- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Притеснения относно външния Ви вид
Носа не си харесвам имам чуството че е прекалено голямУшите не си харесвам малко са разперени
А и не съм много хубава даже изобщо винаги ми викат че за нищо неставам
![]()
az te haresvam takava kakvato si.Първоначално написано от Miss_Perfekt
Аз не си харесвам почти нищоНо се понасям де, свикнала съм да се гледам и другите са свикнали да ме гледат
Има момичета в пъти по- грозни от мен със самочувствие до небето, аз не се притеснявам за себе си
![]()
Най-вече краката...ако можеха да са по-къси ; @
mi as imam pypki koito stra6no mn me nervqt..e ne sa mn ama se pak imam..iii naposledyk sym napraila takova korem4e..ne sym debela no imam korem![]()
pravi podskoci na vaje, kupi si kolan za zapotqvane, pii 4ai oolong i 6te ti mine ;d samo s koremni presi i gladuvane - no useПървоначално написано от ^^FieRy_GirL^
Като закачалка съм.![]()
ima6 izla4vaneto na pedal4e, povedenieto na hamalin, akalat na krava.. ne me zanimavai, lapeПървоначално написано от Fesho
![]()
Малки цици ( за щастие вече съм го преживяла) ...
Ниска съм (ама е*а го, дреме ми)![]()
Имах ужасно криви зъбки до скоро, но и това вече се оправи (нося брекети) и съм супер доволна, е нося очила ..... ам не мога да нося лещи .... е др не се сещам![]()
Пхаха евалаПървоначално написано от eu.hyricane
![]()
-> В момента ми е излезнал един обрив и яко ме дразни и си мислех, че изглежда зле, но... днес получих доказателство, че всъщност е без значение![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
niska,nabita v gaza razvita :P![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
Ама си мис пърфект, нали?Първоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
perfektna du6a i li4nost, predpolagamПървоначално написано от Desi_etnies
Mi mai niama ne6to koeto da me pritesniava 4ak tolkova.Murzeliva sum i obojavam da iam i za tva sum debeli4ka i imam i strii po gurdite(porasnaha mn burzo) ma pak sum si dovolna a i gadjeto me kara da se 4ystvam mn sexy tui 4e niamam problem
![]()
Mi az imam stra6no mn kompleksi.
1.debela sum
2.niska sum
i stra6no mn dr![]()
КуЧкА сЪм БиЛа..Не ОтРиЧаМ!мРаЗиШ мЕ...ХаХа А щО мЕ зЯпАш КаТо сЕ сЪбЛиЧаМ?С ПрАвЕжИ гАдНи Ми ИзЛиЗаШ...И ТъПи ПуTкИ мИ ЗаБиВаШ...ВиНаГи сЕ ВрЪщАш НА МоЯтА врАтА...А КаЗвАш Не сЪм биЛа За тЕб сеГа!
Аааааз си се харесвам,обаче от известно време съм решила,че килцата са ми в повечко иии ходя вечер да тичам.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Пф тотален мързел съм.Ми нз там май уф нз май сичко си ми е наред сами дети съм грозен![]()
Имам черни точки и когато си "свия" брадичката, имам лека втора гуша.
po nosa ?Първоначално написано от 1n5ub0rd1na73
Имам странен и леко голям нос :Д
Ама ме кефи. crow-like. Иначе тялото ми далеч не е перфектното, ама не се оплаквам
Ааамм...и съм леко хърбав. 1.85 и 64-65 кила![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ми аз малко не си харесвам коремчетоне съм дебела,ама трябва да го стегна малко и работя по въпроса
![]()
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
Ем деа майка му мн съм ниска..1.60...![]()
Обичай ближния,ближи обичния..
От Гъза в Устата - 6A Завинаги .
super kfo??Първоначално написано от xxDeeDeexx
makar ,4e men me kefqt i visokite jeni
minion4etata sa nai-qki.. tezi koito sa pod 165..
Уфф то ще ми е по-лесно да кажа кво си харесвам![]()
Деееееба 174 съм :/ поне 164-5 искам да съм =) Преди имах малко пъпки амааа се отървах от тях :]]] и от черните точки се отървах :]]]]
И циците са ми малки ..
Абе да земеме да си напрайме един клуб на малките цици![]()
![]()