- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Злато или Сребро
Бижута от кой материал харесвате повече?![]()
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Сребро.... Златото е демоде
Имам всякакви, но любими са ми сребърните, тези от бяло злато и ръчно направените.![]()
Не мисля, че златото е демоде. Златото си е злато. На едни им ходи, на други не.![]()
Сребро
![]()
Робинята на Quench
хаха баба ме е наки4ила сус златоама аз имам предпочетания към среброто :P
Smile is my style!
Злато. От сребро се изривам цялата, пък и бижутата, които нося, имат сантиментална стойност за мен![]()
сребро.. имам само 2 чифта златни обици и един златен пръстен не си падам по златото![]()
No martini .. no party..
Ами и аз предпо4итам сребро.. когато стана на 40 тогва 6те нося злато![]()
ЗлатоКъм сребро съм алергична ..
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ooopredeleno srebro![]()
на който каквото ми прилича, на моята светла кожа златото е прекалено
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ами според мен на по-младите,сега на нашата възраст им отива повече сребро,но като пораснем златоЗатова сега нося сребро,но и двете много ми харесват
![]()
~[MimCheTo0]~
tenekiq![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Гласувах за сребро, макар да имам и златни и сребърни бижута. Зависи какво нося според това какъв е поводът, с какжо съм облечена, настроение и т.н. Не мисля, че златото е демоде, или че някога ще бъде...![]()
и двете ми харесват,но като че ли...съм по-голяма фенка на среброто![]()
Сребро...златото нещо не ми допада
Just haters make me famous! εĭз
Златоооо !!!и сребро имам ама друго си е златото
![]()
все повече се вманиачавам по тва златооо![]()
имам бяло,обикновено,такова зеленикаво и още мн мн![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Сребро,някак си не мога да се възприема със злато.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Единствено първите ми обички от брат ми бяха златни. Но така и не го залюбих туй... среброто ми харесва много повече. А и да не говорим, че дори и да нося златни обеци, то те няма да се забелязват от косата.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Сребро![]()
Дърво,кожа,каишки,връзки,пл астмаса...хм
Ни сребро,ни злато обичам,пък не ми и ходи (:
srebro
nqkoi po nagore be6e napisal 4e nosi stomana.4etoh v neta za neq 4e pre4ela na sarceto no do kolko e vqrno nz.![]()
![]()
![]()