- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е по-убийствено?
Кое е по-убийствено? Любовта или Омразата ?![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
ако употребиш и от двете в пове4е,отписвай се![]()
едното ако те запо4не и след това преминаш тънката граница и се окажеш в територията на другото,то то те довършва
Любовта. Защото е по коварна - всъщност тя е като наркотика. Залъгва те че е нещо хубаво, но в последствие разбираш че всичко било навятъра, но болката (зависимостта) не може и не може да утихне....Като цяла това са най често срещаните случаи. От любов се предполага че може да умреш, а от омраза се смята че може да убиеш, но не е и да умреш. И в двата случая човешки живот отива на кино. Но за съжаление любовта не може да съществува без омразата, защото ако не познаваме омразата щяхме ли да знаем кое е любов и кое не...Демек изчезне ли омразата, няма да имаме нужда от любов.
според мене е любовта е след любов идфа и Омразата
OnLy God CaN Judge Me !
Омразааааа![]()
Любовта е болезнена
Омразата води до убийства![]()
![]()
![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
do nqkade i dvete za6toto kogato obi4a6 nqkoi i toi te narani sled tova kolkoto i da si go obi4al ima izvestna stepen omraza i tazi omraza v nqkoi slu4ei s vremeto raste, a kogato mrazi6 ti ne vijda6 ni6to dr. izpitva6 samo gnqv qrost i ponqkoga qd mn qd i tozi qd vodi do samoubiistva(mai malko presilih ne6tata)
![]()
da imash priqtel tova e edna neobhodimosT.da mu badesh veren e edno uvajenie.A istinski da go obichaT tova e edno velichie !
ne sum suglasna,ponqkoga lubovta prosto si otiva,ama tva ne zna4i 4e trqbva da doide omrazata!ama lubovta opredeleno moje da ti e*e maikata!Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Pyrvo se obrazovai malko po temata "Lubov" ,nau4i kakvo naistina ozna4ava lubovta i togava si pozvolqvai da puskash takiva komentariПървоначално написано от Alabalaportokala
.Uvajavam li4noto ti mnenie ...ama zemi se stegni malko i stiga s teq lisheni ot smisyl komentari
.Lubovta i romantikata syvsem ne sa sylzlivite scenki na koito sme sviknali ,pro4eti malko literatura po tazi tema
.
A po temata ... lubovta est ;p
любовта също води до убийстваПървоначално написано от Chess
И все пак.. между омразата и любовта има само една крачка разстояние.
Аз съм изпитвала и двете едновременно.. чувството е разтърсващо ..![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Зависи от много неща.Омразата е мн мн силна,ако е истинска.Не е омраза това да мразиш гаджето,защото те е зарязало или нещо от този сорт,ако говорим за истинската омраза тя е мн силна.Но от друга страна погледнато същото се отнася и за любовта,ако е истинска и изпепеляваща може да бъде мн силна.Говорим за двете крайности любов-омраза.Наистина зависи от самата сила на това което чувстваш и двете могат да бъдат убийственни.![]()
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
nai obiistveno za men e omrazata porodena ot lubov............. po silna bolka nqma. a 4ustvoto e nesravnimo s nikoe dr go
Първоначално написано от ™G-Baby™
Първоначално написано от Chess
![]()
![]()
:P
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
+1Първоначално написано от inSane_baby
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от inSane_baby
Една крачка, една...
Айде застани на ръба на някоя скала да видим една крачка колко ще ти се струва![]()
![]()
![]()
И все пак си държа на мнението![]()
![]()
Омразата..това е най-гадното чувство.Любовта е чувство,което те кара да "летиш",от щастие,но и бързо те сваля от облаците...![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от slun4ice_90
Ххх... в някои случаи не те кара да летиш, а те забива в земята![]()
и по-надоло , и по-надоло![]()
Хмм... има тънка граница между любовта и омразата, но може би любовта. Понякога, когато всичко ти се струва идеално, се оказва точно обратното.
Любовта.Много е лесно да мразиш,но е много трудно да обичаш!
Just haters make me famous! εĭз
Любовта може би,защото не съм изпитвала омраза до сега,може би ненавист,но...чак толкова силно не..
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Убийствено е когато след любовта дойде омразата.Тогава е най-кофти...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Любовта...най-убийственото нещо....
АНай-убийствен е хероинът. Пък омразата открай време движи света, така че не би трябвало да е лошо нещо. Капиш?
И двете са еднакво коварни защото любовта можеш да превърнеш в омраза а и омразата можеш да превърнеш в любов макар и по-трудно!