко аз се харесвам ... няма нещо което да ме подтиска или нещо подобно ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Има два вида мъже - такива, които харесват големи цици и такива, които не си го признаватПървоначално написано от Мате
![]()
аз... не искам динисамо мааааааалко по-големи мамка му
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз пък мразя циците...ако може да е вдълбната...лелеее![]()
Никой не говори за разни грамадни цици.. визуално изглежда по-добре да има някви. Да не са малки, а да са нормални просто, но не!! ще са малки.![]()
Това за вдлъбнатите беше добро.. ъхъхъх.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
имам един такъв приятел, толкова е слаб, че като легне на плажа, гърдите му хлътват 2-3-4 см навътре и става направо като вдлъбнат, та гадно си е...иначе съм ниска и дебела...но не е като да ми пречи![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
В близките 10 минути само стоя и мисля какво не ми харесва,и какво ме смущава.Проблема е,че нищо не измислих.Харесвам се такава,каквато съм.
![]()
Проблемът с външния ми вид в момента е че ми отразяха прекалено много косата. Аз исках само чръхчетата бе мамка му![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
За т'ва мразя да се стрижа... винаги ми режат много мама имПървоначално написано от Jeuelle
![]()
аз съм едновременно самовлюбен и суетен...не се харесвам като си изпусна 2 -3 косъма като се бръсна...гадно ми става кат се погледна после и тичам за фина настройка ^ ^ .Иначе съм си фен.
..влюбен..
Аз съм красив, умен, прилично дебел мъж в разцвета на силите си. А и живея близо до покрива на един съвсем обикновен блок, в един съвсем обикновен (столичен) квартал, на една съвсем обикновена улица в един съвсем обикновен апартамент.. с един не чак толкова обикновен звънец на вратата. Е, какво да не си харесвам?Тази тема много ме радва!
![]()
1- mersiПървоначално написано от Lestat357
2- stava vapros za van6en vid vse pak ^^
3- v takav period sym, 4e mi ponikvat kosmi samo po bradi4kata, pod dolnata ustna, nad gornata ustna, bakembardite, i po dolnite periferii ;p.. i ponqkoga zabravqm da se obrasna pod dolnata ustna i stava dosta groznovato -_-
4- ako mi izleze nqkakva gadna pypka, ne hodq na u4ili6te i ne izlizam, dokato ne se izlekuva ;D
Дам, знаех си аз, че трябваше да сложя някакви [joke][/joke] индикатори. Периодът, през който минаваш ми е, до болка известен. На 17 беше, нали? Да приемем, че сравнително отдавна съм го минал аз, а и все по-малко ми пука. Последното не е много добре, но е неизбежно. Сега последователно по точките, които си написал:Първоначално написано от eu.hyricane
2) не случайно цитирах "Карлсон"))
3) За брадата - да не ти пука. Има много малко момичета, които се кефят на такива, а и при всички положения си е дразнещо. Мен лично никак не ми допада и въпреки, че не е като съвсем да нямам такава почти винаги съм гладко избръснат. Първо така повече се харесвам визуално, второ като я оставя малко почва да сърби, etc. А начини да стимулираш растежа й, ако толкова държиш има много. Най-известния от тях е, вероятно, като просто бръснеш всеки ден.;] Малко грубичко, но до месец промяна ще имаш видима, колкото и да си кьосе, примерно. Ама предимства за мен лично особено големи няма и затова не съм го и правил дълго последното. Преди години съм експериментирал (някъде на 18-19) с различни видове брадички, но омръзва. А и не е нищо нито чак толкова актуално нито особено. Дори напротив. Може да се окаже доста полезно след 35-40, примерно, ако имаш по-сериозни проблеми с теглото, защото издължава лицето. Бакенбардите са единственото предимство за мен на фона на доста недостатъци, но пак е до време и това. С други думи - точно това трябва най-малко да ти е комплекс, а и това най-малко зависи от теб. Сега може и да ти е смешно, това което написах и да ти звучи като казано като някакъв вид..оправдание от неособено космат мъж, гхахахахах, но, сигурен съм, до няколко години ще ме разбереш по-добре какво съм имал предвид. И да уточня - повечето момиченца, които се кефят на това са си точно момиченца;], Така визуално би изглеждал с няколко години по-голям, вероятно. Ама и последното не е задължително, защото определено не на всеки му отива брада. Каква да е, имам предвид. Примерно на мен - не. Надявам се не очакваш скоро да вкараш визия близо до тази на Hendrix.[joke!]
4) И това с пъпките съм го имал като сериозен проблем и аз преди доста години. Също и неизлизането заради тях, etc. Тук вече проблемът може да се окаже малко по-сериозен и е й до тип кожа. Но при всички положения при една адекватна поддръжка и малко усилия от твоя страна (примерно аз и до ден-днешен често злоупотребявам със сладкото 8 )) също може в голяма степен да бъде овладяно като проблем. Не очаквай чудеса, де. За мен беше още по-кофти навремето(вероятно), защото докъм 16-17 и кьорава пъпка по лицето си нямах lol, точно по времето когато повечето лица на хората от обкръжението ми мязаха на *ъзо*е)).. т.е. не изглеждаха особено добре. После при тях този проблем започна постепенно да отминава, а при мен отведнъж се появи. Ето тук отново бих могъл да се върна малко към точка 3, но ще се въздържа, за да не бъда излишно подробен.
И така.. Какво още да кажа, не знам, освен да те уверя и аз още веднъж, че никакви сериозни поводи за притеснение от твоя страна не виждам дотук. Но би могъл да пробваш да пишеш на кирилица повечко, за да си по-лесно разбираем за хора като мен.) Спортувай и се опитай да се съсредоточиш над други неща. И понеже пак от теб бях чел някакви неща и относно прическа и коса, не помня дали беше в тази тема(а време да я преглеждам отново нямам) ще ти кажа, че почти с всеки е така. Аз имам чуплива коса и също не ми отива нито прекалено къса нито прекалено дълга. Характерно за чупливите коси е, че минат ли една определена дължина стават доста трудно, хммм.. манипулируеми. За това и до 18 съм изпробвал доволен брой различни прически, дори цветове(по точно - кичури, изрусена и с някакъв спрей бронзов за един-два купона), изправял съм я с преса, пускал съм я доста дълга и във всички посоки и т.н.. В резултат на което - единствено я изтощих страшно много и после беше небходимо доста време да се възстанови. Ето, споделих достатъчно неща и аз за себе си, мисля?
Сега по-добре ли е?![]()
Пъпките са ми много малко. А се разчленявам от кеф като ми излезе поне една, особено ако е по слепоочията...
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Lestat357 е прав между другото.С оглед на предпочитанията на приятелките ми.. съм забелязала, че те почти изобщо не харесват брадати мъже или дори с малко брадичка, или нещо такова. Което мен доста ме учудва, защото пък такива мъже (говоря за тези, на които им отива разбира се!) са ми голяма слабост
Но имам предвид поддържана брадичка, а не 'щото там са им поникнали косми пък ги е домързяло да ги избръснат.
Обичам да ми боцка.
![]()
А иначе моят най-голям 'дефект', който може да ме изкара 'извън релси', това е безумно къдравият ми бретон. Редовно го изправям и изпадам в безумен ужас, когато той първи ми сигнализира за повишената влажност на въздуха... като започне да се начупва, начупва... докато накрая не се навие като свинска опашка.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
lestat, ще те послушам и ще пиша на кирилица заради тебама.. да ти кажа, че напразно написа всичко това, по простата причина, че явно не си ме разбрал ^^ и на мен не ми харесва да имам лицево окосмение, затова се бръсна, когато наболи брадата и мустака ;d аз си имам достатъчно косми, точно оптималното, бих казал, за разлика от други мои връстници, които или нямат абсолютно никакви, или са прекалено обрасли.. та..
2- разбрах, че се шегуваш, просто съм автор на темата и държа на това всички да пишат по същество ^^
3- общо взето го описах отгоре.. но все пак да допълня: не ми са ми проблем самите косми, а това, че забравям да обрасна тези под долната устна и изглеждам мн тъпо, като навсякъде съм чист, и само там съм си оставил.. хората си мислят, че съм го направил умишлено ;D
4- пазя перфектна хигиена, отделям по 2 4аса всеки ден, за да тренирам, и е така от най-ранна възраст.. просто кожата ми беше проблемна, лесно се омазняваше, но както споменах в една друга тема, един дерматолог ми помогна много, и сега ми е чисто лицето.. само веднъж на 1-2 месеца излиза по някоя неприятна пъпка (от тея дето са мн мн мн червени, мн мн мн болят и са мн мн мн големи и нямат никакъв връх -_- )
но съм суетен и искам да изглеждам възможно най-добре, иначе имам чувствто, че всички ще го забележат и ще ми се присмеят -_-.. интересното е, че аз не постъпвам така с други хора, но пък откъде да знам те как биха процедирали ;d
По принцип ми е малко по-различен тук ника, но няма да го вземам присърце и да се засягам лично.) Нека за миг приемем, че по-дългият ми пост в темата, макар и породен от реакцията ти и адресиран към теб, не съм го написал точно заради теб. Да не кажа – най-малкото, ама да не си пояснявам сега контекста, а и аз не съм и очаквал да бъда разбран напълно. Радвам се, че си на мнение, че имаш точно оптималното лицево окосмение, хахах, и ще си спестя леко провокативните въпроси с елемент на заяждане породени от тези твои думи. 2-4(?!) часа на ден за тренировки ми се струват малко в повечко от необходимото на мен, но надявам се умееш да разпределяш времето си добре, та да ти остава и за уроците и някоя-друга книжка (по желание) такова. Ходи си на козметик, аз също съм ходил - лошо няма, но не прекалявай, все пак. Така де – със суетата.Първоначално написано от eu.hyricane
Ето точно това имах предвид, споменавайки „до болка познатият ми период”.;]Първоначално написано от eu.hyricane
П.С.: Сега, ако започнеш и в други темички на кирилица да пишеш, обещавам и аз да почна по-често да чета мненията ти тук и евентуално да помагам с каквото мога.Моля, пак заповядай!
![]()
доста неща не харесвам в себе си, ама не съм виновна, че съм грозна![]()
ok, razbrahme se qvno..Първоначално написано от Lestat357
i kazah 2 4asa (два часа, просто пиша "часа" с "4").. no 2 i pove4e prez lqtoto, kogato hodq na fitnes (+ zagrqvka) i sled tova 30 min kardio, ili o6te 4as, 4as i polovina leka atletika.. no mi e priqtno.. i to mnogo![]()
i ne si misli, 4e sym si otdal jivota na sportuvane, izob6to ne e taka4eta, i to dosta, nai-ve4e specializirana literatura, svarzana s 2ta vida borsovi analizi (tehni4eski i fundamentalen), finansi, menijmant i biznes administraciq. imam 3 godini do zavar6vaneto si, no smqtam, 4e e v moq polza da se gotvq za istinskoto ne6to ot sega ;p.. u4ili6teto ni u4i na posredstvenost, zatova gledam da ne gubq izli6no vreme nad u4ebnicite..
аз нямам притеснения относно външния си вид, може само скоро да отида на фризаор![]()
знаех си, че и ти си нещо икономически 'увреден' с т'ва "оптимално окосмяване"...Първоначално написано от eu.hyricane
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
axaxПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
nice ;D
predpolagam, 4e ako bqh po-okosmen 6tqh da bada naso4en kym druga sfera na jivota