Zna4i purvo iskam predvaritelno da blagodaria na vsi4ki koito si praviat truda da pro4etat toia dullug roman i da mi dadut savet.
Imam nqkolko vuprosa no purvo shte vi razkaja za kakvo stava duma:
Predi nqkade edin mesec se zapoznah s edno momche i se sblijihme super mnogo. Polojenieto e mnogo stranno tui kato neshto ne se vijdame mnogo chesto i samo si chatim i si govorim po tel(i si govorim iako za sex). v momenta jivota mi e mnogo tejuk, mnogo problemi imam i toi e edinstvenia 4ovek s koito spodeliam.
Zna4i purvia mi vupros e dali da pravia sex s nego? Az sum na 16 detsvenna sum i istinata e 4e niamam tolkova viara v nego, neznam dali naistina iska neshto seriozno ili prosto iska sex, no problema e 4e vinagi kato sum s nego se vuzbujdam prekaleno mnogo i mi e mnogo trudno da se zdurjam, neznam koga da spra i kade da sloja granicata. Mnogo me e strah no mnogo go iskam... Spored vas kolko vreme triabva da chakam? Poznavame se ve4e ot 1 mesec no sme izlizali 1 put samo dvamata i oshte nqkolko puti sum go vijdala za po 30 min- 1 chas.
I oshte edin vupros: Ako pochna da vodia polov jivot zaduljitelno li e da hodia na ginekolog. Problema mi e che ne iskam maika mi da razbere a ako ida 100% shte razbere, ili prosto da i kaja 4e triava da ida za neshto drugo?
Poslednia vupros mi e: Kak moga da razbera dali toi naistina iska da e s men ili e samo za sex. Kato si govorihme az mu kazah 4e bivshoto mi gadje mi e kazal 4e shte 4aka cial jivot za men ako triabva i toi mi otgovori e az niama da moga da 4akam cial jivot, nito puk ti no moga da po4akam malko. Ima li nqkakuf test koito moga da napravia za da razbera?
Molq vi se pishete mi mnogo sum oburkana i neznam kakvo da pravia.

Moderated by Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.