.

Виж резултатите на анкетата: Злато или сребро харесвате повече?

Гласували
79. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Злато

11 13,92%
  • Сребро

68 86,08%
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 163
    Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    омг .. златото състарява?!
    Иначе аз предпочитам сребро, ама чак пък да състарява .. Златото си има своя красота. Въпрос на вкус е.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Супер фен Аватара на radeberger
    Златото е по-добре, защото е по-стойностно.
    Но аз предпочитам да нося сребро.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Лично мнение. Не го натрапвам на никого. Ясно ми е, че повечето от вас гледат количеството, от където идва манията със среброто и тенекията.
    Аз не мога да нося злато. Нося най-калпавите бижута (гледам да се вързват с дрехата и стила ми в дадения момент), какви ли не простотии съм си слагала по ушите, но от златни обици така ми забира ухото, че...А не е като да нямам злато. Стои си при нашите и не съм го слагала последните.....4-5 години. След една злополучна вечер на специалността, след която имаше гной и кръв от ушите ми, такова нещо не слагам. И пръстите ми са зле след носене на златни пръстени. Жалко за вложените пари. А имам наистина красиви бижута...просто не мога и това е. Нямам обяснение, освен някаква алергия. Но като дете носех златни обици. Минах на сребро заради разнообразието и...до там със златото.
    Един ден като се омъжа как ще нося халка - не знам. Имам златото за халки, ама ще им мисля алтернатива.
    П.С. Трябва да намеря повод да сложа златните бижута...може да е било нещо мигновено.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Сребро. Или поне бяло злато. СПОРЕД МЕН златото се съчетава с много малко дрехи, особено да не говорим за ежедневните... а аз официални дрехи имам малко. Сега някой ще каже, че златото е универсално, на всичко може да се носи, но на мен ми изглежда грозно в съчетание с някаква обикновена блузка примерно..
    Сребро + черна рокляя
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Сребро предпочитам , но имам и злато от подаръци .

Мега фен
    Град
    Earth...
    ^^ Интересното е че предпочиташ сребро а ника ти е "GoldSoul" не "SilverSoul"

И защо след като среброто е толкова добро не се сравнява всичко със сребро а не със злато?

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Предпочитам сребро.

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Определено сребро. Имам и злато, но то е все от подаръци.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah

И защо след като среброто е толкова добро не се сравнява всичко със сребро а не със злато?
    Говоренето е сребро, а мълчанието - злато. Не мога и не искам да мълча. бърборана съм.

Предпочитам сребро, ако е злато - да е бяло.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    krem4et0, случаи като теб са изклюения и е ясно, че в такъв случай нямаш алтернатива. Аз говорех за общия - когато хората могат да носят и двете. Иначе като си алергична е повече от ясно, че не става номера. Здравето е по-важно.

За халка може да се замислиш за платина евентуално...мисля, че с нея не би трябвало да имаш никакви проблеми. А и е горе-долу на цената на златото...

Идеята ми беше, че златото си е злато като цяло. Най-малкото никога не си губи стойността и изглежда супер стилно и топло в комбинация с точните дрехи.

Среброто ми ходи пове4е и затова го предпо4итам...

anonymous708973
    Guest
    Обожавам бяло злато! Просто съм пристрастена... по-благородно ми блести от среброто
    Имам швейцарски часовник, обеци и висулка от жълто злато и ги слагам ааадски рядко - за последно на първия учебен ден миналата година - имах руси кичури, жълто-синя вратовръзка, бяла риза, черен панталон.
    Сега си стоят и си прашасват, защото просто нямам на какво да ги нося.

Бяло злато имам малко неща, нося ги по празнични поводи.
    Ежедневно съм с тенекийки. Слава Богу, че ушите не ми се възпаляват

Фен
    Град
    Pasadena, CA
    Иридий...

True story.

Град
    Свищов
    amk933, не знам дали е алергия или просто непоносимост към конкретния аксесоар. С гривни и колиета нямам никакви проблеми. Някои пръстени ме дразнят - други-не. Може би е от конкретната проба или честота на златото...не знам. Но иначе не мога да нося злато ей така в ежедневието си. Аз вече и среброто слагам рядко. Майка ми и сестра ми стоят с обеците и синджирите си нон-стоп, даже с тях се къпят.

Град
    София
    Бяло злато Не знам какво повече ви харесва среброто от бялото злато,при положение,че бялото злато е почти същото като среброто,само дето е малко по-красиво и доста по-качествено...Среброто за 3-4 до 10 максимум години при редовно почистване се захабява,докато златото е вечно...Не ви разбирам честно...

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Попринцип ми харесва повече среброто, но пък не нося
    Нося си единствено една златна гривничка, не съм я сваляла с години, а всичко друго по мен е тенекийка (не че е много)

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    amk933, не знам дали е алергия или просто непоносимост към конкретния аксесоар. С гривни и колиета нямам никакви проблеми. Някои пръстени ме дразнят - други-не. Може би е от конкретната проба или честота на златото...не знам. Но иначе не мога да нося злато ей така в ежедневието си. Аз вече и среброто слагам рядко. Майка ми и сестра ми стоят с обеците и синджирите си нон-стоп, даже с тях се къпят.
    и аз ги нося постоянно, то няма никво значение. от време на време само ги мия по сериозно с няква четка, иначе златото стои много по хубаво.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

И двете ама сребърното повече

Сребро... <3
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен
    Град
    Germany
    Сребро.Повече ми отива :]

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    и как пък решихте,че златото е за възрастни жени?
    аз предпочитам злато... имам всякакви ..със зодията,сърчица,вяра,надеж а и любов,имам пръстени ...но просто не ги нося нося само златната си буква иначе за гривни предпочитам 'гумените'
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си