- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- фейкове
да ви сера на фейк емотата. вий сте баси долните отрепки. заврете си венорезците у гъзо и се обрежете!!!
що си такъв сега..
ейй пълно с лоши хора..![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Само аз съм истински!
Ехехех къде бе момчета... вие немате бандани даже... а колко значки ви паднаха днес, а?
аз днес си изцапах панталона бе...тебе те нема в зара с тея значкиПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аз искам червена, без гадни марихуанки и дебела, ама немаМалко се резнах, пускам си кръв да ми мине...
Имам КАТАЛИСТ В МАЙСПЕЙС!!!!
мене ме адна емо от Австралия![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Тази с черепа предполагам? Мен другта ме изкефи повече с белите надписи
Дънките са ми толкова тесни, че ме боли като ходя![]()
Пфф.. Колко сте зле..![]()
"аз съм истински!"
"аз съм най-истински!"
баси децата![]()
You me at six
Йу,емо!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Да,имам си!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Хах,всеки си има косури.Вие приписвате на емотата много недостатъци,които не са факт,а просто плод на повърхностния ви ум.На мен рап гангстерите ми приличат на недоразвити зомбита (не стига че и пеят като такива),които имат в остатъка си от мозък закодирано "Е*и,прави пари и бъди маймуна" подобно на фолк певиците/певците.Много хора ще има да ме оборват с мъдрости и философии (често включващи послания за майка ми),но това няма да промени това,което мисля,така,че е безсмислено да се хейтва.Внимание ли искате,какво искате?
Ми търси го някъде навън а не пред компютъра. Така нищо не се постига.Първоначално написано от slicky
![]()
You me at six
Хумор и самоирония. Липсват ви.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote