- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Притеснения относно външния Ви вид
Аз пък ако почна да изброявам ко ен харсвам в себе сиии....![]()
![]()
![]()
stiga da ne sa im tvarde golemi zarnata, sa > golemi xdПървоначално написано от _siNNer_
Не, по задника.Първоначално написано от eu.hyricane
![]()
В себе си не харесвам:
1.носа (too big to be good)![]()
2.ноктите са гадни
3.веждите много трябва да ги скубя,че да се смалят
4.косата е една никаква с пърхот
5.може да се стегна малко откъм фигура
6.малко черни точки по носа
за сега това![]()
браво за темата...интересна е![]()
Дебели са ми баджаците... шкембенце поне нямам... ноктите ми верно са кофти... да имаше 4 - 5 килца по - малко ... да издържах повечко на жега ( демек да не се потя толкова ) ... отпуснати са ми ръцете... общо взето съм си яко отпусната... ааадски ми е суха кожата, направо ми се пука когато е много жега или по - студено... иии май т'ва не си харесвам
.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Първоначално написано от kindergarden
въпрос: ти мъжко или женско си?![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
женско...не си ли личиПървоначално написано от Felis_Dirus
![]()
абеее, те толко пе'ераси, дето си скубят веждите, се навъдиха, че човек се бърка вече![]()
сори
интересно ми стана, щото сме от един и същи град и някво.. бе не те знам и да хвана края
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Male kolko mnogo se oplakvate ot malkite si gardi. Az bih iskala moite da sa malko po malki...
Ina4e kakvoto ne haresvam po sebesi - rabotq po nego, kato malka bqh palni4ka, posle sport i lek glad i vsi4ko se opravi. Nqma smisal da se oplakvame ot tegloto kato nie sami mojem da go namalim nali?
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Аре ги менкамеПървоначално написано от asi_basi
![]()
mn tejak kokal, mn 6irok taz.. 91sm/110-graden ko6
малки цици и леко криви зъби,но не кой знае колко,и..врата не си харесвам,ама не че имам гуша//,но просто не ми харесва
![]()
off men pak mi izlena edna papka na nosa v4era ama to4no taka posredata, ama tva zna4i 4e nqkoj me obi4e![]()
![]()
tva mi e ytehata off ina4e mi kazaha 4e nqmam gaz
emi klio6tava sam sq ko da napraq xax off. ina4e naj si haresvam kosataaa, vsi4ki i se vazhi6tavat:
maleee kva kosa imaaa6; olee iskam i az takavaPusta zavist
![]()
Neznam nai golqmoto mi pritesnenie e 4e nesam hubava![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Имам голям нос..
.. и пъпки
.. и коремче
.. и големи цици (Което е ужасно.Искам малки цици.Пък!)
![]()
малкии гърди...и счупен пръст.. с гипс сам .. но тфа е само за момента хахахаии имам разтояние междуу два зъба..иначе си4ко почти ми е наред
![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Ммм .. това което не харесвам в мен е малко големия ми нос , който беше чупен на скоро .. майче беше Юли .. да , там някъде беше ..
И е съвсем леко крив , не се забелязва .. но като застана пред огледалото това ми се набива в очите ..
Не съм перфектен просто ..
Имам здрави зъби , но малко кофти са наредени .. е тва е късмет , но ще се корегира в скоро време ..
Имам белези .. в смисъл , кожата ми се е нацепила , на гърба , все едно съм дран , лекарите казаха ,че щяло да се махне , защото още съм млад , бързо съм пораснал .. та , тва надявам се да временни болежки ..
Друго кво не харесвам в мен .. де да знам .. не съм перфетен как и да го гледам ..
Слаб съм .. тва не ми харесва , в смисъл .. 65 килограма![]()
Поне 70 - 75 , мисля , че ще е добре , защото съм 188-190 см .. не мога да кажа.
Пъпки имам .. нормално , 16-17 годишен ..
Излизат , и аз не знам кога и защо , ама много ме дразнят .. някой път излизат бавно и болезнено ... в смисъл , знам ,че ще излезне , боли ме , знам къде ще е , ама не мога да я елиминирам![]()
Белези .. имам си достатъчно , от пъпки не толкова , колкото от невнимание ..
И така .. не се възприемам като супер хубавеца .. има един израз , дето ме кефи , ама по отделно (особено първата дума - НЕ) Пичелов .. е , не съм пиче-лов ...![]()
Харесвам се , като застана пред огледалото се правя на кой съм аз .. ама до там :P
Айде .. себе си съм , и тва ме кефи ,който не ме харесва да го казва и така ...
Тва е от мен.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Ахахаха, и аз така.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Е, аз не искам да правя мускули, а само да се стегна.![]()
Pepi Designs, за нацепването на кожата - грам да не ти пука. И гаджето ми го има, също поради много бърз растеж, но на никой не му прави впечатление. Така че споко, няма нужда да занимаваш главата си с излишни глупости.
К'во беше... дааа, "белезите са път към душата"![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Слаб съм и то много.![]()
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"