- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Злато или Сребро
Злато
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
сребро![]()
Нося само сребро, нищо друго.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
и дветеимам както страхотни сребърни бижута,така и златни,макар че рядко ги слагам
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Умирам за сребро.
Много обичам сребро, имам доста сребърни джунджурийки, обаче се оказа, че съм алергична към среброто.
Сребро![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Имам доста накити от злато, но съм си суеверна и подносих вече и сребро- едно единствено синжирче с аметист.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
мен среброто по-вече ме кефи ... иначе ако е злато може бяло злато![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
преди харесвах само среброто. Сега мисля че и двете са страхотни. Средрото може да бъде и семпло и изискано бижу. Златото обаче е само за специални тоалети и случаи
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ооооо сребро! Златото вече ми изглежда някак бабешко.Нямам нищо против него,но предпочитам да нося сребро.
Който се смее последен - най-бавно загрява!
Само златоИли платина
Среброто е за кварталните гЪзари дето нямат пари да си земат нещо по-класно
Златото винаги е било на мода....сега е на мода....и винаги ще бъде....Всичко друго е имитация
![]()
аз пък харесвам сребро и изобщо не се имам за описаната по горе от тебе ! може пък на човек да не му харесва злато , да не му прилича , да е алергичен и т.н.Първоначално написано от Lav40
пък и златото точно сега не е на мода (според суеверията , защото годината е високосна и не е добре да се носи злато)
![]()
![]()
![]()
Определено сребро. Златото ... това гадно, жълто нещо (пък и скъпо на това отгоре) ми е много противно и не бих носила такова. Освен това златото е само за изискани случаи. Да тръгнеш със злато на училище, например или на кафе, или дори на диско - все едно си някоя стара лелка, която иска да се изфука с бижутата си преди да гътне. И изглежда повече от ужасно! Освен това на светлата ми кожа среброто стои повече от добре. Обожавам го![]()
Memento moriendum esse!
Нося сребро и злато...но принципно нося сребро...и злато...не незнам точно какво повече нося...![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
сребро![]()
От ника ми май си личи , кое предпочитам от двете( макар че като се замисля не нося почти сребро ,още по-малко злато - дървените синджирчета rlz
)
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
Music's the reason why I know time still exists ...