.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Симптоми на бременност

Добър ден, бих искал да знам колко време след като стане някакъв гаф например се появяват симптомите на бременност (демек гадене, повръщане, виене на свят и др.)?

Моля отговорете спешно!

hottie
    Guest
    Мисля, че зависи. На една моя приятелка мисля че след месец..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А при майка ми около 3тия месец. някъде в 9-та 10-та седмица е била!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А при майка ми около 3тия месец. някъде в 9-та 10-та седмица е била!
    Уааа! Много бе значи мисли му ако не знаеш, че си бременна

Град
    Свищов
    Ами всъщност около 2-рия месец може да има симптоми. Тя е знаела, защото не е имала менструация, но гаденето е ставало чааааак тогава. зависи от жената. някои не разбират с месеци, а други още след секса знаят, че е станала работата.

hottie
    Guest
    Ами всъщност около 2-рия месец може да има симптоми. Тя е знаела, защото не е имала менструация, но гаденето е ставало чааааак тогава. зависи от жената. някои не разбират с месеци, а други още след секса знаят, че е станала работата.
    Да наистина има момичета, които не разбират. Познавам едно, което забременя С противозачатъчни(редовно си ги е пиела) и въпреки всичко е имала менструация и го е разбрала на 4 месец, но пък пометна

Аз питах защото искам да знам дали е възможно да започнат симптомите след примерно 1-2 дни даже седмица?

Град
    Свищов
    Не. по простата причина, че имплантирането на зиготата в матката, става на 6-ти ден от акта. Преди това не се отделят и специфичние за бремеността хормони. за това признаци преди да се минали 2 седмици са много голямо изключение!

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Да наистина има момичета, които не разбират. Познавам едно, което забременя С противозачатъчни(редовно си ги е пиела) и въпреки всичко е имала менструация и го е разбрала на 4 месец, но пък пометна

ТИ МЕ УПЛАШИ ПОСМЪРТНО
    СЕРИОЗНО ЛИ????Това цветна бременност ли се води или???

Re: Симптоми на бременност

ponqkoga se poqvqvat i na tretata sedmica po4va da ti se qde ot vsi4ko i se tup4e6 i se 4uvstva6 kato slon ima6 si simptomite 4e 6te ti doide no ne ti idva vie ti se svqt moje da ne ti se gadi ne e zaduljitelno i taka no se slu4va i rano v tretata sedmica
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Град
    varna
    аууу трябва от време на време да си правя по някой тест за по-сигурно

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Канела^

ТИ МЕ УПЛАШИ ПОСМЪРТНО
    СЕРИОЗНО ЛИ????Това цветна бременност ли се води или???
    Уу ивинявай ако те уплаших.И аз съм на противозачатъчни, но знам че такъв гаф се случва мнооого рядко. Е, моята приятелка е ударила джакпота!
    Мисля, че се води цветна бременност,да. Тя даже имаше малко коремче ама не и е минало през ум след като е имала цикъл!

До колкото знам най-често след 10-11 седмица от гафа.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Град
    Свищов
    А продължила ли е с хапчетата. защото ако е пиела противозачатъчни след като е забременяла, това не е цветна бременност. При противозачатъчните се имитира менструация, но реално такава няма. няма изхвърляне на овоцит, а само отделяне на маточната лигавица след като се спрат хормоните. След като пиеш би трябвало да знаеш това. А и от това може да е пометнала.
    И аз съм на ОК, ама вчера бях на лекар с гаджето. Изглеждаше, че все едно отиваме на диагностициране на бременност. Аз по други въпроси ходих и новините хич не са добри

ми много зависи мисля че 2-та седмица би трябвало

hottie
    Guest
    А продължила ли е с хапчетата. защото ако е пиела противозачатъчни след като е забременяла, това не е цветна бременност. При противозачатъчните се имитира менструация, но реално такава няма. няма изхвърляне на овоцит, а само отделяне на маточната лигавица след като се спрат хормоните. След като пиеш би трябвало да знаеш това. А и от това може да е пометнала.
    И аз съм на ОК, ама вчера бях на лекар с гаджето. Изглеждаше, че все едно отиваме на диагностициране на бременност. Аз по други въпроси ходих и новините хич не са добри
    Ami piela gi e dokato e razbrala, 4e e bremenna Posle re6ila da gi spre uj za da zadurji deteto, no i tova ne stanalo.
    Znam,4e e imitacia na menstruacia, no ne mu li vikat i na tova cvetna bremennost?Za6toto predi to4no 2/3 meseca moiata lekarka(ginekolojka) se usumni,4e moga da imam cvetna bremennost s hap4eta, za6toto imah edni drugi pritesnitelni simptomi.No ne se okaza tova,de.
    Ta misulta mi e ,4e mu vikat i na tova cvetna bremennost iavno...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си