- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- При пишкане
Имам един въпрос..не знаех дали точно тук да го пусна,но не знам иначе къде.
Направо на въпроса преминавам - пишкането ми мирише..
В смисъл такъв- имам редовна хигиена,къпя се с интимен гел,обезкосмявам се.Самата ми вагина и вагинални сокове нямат неприятна миризма или вкус - гаджето ми така казва,както и все пак аз също съм опитвала.. / моля тук без тъпизми ,сериозно се тревожа/
Секс с гаджето правим без презарватив ,с прекъснат полов акт.
Въпроса ми е - някой има ли си идея на какво се дължи ? Забелязах тази миризма от скоро - седмица.И при това Само когато съм в банята - сега някой да не каже че не му се е случвало да пикае в банята..под душа.
Иначе мисля че няма..
Мн се безпокоя..даже хах толкова откачих ,че си помислих това да не се случва при бременните...
Моля ви за сериозен отговор.
Възможно ли е да имам някакво възпаление ?
Миризмата на урината зависи от това какво си ял или пил,така че споко.Това е нещо нормално,ако това толкова те притеснчва отиди на лекар.![]()
Еми да възможно е да имаш инфекция. Отиди при личния да ти каже какво да правиш. А има ли някаква промяна в цвета
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Абе не е от яденето - в смисъл - нищо по-различно или необичайно не съм яла..
А за лекаря- пф,не ми се ще ,моя личен лекар/ка/ е изрод..не струва и нищо не може.![]()
на какво мирише на амоняк ли
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Не..на нещо сладникаво..![]()
otivash na lekar za edni izsledvaniq i gotovo nqma nujda da treperi6 za tezi ne6ta nikoi ot nas (ot foruma) ne moje da ti help
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Ако си пила лекарства някакви мирише такамз...Поне при мене беше така.Защото един месец имах ангина и карах на антибиотици и след около седмица след спирането вече нямах такъв поблем.А може и примерно някфа алергия към нещо да имаш... Всичко може да е.Най добре отиди да ти вземат урина и те ще ти кажат....
po dobre idi na lekar vupreki 4e mislq 4e nqma opasnnost 6tot....
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Абе аз преди 3 дена направих алергична реакция - бях на петна и мислех че е шарка,лекарката ми каза че просто съм се обринала от нещо..даде ми лекарства-ама тва преди да ми избият петната и да пия лекарсват го имаше..
а случайно от приятеля ми нещо да съм хванала..чист е ,от мн време си правим секс..не изневеряваме..ама все пак ..![]()
Сигурна ли си, че е толкова по-различно? Не допускаш ли възможността, просто в този момент да си била по-чувствителна и да си имала по-изострено обоняние.
Освен това си зависи от гъстотата на урината. Колкото повече вода пиеш, толкова по-интензивно ще работят бъбреците и толкова по-рядка ще бъде урината ти. Нали знаеш как понякога е почти прозрачна, а понякога е почти оранжева.
може би в момента бие на оранжава.. хъх.Първоначално написано от Crag Hack
Първоначално написано от Everlasting Love_
хм ... като прочетох тфа незнам защо но в главата ми изби думата диабед... не съм специалист и не искам да те плаша или нещо от сорта, по добре отиди на изследвания. Просто уча биология и доколкото знам тфа е нещо като признак за диабет, знам ли, захар в кръфта, урината и тн... отиди на лекар
![]()
![]()
![]()
![]()
МОля? Диабет...какво...![]()
Ще ме убиете!![]()
![]()
:P
![]()
Аз пък уча медицина-не го слушай!Иди на гинеколог и толкоз!
![]()