- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Щастливи ли сте?
Щастливи ли сте?
Такива, каквито сте!Радвате ли се на живота, на хората и т.н.?
Да, щастлива съм.![]()
Обичам хората, обичам да общувам с тях и да им помагам.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Имам семейство което ме обича и подкрепя, здрава съм, пари слава Богу наще имат достатъчно така че може да се каже че съм щастлива.![]()
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Искам само едно нещо да разберете, не че много ме интересува!
Не мразя чак толкова много хората...даже не мразя нищо по принцип, но изливах яда си на неподходящо място!
Да, щастлива съм, защото съм жива и защото знам, че всичко около мен е прекрасно!![]()
![]()
Да, аз съм щастлив!
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
mi da ama ne mnogo ! ;] imam priqteli no ......... PFf ddz :}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Щастлива съм![]()
Не мислиш ли, че ако наистина не те интересуваше нямаше да си правиш труда да ни убеждаваш в това, че не мразиш хората.../не се заяждам да отбережа(:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Защо си правиш теми за теб и за някакви измислени твои проблеми, грижи или занимавки.Първоначално написано от *Звездичка
Не е толкова интересно просто
И на всичко отгоре се обръщаш към цялата държава сякаш.
Изявления вкарваш някак.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Усещам раждането на нова Свастика![]()
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Не съм много щастлива...,но добре айде щастлива съм!![]()
"Нова Свастика" или просто се чудиш с кого да се заядеш?
Иначе,да щастлива съм.
Че имам семейство,че съм здрава..![]()
London Tipton
Не отбелязах отговор в анкетата,защото незнам дали съм щастлива.Да,имам семейство,което ме обича.Да,имам страхотни приятели.Да,донякъде биват оценките ми в даскало.Но бих била истински щастлива,ако най-накрая с момчето,в което съм влюбена,се съберем...
imam semeistvo koeto me obi4a, priqteli koito ne zamenqm za ni6to na sveta ....ot tova po dobre na kyde? mn sym HaPpY![]()
![]()
![]()
НЕ СЪМ ЕМО но не съм щастлива
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
trydno postijimo.....![]()
Nem, vsi4ko mi mega cifra super hyper zle...I 6te stava po-zle...
Щастлив-силно казано![]()
![]()
Ееее, нещо виждам много песимисти...![]()
Щастлива съм въпреки всичко, което се случва около мен =]
попринцип да,но точно в момента изобщо не съм щастлив
Преди няколко дни едно момче от нашия клас почина,заради лекарска небрежност и в момнта найстина няма как да бъда щастлив само като си помисля колко е кратък живота,как заради някфи си тъпи лекари дет не са учили погубиха един живот и то живот на момче,изпълнено с опитимизъм,надежди за бъдещето,вечно усмихнато и весело и като се замисля,че повече няма да го видя,няма да го чуя как казва:"не ми пишете отсъсствие" как спят тея лекари,а всъщност като се замисля,че след няколко дена може да се наложи и на някой от приятелите ми също да отиде при най-"добрие специалисти в София" и че с всеки един може да се случи същото както и с КОЦЕТО лека му пръст.
Не вече не съм щастлив ама въобще
Естествено!
Е, както всеки човек и аз си имам лоши моменти, но съм щастлива, да. И то много!![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ако живееш без любов, дали ще си щастлив?