- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Злато или Сребро
аз нося среброа пък и съм чувала че тази година се носи сребро защото е високосна
![]()
среброто {!}![]()
Сребро
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Злато естествено!
Който не може да си купи злато си купува сребро и понеже не може да признае че няма пари обеснява колко е добро среброто....
За пръстени и синджири предпочитам злато, за обеци - сребро. Гривни не нося или ако нося са кожени.
Пълни глупостиПървоначално написано от Nakadah
Вкъщи имам доста златни гривни,пръстени,висулки и синджирчета,но по никакъв начин не може някой да ме накара да ги сложаЗа сметка на това пък майка ми постоянно ми подарява по нещо златно
![]()
По темата:Нося сребро,защото ми харесва повече.Златото е за възрастни жениЕдинственото златно нещо,което си слагам понякога е едно колие от бяло злато и го слагам само и единствено,когато излизам някъде с нашите.
Напълно съгласна с Зорито.В къщи имам около 5-6 златни герданчета,няколко гривни,около 5 чифта обеци и най-различни висулки.. (кръстчета,сърчица,звездич и и всякакви неща от този сорт)
Нося сребро защото повече ми допада..златото ми излгежда много натрапчивоо..определено не е за мен.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
И аз съм на това мнение.За момента обаче повече харесвам сребротоПървоначално написано от mime7oo
![]()
Повече ми харесва среброто, самият цвят.
Humans need fantasy to be human.
Мразя златото , наистина много го мразя.
Сребро пък обожавам , но не някакви тънки синджирчета и гривнички , а нещо по-масивно. Любимата ми комбинация е черна кожа със сребро.
Тези , които си мислят , че хората , които не харесват злато го правят , защото не мога да си позволят " лукса " да носят злато , бих им казала , че са непоносимо ограничени.
![]()
To infinity and beyond.
Определено сребро!
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...
Мхм, и гумените и кожени гривни rlzПървоначално написано от <<SilVer>>
![]()
Иначе и аз съм за среброто, много по-нежно изглежда, златото е по-кичозно според мен, разбира се зависи от модела![]()
Я пак?!Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Предпочитам златото. Имам сребърни накити, които от уважение нося по ден-два в годината. Когато получа сребърна или имитационна бижутерия, се обривам, защото това е още един накит, който ще зарежа в кутията за бижута за дълго време.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Лично мнениеПървоначално написано от kalpazanka
За мен златото е грозно (изключения правят някои накити в комбинация бяло и жълто злато) и състарява човека![]()
Ама да се изцепиш, че е за възрастни жени... Лъха на тесногръдие.
Все едно аз да се изцепя, че среброто е за тези църковни мишки, които не могат да си позволят благородни метали като платината и циркония.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Както казах - лично мнение.
За мен златото е за възрастни жени - на тях им стои с пъти по-добре,от колкото на някой тийн!Също така златото не подхожда на всички.Доста зависи от облеклото и от цвета на кожата,според мен!Аз лично не харесвам как стои на хора с по-бяла кожа
Е,както казах,изключение правят бижутата в комбинация жълто и бяло злато.
Silver
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Злато естествено!
Няма място за сравнение между златото и среброто...
Среброто си лъха на грозна тенекия и евтиния...
Единственият начин, по който мога да приема цвета на среброто, е под формата на бяло злато или платина в комбинация с жълто злато.
ПС: Лично мнение. Не го натрапвам на никого. Ясно ми е, че повечето от вас гледат количеството, от където идва манията със среброто и тенекията.
Злато предпочитам аз.Среброто стана много популярно,много се накичиха от глава до пети,дадоха си парите за маса неща без да гледат колко неценни са.Не знам,предпочитам да си купя едно нещо,може и малко да е,но да е от злато.А пък и съм алергична към среброто.
Злато обичам всякакво - жълто,бяло,розово...
Това ми е люимата комбинация - злато с диаманти
![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel