- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Злато или Сребро
омг .. златото състарява?!![]()
Иначе аз предпочитам сребро, ама чак пък да състарява .. Златото си има своя красота. Въпрос на вкус е.![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Златото е по-добре, защото е по-стойностно.
Но аз предпочитам да нося сребро.
Аз не мога да нося злато. Нося най-калпавите бижута (гледам да се вързват с дрехата и стила ми в дадения момент), какви ли не простотии съм си слагала по ушите, но от златни обици така ми забира ухото, че...А не е като да нямам злато. Стои си при нашите и не съм го слагала последните.....4-5 години. След една злополучна вечер на специалността, след която имаше гной и кръв от ушите ми, такова нещо не слагам. И пръстите ми са зле след носене на златни пръстени. Жалко за вложените пари. А имам наистина красиви бижута...просто не мога и това е. Нямам обяснение, освен някаква алергия. Но като дете носех златни обици. Минах на сребро заради разнообразието и...до там със златото.Първоначално написано от amk933
Един ден като се омъжа как ще нося халка - не знам. Имам златото за халки, ама ще им мисля алтернатива.
П.С. Трябва да намеря повод да сложа златните бижута...може да е било нещо мигновено.
Сребро. Или поне бяло злато. СПОРЕД МЕН златото се съчетава с много малко дрехи, особено да не говорим за ежедневните... а аз официални дрехи имам малко. Сега някой ще каже, че златото е универсално, на всичко може да се носи, но на мен ми изглежда грозно в съчетание с някаква обикновена блузка примерно..
Сребро + черна рокляя![]()
![]()
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
^^ Интересното е че предпочиташ сребро а ника ти е "GoldSoul" не "SilverSoul"
И защо след като среброто е толкова добро не се сравнява всичко със сребро а не със злато?
Определено сребро. Имам и злато, но то е все от подаръци.
Предпочитам сребро, ако е злато - да е бяло.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
krem4et0, случаи като теб са изклюения и е ясно, че в такъв случай нямаш алтернатива. Аз говорех за общия - когато хората могат да носят и двете. Иначе като си алергична е повече от ясно, че не става номера. Здравето е по-важно.
За халка може да се замислиш за платина евентуално...мисля, че с нея не би трябвало да имаш никакви проблеми. А и е горе-долу на цената на златото...
Идеята ми беше, че златото си е злато като цяло. Най-малкото никога не си губи стойността и изглежда супер стилно и топло в комбинация с точните дрехи.
![]()
Обожавам бяло злато! Просто съм пристрастена... по-благородно ми блести от среброто![]()
Имам швейцарски часовник, обеци и висулка от жълто злато и ги слагам ааадски рядко - за последно на първия учебен ден миналата година - имах руси кичури, жълто-синя вратовръзка, бяла риза, черен панталон.
Сега си стоят и си прашасват, защото просто нямам на какво да ги нося.
Бяло злато имам малко неща, нося ги по празнични поводи.
Ежедневно съм с тенекийки. Слава Богу, че ушите не ми се възпаляват![]()
Иридий...
True story.
amk933, не знам дали е алергия или просто непоносимост към конкретния аксесоар. С гривни и колиета нямам никакви проблеми. Някои пръстени ме дразнят - други-не. Може би е от конкретната проба или честота на златото...не знам. Но иначе не мога да нося злато ей така в ежедневието си. Аз вече и среброто слагам рядко. Майка ми и сестра ми стоят с обеците и синджирите си нон-стоп, даже с тях се къпят.
Бяло златоНе знам какво повече ви харесва среброто от бялото злато,при положение,че бялото злато е почти същото като среброто,само дето е малко по-красиво и доста по-качествено...Среброто за 3-4 до 10 максимум години при редовно почистване се захабява,докато златото е вечно...Не ви разбирам честно...
Попринцип ми харесва повече среброто, но пък не нося![]()
Нося си единствено една златна гривничка, не съм я сваляла с години, а всичко друго по мен е тенекийка (не че е много)![]()
сребро![]()
и аз ги нося постоянно, то няма никво значение. от време на време само ги мия по сериозно с няква четка, иначе златото стои много по хубаво.Първоначално написано от krem4et0
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
И двете ама сребърното повече![]()
Сребро.Повече ми отива :]
и как пък решихте,че златото е за възрастни жени?![]()
аз предпочитам злато...имам всякакви ..със зодията,сърчица,вяра,надеж а и любов,имам пръстени ...но просто не ги нося
нося само златната си буква
иначе за гривни предпочитам 'гумените'
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Сребро![]()