- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- спешен въпрос за двама влюбени
Браво ..много отдавна е трябвало да я оставиш ама както и да е..дано не е само на думи
Според мен щом не те иска значи вече не те обича. Щом родителите й също са проблем - остави я. Хвани си някоя, при която възрастовата граница няма да е проблем. Другото се нарича педофилия.
ааАаА тЯ щОм тЕ изБягВа зНаЧи нЕ Те оБиЧа ... пА и кАтО гЛеДаМ сИ сВесТен ....зЕмИ сИ нАМеРИ нЕКоЕ сВеСтНо мОмИчЕ иИиИи сИ жИвеЙ жИвоТа
ne e na dumi samo,osaznah go nai nakraq,bqh slqp 6toto sam mnogo vluben,ama tq ne mi kaza ,trqbva6e da doide pri men i da mi obqsni,ili v 4ata da kaja taka i taka ,ne mojem da sme zaedno ,nqma na4in i si golqm dai da se razdelim i da si jiveem jivota ili ne6to ot sorta a tq si mal4e6e kato q pitam sardi6 li mi se ,kazva6e ne,ne6to lo6o li sam napravil ,kazva6e ne i az se 4udih dali e zaradi maika i ako znaeh 4e tq e re6ila taka nqma6e da q tarsq,tq mi kaza minaliq pat kato q vidqh 4e tq taka e re6ila i az ot togava ne q tarsq,kolko lesno be6e no trqbva6e predi meseci da go kaje 6toto az sedqh i se 4udih kakvo stava ,misleh 4e e samo zaradi maika a i tq taka kaza kakto vijdate v na4aloto deto pisah i zatova q tarsih tolko mnogo za6toto q obi4am mnogo i misleh 4e i tq men no maika i ne dava.
spored men ne znae kakvo da pravi no kakto i da e.
i stiga s taq pedofiliq,kato neznae6 kakvo zna4i pone si mal4i,pedofiliqta e traino uvle4enie kam tineedjari pod 18,az takova nqmam,taka se slu4i 4e se vlubihme,daje az ne go o4akvah nito tq predpolagam no si 4atihme s meseci i se vidqhme i to si stana ot samosebe si,dopadnahme si mnogo.
obra6tam se kam neq.
dano go nameri i da go pro4ete 6toto go znae toq forum.
zdr iskam samo za posledno da ti kaja
nqma da te tarsq pove4e badi spokoina,obe6tavam naistina,osaznavam 4e prekalih 4e te tarsih tolko mnogo no razberi me razbrah za toq i mi stana ma4no i daje se 4udih dali da te tarsq da ti kaja no te obi4am i si kazah kakvoto stane ,trqbva da q predupredq za toq.
predi tova ne te tarsih nali,i parviq pat se razdelihme ama be6e 100 pati po dobre ot sega,kaza mi togava 6te izlezna s dr mom4e i da se razdelim,pomni6 li,i si porevahme malko i az kazah ok i da sme samo priqteli i ti kaza ok i gotovo,stana tolko lesno sled kato mi kaza.
trqbva6e i toq pat taka da napravi6 6tqh da te razbera,tragnah da te tarsq i se ti pisah 6toto misleh 4e e samo zaradi maika ti i zatova,kaza mi 4e ti si go re6ila edva na skoro,a tova 4e mi kaza 4e si me obi4ala naistina mi stopli sarceto.
tova e ,nadqvam se ne me mrazi6,znae6 4e sam dobar 4ovek i sam razbran no kato ne mi kaza az se 4udih den i no6t kakvo stava i kakvo li ne mi mina prez akala.
obi4am te mnogo,umi6leno ne kazah obi4ah 6toto vse o6te te obi4am i 6te te pomnq cql jivot ,nadqvam se i ti i se nadqvam s dobro.
tova lqto be6e nai hubavoto lqto v jivota mi.
ako se vidim na patq slu4aino se nadqvam pone na edno zdr.
vse pak ostavqm edno prozor4e,ako nqkoi den iska6 da si 4atim potarsi me,mnogo 6te se zaradvam.
4ao ot men,nqma da te tarsq pove4e zaklevam se,6te vidi6 4e nqma.
iskam da ti pojelaq vsi4ko nai i vsi4koto 6testie go jelaq na tebe ot sarce.
iskam samo da i kaja 4e v momenta si nqmam gadje ,da znae ako go pro4ete tova 6toto tova momi4e deto q spomenah otna4alo mi se buta a az ne q iskam.zaklevam se v maika si i ba6ta si ,v jivota si,NQMAM SI GADJE V MOMENTA.
6toto mai misli 4e si imam.
Ахахахаха,не те знам на колко си години,ама расъждаваш точно като 5 годишен,ужас.Първоначално написано от super_man
ее...не...добре че 5 годишните немогат да пишатПървоначално написано от hooliganka89
![]()
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
аХАХАахаха,ужас!Първоначално написано от SkiT
Тая тема е толкова проста,този мъж е толкова лапешки настроен към връзката си,че нямам думи.
Така мразя такива мъже,един мъж покажели ми на мен такова отношение,мога да се издрайфам.
kakvo pak lape6ko ti se vidq?
kazvam i 4rez saita ako go vidi da znae,6toto si misli 4e imam ,kakto i da e.
za tebe moje da e lape6ko,be kato nqma da pomaga6 kvo se obajda6.
ee pak navsqkade ima takiva,kato neznaete kvo da kajete i se pravite na umni
От такива най-много се пати...Първоначално написано от Presley`n`Sum