- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Абитуриентски рокли
Здр!
Това е малка анкета както виждате
Аз още не мога да си харесам нищо,защото всичко е баси бозата.И както е тръгнало май най-добре ще си зема дънките и блузката и така ще ида на бала...
А и още нещо,някой от Варна може ли да ме насочи към някой салон дет няма гадни рокли ,каквито са в Контеса...
Мерси много![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Е рано ти е да се отчайваш.Аз мойта рокля си я взех 2 дни преди самия бал,пък да не говорим,че беше първата и единствена,която пробвах.![]()
И пак ви казвам - не се осирайте да си вземете най-скъпата рокля - нема сми.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Моята беше готова точно в деня преди бала ми.
Само с малко въображение и добра шивачка можеш да си направиш перфектен за теб модел.
Saatana vittu perkele hate crew!
скоро писах точно за варна....тука:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...asc&highlight=
мойта рокля съм я поръчала преди 2 месеца още и я чакам да пристигне, мисля, че е прекрасна.
само кубинките остават и чанта няква там
Още не съм, но поне имам представа едната рокля (за изпращането и вечерята тук, в Плевен) каква ще е, та да видим дали скоро ще успея да измисля друга. Нещо не ме блазни идеята да си шия.. все се притеснявам, че може в последния момент да не ми хареса и т.н. Май ще се ходи яко по магазините.
Собственост на Canis_Dirus
аз искам...така де, знам горе-долу какво...обаче нямам нерви да шия, нито да ходя по магазини...абе весела история ще е
Къдли, има ли по Плевен къси рокли, до коляното де, някви по-изчистени и не-бални
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
_Cuddly_,винаги съм си мислила,че си ми набор.![]()
Ох, вярваш ли ми, че не съм ходила по магазините от 2 месеца сигурно! Трагедия! Идвай, ще се мотаем двете.
Аз щи дам бе,Лили.Първоначално написано от shadow4e
![]()
Аз съм метнал око на една с гол гръб...
Grumpy old madman
хахаха в розово ли е!!!Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Ако търсиш наистина бална рокля ти препоръчвам да отидеш в "Холидей" (надявам се все още съществува) Няма начин да не я знаеш тази къща... точно на ъгъла на червения площад, срещу младежкия дом. На втория етаж се намира. Пише с големи букви Holiday. Преди години си взех рокля за 350 лева от там (беше подарък за РД), но имаше доооста по-ниски цени. Зависи от това което търсиш. За жалост информацията която давам е стара, тъй като това бе преди 2 години... но все пак мини да видиш.
Ходих там ,но всичко е баси гадното...нищо не ми хареса...тая година всичко е баси шареното...Първоначално написано от Bolt_f
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Изобщо не съм си избрала модел, нито съм гледала по магазините или пробвала каквото и да е било. Даже ми е странно - съученичките ми започнаха да си купуват рокли, някои си шият, а аз хал хабер си нямам какво искам да си взема.![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
дайте някой сайт за ролки да позяпам![]()
Оо не аз вобще и не съм почнала да гледам... Сигурно ще си купя всичко седмица преди бала или няколко дена хах... както правя всичко друго в последния момент..
I am the substance and the one who has no substance.
моята също беше от този салон но този който е в София...струваше ми 580 лв с обувки чанта и шал мн бях доволна..сега нз какви са цените това беше миналата годинаПървоначално написано от Bolt_f
![]()
![]()
![]()
"Добрите хора имат ключ към душите на хората."
бившата ^KonI^
Нас е важното да ни приемат в СУ, пък рокля все ще изскочи. :PПървоначално написано от sherry
Имам нещо в предвид, но не съм говорила с шивачката си.
Но със сигурност ще е нещо изчистено, до коляното, черно, с някакъв акцент. И, понеже, нямам дупки на ушите, трябва да мисля доста...
Дам звучиш точно като мене хах..Първоначално написано от sherry
I am the substance and the one who has no substance.
Аз вече си поръчах... вчера на "Земята и хората". От Холидей... Доста парички, обаче е много хубава![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Пф...след като 2 пъти обиколих изложението и реших,че всичко е абсолютен кич(освен една рокля ама струваше майка си и баща си) си харесах една от мацките там,чиито рокли изглеждаха най-прилични,а и е голяма сладурана и другата седмица ще ходя да обсъждам с нея модели,платове глупости...:/
А аз пък днес си купих от "Земята и хо,ата" и съм мноогол много щаст.ива въобще не очаквах
И за мен бяха ужасни.... с тея пайети по сто цвята. Ха,есах си само моятал ако искате мога и снимка да пусна![]()
Съжа.явам за гадния начин на писанел но това е от kirilizatora на фо,ума....
Аз искам снимка!Първоначално написано от shadow4e
![]()