- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е???
Zakusnqva mi ve4e s 10 dninikoga do sega ne mi e zakusnqvalo tolkova mnogo.Poprincip vodq polov jivot,no ne sum pravila sex ot posledniq put kogato mi doide...vuzmojno li e da sum bremenna
![]()
m za da si napylno sig si kupi 1 test , no ne mislq , che ste napravili belqta![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Не сте ли ползвали презерватив....какво сте ползвали ?Първоначално написано от FaItH...
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
mi..vinagi polzvame prezervativ...
Зависи, много е относително...на колко си години за да ти кажа нещо важно спрямо цикъла...![]()
SpOkOПървоначално написано от FaItH...
nP
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
na 15 sum
Първоначално написано от FaItH...
ami spored men ni6to ti nqma
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
След като ползвате презерватив...не се притеснявай изобщо! Въпреки, че ти закъснява това е възможно, защото все още цикъла не се е как да го кажа "осъваршенствал"...и може дори и да не ти дойде този месец а направо другия...заради пубертета е...Но е възможно и презерватива да се е спукал....направи си тест и виж...Успех :P
Малко вероятно е да си бременнаНо ако все пак се съмняваш, както казаха - купи си тест и провери
![]()