Първоначално написано от
eu.hyricane
......
По принцип ми е малко по-различен тук ника, но няма да го вземам присърце и да се засягам лично.) Нека за миг приемем, че по-дългият ми пост в темата, макар и породен от реакцията ти и адресиран към теб, не съм го написал точно заради теб. Да не кажа – най-малкото, ама да не си пояснявам сега контекста, а и аз не съм и очаквал да бъда разбран напълно. Радвам се, че си на мнение, че имаш
точно оптималното лицево окосмение, хахах, и ще си спестя леко провокативните въпроси с елемент на заяждане породени от тези твои думи. 2-4(?!) часа на ден за тренировки ми се струват малко в повечко от необходимото на мен, но надявам се умееш да разпределяш времето си добре, та да ти остава и за уроците и някоя-друга книжка (по желание) такова. Ходи си на козметик, аз също съм ходил - лошо няма, но не прекалявай, все пак. Така де – със суетата.

Първоначално написано от
eu.hyricane
но съм суетен и искам да изглеждам възможно най-добре, иначе имам чувствто, че всички ще го забележат и ще ми се присмеят -_-.. интересното е, че аз не постъпвам така с други хора, но пък откъде да знам те как биха процедирали ;d
Ето точно това имах предвид, споменавайки „до болка познатият ми период”.;]
П.С.: Сега, ако започнеш и в други темички на кирилица да пишеш, обещавам и аз да почна по-често да чета мненията ти тук и евентуално да помагам с каквото мога.

Моля, пак заповядай!