- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тежко ми е на съвеста!
в 4ужбина няма как брат ти да те издири,за да те напердаши,така 4е направи това което смяташ за най-правилно
Здравей,и аз имам, не един а двама братя и,направо не си пожелавам да съм на твоето място..Брат ти си е виновен,няма за какво толкова ти да се обвняваш.Да, приятелка си й,но той ходи с нея нека да се разбере.4 год.ходи с нея,никое момиче не заслужава това,което брат ти й причинява.Поговори първо с него,ако не се разберете чак след това й КАЖИ!!!В противен случай брат ти още дълго ще я "върти",а тя не го заслужава.
![]()
Дано всичко се оправи.
Здравей. Първо искам да кажа че свалям шапка на брат ти ! Второ и аз да бях бих те смачкал за такова изпортване. Трето остави нещата по течението и не се прави на ангел - хранител. Рано или късно тя ще разбере. Послушак съвета на майка си и не се меси. Гледай безразлично на нещата, гледай си жалкия животец и толкоз![]()
. Запази си златната среда и неутралитета !
![]()
демек да говори с брат и...ако и се мре.м колко му е прощава се там по-бързата и после 4ака светлината в тунела![]()
Мерси за жалкото ти мнение.Такива хора като теб и брат ми не са нищо повече от едни селски бекове подобни на онзи от Big Brother Пацо от някво си чирпанско селце,това е напълно нормално и естествено за хора като вас от малук град с много комплекси и др.Първоначално написано от Alabalaportokala
...по-скоро ограни4ени,но не може без такива как ина4е ще изпъкват свестните хора![]()
да има известна доза истина в думите ти.Първоначално написано от sapphirr
Но много странно,аз се опитвам да се допитам за някакво мнение,защото до сега с никого не съм обсъждала това което знам и това което искам да направя и изведнъж някъв селю тука ме обижда,че живота ми бил жалъкЖалък е той и брат ми и Пацо от Big Brother
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми ти си избираш дали да бъдеш добра приятелка или да прикриваш брат си. аз лично не обичам да предавам доверието на приятелите си, пък и от такива изпълнения като на брат не ми дреме много, но все пак става дума за теб и какво смяташ ти за правилно![]()
... и те така
И да покани приятелката си да спи у тях,нали тя ще каже на брат и че ще е там и той няма да си докара друга.Пък и да не му кажат тож точно тази вечер може никоя да не доведе...късмет.Незнам как бих постъпила на твое място.И за двамата те боли.Все пак той ти е брат а тя най-добрата ти приятелка.Поговори и с двамата поотделно.Първо с брта ти и му кажи че това което прави не въобще хубаво пък и да го прави пред тебе ( не пред теб ,но и ти разбираш все пак) след като тя ти е приятелка.Поговори и с нея.Не се издавай все пак загатни кякой неща само,защото ако и кажеш всичко после ти излизаш виновната пред брат ти.Незнам винаги когато съм изпадала в някаква подобна ситуация и винаги съм искала да помогна а накрая мен ме изкарват виновната.Истината все някога излиза на яве така че.......
Vinagi shte te obicham!!!