sajalqvam za latinicata no ako go pi6a ina4e 6te pi6a s 4asove

zna4i istoriqta mi e slednata.
s edno momi4e ,kazva se ----- na 16 e taq godina bqhme zaedno po4ti godina,mnogo se obi4ame i bqhme ludi edin za drug.maika i ne i dava da e s men samo deto me vidq na kolko godini sam,nqma da kazvam na kolko sam 6toto spored mene nqma zna4enie sled kato se obi4ame.
taka vijdahme se i maika i i zabrani da se vijda s mene,posle prodaljavamne skri6no da se vijdame ,pravihme lubov i bqhme mnogo 6taslivi ,celuvahme se ,zapo4nahme da izlizame na kafe dokato maika i ni hvana za 2ri pat i i se karala i q zapla6vala i taka natatak,posle si 4atihme nqkade 2 sedmici prez koito mi kaza 4e se zapoznala s nqkoi koito e na 21 ,maika i kazala ot 16 go 20 godi6en samo mojelo i tq vednaga,neznam za6to poiska da izliza s tozi pi4,taka kazah i 4e 6te me zagubi ako tragne s nego,za da udisa na maika si na akala kato misle6e 4e 6te e s nego i vs 6te e ok i 6te se vijdat kogato iskat,toi e ot dr grad i dokolkoto razbrah se vijdali 1 pat na sedmicata.
az ne znaeh po tova vreme 4e se vijdat i i pra6tah sms-i 4e q obi4am i 4e e vs za mene na toq svqt i sam gotov na vsi4ko za neq daje 6tqh da se samoubivam po edno vreme ,revah s dni i sega deto pi6a se prosalzih.
mnogo mi e tejko i + tova sam siguren 4e me obi4a,sega e sama no misli 4e si imam gadje za6toto se zapoznah s edno momi4e i se vidqhme no ne q iskam a tq me iska6e mnogo no az ne i se i govoreh za --- i kolko q obi4am,1 den tq q namerila v skype i i pisala i q pitala za mene.
6te vi ko kopiram no sam smenil imenata naro4no s izmisleni

dr momi4e каза: da znam no toi si misli 4e o6te go obi4a6 i 4e samo maika ti ne ti dava da si s nego
[10:33:36] moeto momi4e каза: em ne mi dava
[10:33:40] moeto momi4e каза: zatui ne sam s nego
[10:33:44] moeto momi4e каза: i ne go obi4am
[10:34:22] dr momi4e каза: ako maika ti dava6e da si s nego 6te6e li da si s nego
[10:34:53] moeto momi4e каза: da

ima i drugo,kakto si 4ateh edin den se zapoznah s edno mom4e na 21
i si pisahme i stignahme do razgovor za gadjeta ,toi vednaga se pohvali 4e zaribqval edno momi4e na 15 da pravili samo sex i 6tql da q zareje 6toto bila malka i grozna,tova sa negovite dumi.
az napravo onemqh,toi ne znae az koi sam i az si premal4ah.
zapo4nah da tarsq tova momi4e sqkoi den,4udih se kakvo da pravq,da si premal4a li ne,no ako bqh 6te6e da mi teji cql jivot na savesta,ne iskah toq da q narani i izostavi.tarsih q i i kazah 4e e bokluk toq i iska samo sex ot neq,tq ne mi vqrva6e i prodaljava6e da se vijda s nego,obadih mu se i go napcuvah kazah mu ako q narani 6te go ubiq,toi kaza ok ,ne znae 4e sam az po telefona i 4e sam tozi s koito si 4ati.
sled nqkolko dni mi se pohvali 4e bil s neq cqla nedelq i q baral samo,bez drugo no imal plan da praveli sex,az napravo poludqh ,revah i se oblqkoh i tragnah da q tarsq,revah i varvqh ,otidoh u priqtelkata i v ka6tata i sled malko se poqviha,kazvah i 4e e bokluk toq mrasnik ,kazah i 4e q obi4am mnogo i sam gotov na vsi4ko i 4e kato ne mi vqrvq 6te kaja na maika i za da q predpazq,tq pak si neinoto,kazva6e mi toi e dobar ne laje.
qdosah se i ne mojah da izdarja ,otidoh v tqh i q tarsih ,izlezna nqkav 4ovek i kaza 4e bil ba6ta i,obqsnih mu vsi4ko a toi me izrita vse edno sam bokluk,na drugiq den zvanq maika i kaza da ne sam te vidqla pove4e i me zapla6va6e ,kazah i po4akaite neka obesnq ama nqma i nqma ,zatvori mi ,prodaljavaha da se vijdat a toi da se hvali kak 6te praveli sex i 6te q sareje.okaza se 4e tova ne bil ba6ta i a 4i4o i ,doide i ba6ta i i be6e mnogo razbran,pogovorihme si i mu obqsnih po4ti reveiki 4e q tarsq za da i pomogna da ne q ispolzva toq.
kakto i da e ,nai nakraq osazna 4e e bokluk ,neznam kak no stana 4udo i tq go ostavi,sega e sama no ne me iska,neznam za6to moje da misli 4e sam s tova momi4e ili neznam za6to.
izvinqvam se za pisaneto ako imam gre6ki ili ne me razbirate no reva i pi6a,mnogo q obi4am i tq men,ne razbiram za6to ne me iska.
kakvo mislite po vaprosa i kakvo da pravq,pomognete mi molq vi.